Predstavite se!
  • Doctor Death

Ovde bi članovi ovog sajta trebali da predstave svoje pravo ime,prezime...

• Doctor Death

Ime:Jovan
    Prezime:Vukadinović
    Datum Rođenja:11.08.1995.
    E-mail:*******@nadlanu.com
    Sex:Muški
    MSN:*******@hotmail.com
    Mesto:Niš,Srbija
    Nadimak:Joxy

• Hydrog3n Cyanide

Ko bude pomenuo MySpace ili FaceBook sada u ovoj temi, strada će... od pingvina.

• dl

gagana25 drago nam je, ali najpre napiši neku definiciju, ima vremena za upoznavanje :) prijatan boravak na sajtu.

• CHUPAWA

ja se zovem jelena i volim da jebem ljude u mozgovee....muahhahah...

• Gvozzden

ja volim da ga primam u mozak...prvo lepa trepanacija a onda udri,onako vlažno sluzavo,pecne struja s vremena na vreme..

• Skitnica

A ja volim da uzivam na ovom sajtu, da se smejem, da procitam nesto zanimljivo i korisno. A ne da citam definicije i komentare retarda...

• wojtek

Ретарди пишу најбољшије дефиниције.
    Иначе, ја сам Мирко Бабовић, и бавим се чамцима.

• dl

To nisu retardi, to su ljudi sa posebnim potrebema :D i prohtevima

• Gvozzden

Skitnice ti ne voliš u mozak da ga primaš? Mada dobro kapiram,sa retardima je to zgodnije,manje neurona znaš,manje struje,ne može davaocu da se desi efekat roštilja na spolovilu...
    Vlada Mauzer je bio u pravu!

• ZoneZamfirsko

awwwww mwaaaaa!!! sto wojim kad si taaako naewekrisani maweni! awwww!!! MWA!!! A i mi wetardi smo taaaaaako cooool bweeee! AWWWWWWW!!!

• Marko06

Marko Jovanović,Niš,škola O.Š.,,Kralj Petar I''Niš,VII-1 Maxy 1995.godište Ž.Stanica

• Rose_W

JMBG? BR.MOB?

• Skitnica

Gvozdenovicu, nisam mislila na tebe, nego na CHUPAWU, a ti shvataj kako hoces... Ne razumem zasto mi se tako obracas. Ali, u stvari, nije ni bitno.

• jozo

radim ko varnosnik,
    zivim u sloveniji,
    volim zene i cure
    volim se druzit sa rajom,
    nemam curu za ozbiljnu vezu i netreba mi,
    volim komunikaivne osobe i
    osobe koje znaju za salu..

• Gvozzden

@skitnica
    Što si bre na kraj kauča? :) Otkud ja znam na koga si ti mislila,malo sam se zezanjem branio baš nisam bio nekulturan. :)
    Ajde daj mu ga malo..

• ZoneZamfirsko

Ja sam za mir u svetu i volim sve sto vole mladi!

• mocca87

Ja sam mala i neiskusna na većini polja života, al učim u hodu. Imam i facebook i myspace profil (pa šta!!!!). Deklarišem se ko osoba koja sluša rock, al' igram na stolu uz grand muziku... Realno, ista sam kao i svaka druga devojka na Balkanu (lažem, pušim i varam na ispitima) i šta mi možete?! :D

• ZoneZamfirsko

Nista! GO GO GO Mocca!!!:D

• МаријанаП

Kakve bre salvete?! To je bezveze, ja skupljam stikere!

• DS

Докторе, да нисмо неки род. Ја сам Иван Вукадиновић и нека о мени говоре моја дела!

• selenijum

Ja sam luda Mi smo ludi
    Ti si lud Vi ste ludi
    On/Ona/Ono je lud/a/o Oni su ludi

Cu, ces, te
    Cemo, cete ce

• dl

Ja nisam luda, ja sam samo iskusna i opterećena.

• Boginja

Let mi tu introdjus majself : Vikam se Bozana :)

• Kurd

Ako se vikaš,onda si iz mog kraja!:-)

• Ma'at

Ja sam Tamara, ali to i nije neka tajna...
    Volim epsku fantastiku, Nightwish (Fan for life!) i Legacy of Kain serijal video igrica.Totalni sam Narutard i obožavam mangu!
    Inace podržavam Greenpeace, Jazas, sigurne kuće i azile za životinje.
    Studiram medicinu.
    Ne odgovaram za svoje postupke kada vidim nekoga ko zlostavlja životinju.
    Na ljubavnom planu sam lepak za ludake.
    Takav mi horoskop... (blizanci/lav).
    Kiss!

