Ja bih rendom dugme koje me odvede na nasumično odabranu definiciju ili poster ili temu na forumu, potpuno bez ikakvog pravila. Eventualno u toj rendom sekciji da mogu da odaberem da li želim rendom def/poster ili forum temu.
da u bazi budu i slike i komentari pa da odlaskom na rendom sliku mogu da dođem na nasumičnu definiciju ili forum temu ili kurac palac.
to bih ja.
- Ž
Meni je super! A posebno mi se sviđa Marijino ovo!

Ovo po slučajnom izboru je samo za definicije. Ovo što surovi predlaže bi bacalo i na forum i sve ostalo. Čak je i napisao čovek to. Get it now? :) Ili treba da ti crtam. :)
Surovi: "neću dodaberem po slučajnom izboru. hoću kao ono sledeća za glasanje, samo ne redom, nego rendom :D + da me baci i na poster i na forum i sve."

Aha,to je jedina razlika.Pa to sam primetio naravno.Nisam moron :/ Mislio sam da ima nesto vise.Ali ne vidim nesto toliko revolucionarno u prosirivanju te funkcije na postere.Tresla se gora rodio se mis.

Evo, da crtam:
Klikneš na ono po slučajnom izboru: izbaci ti odredjen roj random definicija.
Klikneš na ovo dugme koje se predlaže: baci te (kao ono dugme "sledeća za glasanje") na bilo šta sa foruma, definicija, postera i svega ostalog. Klikneš opet i baci te na nešto drugo, sasvim nevezano.
I smorio sam se, mrzi me više. Ako ni sad nisi ukapirao onda ne znam stvarno... :)

'ajmo opet -,-
"Aha,to je jedina razlika.Pa to sam primetio naravno.Nisam moron :/ Mislio sam da ima nesto vise.Ali ne vidim nesto toliko revolucionarno u prosirivanju te funkcije na postere.Tresla se gora rodio se mis."
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.