• pragma

greetings earthlings,

ja sam sad skontao za ovaj dio sajta, pa da postupim po preporukama. zovem se nenad, zivim u banjaluci, imam 26 godina, bavim se uzgajanjem hibridnih sorti i tako dalje... eto ... jel dobro ? :p

• Šaban

E gde ste! Ja sam Nikola imam 17 godina i sa Zvezdare sam! Bivša riba me ponekad zezala *šaban* zato što slušam Lukasa a ja reko ša me boli kurac pa sam stavio to kao nik. :))))
    Inače navijam za Partizan mada sam ko klinac gotivio Zvezdu dok je igrao Perica.
    Peaceee

• ZoneZamfirsko

Šaban?
    A da li si se nekada zapitao ZASTO te je devojka zvala šaban?

• shiva

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

• dl

Baz prapucavanja van okvira teme molim vas, obrisaću sve oftopic postove.

• wojtek

Ја само чекам да одреагује човек са слике, осим ако ово није његово дело.

• Che-Vu

Moj broj debilnog je +64 21 0294 0043, ako neko hoce da mi salje romanticne poruke.
    UPOZORENJE!!!!
    Ogradjujem se od svake odgovornosti za racun.

• Šaban

@ 2 za vojtek-a
    Kakva reakcija,otkud ti znas mene;

• Lilla

Da se predstavim???Otju zabole me........
    Ne smem nista o sebi da napisem....opet ce mi navuci onu belu kosulju gde po celi dan grlim samu sebe....

• crvendac

Ja sam crvendac iz Beograda, dugo citam sta se ovde pise, od skora i napisem ponesto .... pozz svima

• Arnold BMF

Beograd - Karaburma
    20 godina - za mesec dana 21
    Glasno se smejem (i nepoznatim) ljudima u glupim situacijama
    Mozete me zvati Arnold iako ni iz daleka ne izgledam kao on
    :D

• Љижанин

Чек зар Шабан није Гвозденовићев други налог :))

• .Vule

aham aham...daklem.zovem se vukasin jovanovic,iz cacka sam,rodjen sam 1.2.1995. znaci jos malo pa ce mi rodjendan...odlican sam djak, imam dosta drugova a pogotovo drugarica...

• Kurd

A ja imam psa koji mnogo hrče!
    Inače volim sve što vole mladi,skupljam salvete i važeće novčanice a slušam uglavnom muziku...

• neobavesten

...i ja slusam muziku vecinom, a pored toga i kevu i caleta kako vicu na mene povremeno, komsije kako se svadjaju...svasta nesto! :-)

• .Vule

ja skupljam stare pare.imam mnogo vrednih,bogatstvo

• M

Sad ozbiljno, ko se zajebava? :)

• dovlinhos

Zovem se Albert Hofman, rođen sam na Jamajci. Tata mi je Actečko polubožanstvo, majku nikad nisam imao, ali nosim se mišlju da uskoro nabavim jednu. Volim svašta, mrzim isto tako. U horoskopu sam, kao što svi znamo, vestern iz sedamdesetih, podznak šalteruša. Živeo drug Hitler!

• MRKAC_NS

pogledajte na mom profilu ko sam i sta sam,tamo otprilike sve pishe!
    Pozdrav !

• M

Koji dupli nalozi jebote...

• L@ki

Ja sam Laza i ja sam bodybuilder.Punim se proteinima,kreatinima i amino kiselinama.Guram 148kg iz bencha sto je impresivno jer sam visok 180cm i tezak 85kg al bicu sigurno tezi i jaci u buducnosti.
    Mnogo sam dobro gradjen i to je to.

• KIMA

Ja sam Kima.

• n!n@

Ja sam Nevena(paz` da vam ne kazem prezime):).Zivim u Kragujevcu,sto mi je jako krivo,jer nemamo Mc Donald`s.:-(...Obozavam zivotinje,a rado ih i imitiram:)(sto zgrazava sve oko mene:)),A da!Narocito macke,zbog kojih umal` da zavrsim tamo gde treba(na psihijatriji):).Lenstina sam i zgubidan.Na Vukajliji sam,jer nemam pametnija posla.Verujem u horoskop i ostale karababavjestice...:)U skoli sam alfa muzjak,jer mogu svima da oborim ruku.:)Toliko od mene,za ostale informacije,moz` da pitate,ako me nadjete na forumu...