gambyjev dosadni predlog u podforumu zezanje koji nikoga ne zanima: Fejsbukujmo Vukajliju
  • Earthworm Jim

Pošto vidim da su neki članovi zainteresovani, ovde mogu da iznesu svoje ideje.

• Earthworm Jim

Evo, ja bih da mi iskoči ljubičasti slonić koji će umiljatim glasom da mi kaže da imam komentar na definiciji. Bilo bi kul da se doda i Barbi skin za Vuku. I da se ukinu palčevi na dole, da bude samo lajkovanja. I da možeš da dodaš članove kao prijatelje. I da nakačiš albume sa slikama na profilu. Može i ono da ti na profilu piše kome je sve danas rodjendan.
    I roze kelerabu koja zvižduće kad ti neko lajkuje status. I sloniće. Puno slonića!

• kostja

i da mi peva milan stankovic kad god se ulogujem!

• Мици

I da se napravi Vukovil tu cemo moci da gajimo azdaje i karakondzule, i da kad ti je rodjendan umesto pesme Milana Stankovica bude pesma srecan ti rodjendan sunce moje drago.

• neobavesten

http://img684.imageshack.us/img684/4158/captureqb.jpg

Evo ja bih nesto ovako, malo teatralnih nolajfera. ^.^

• Earthworm Jim

Nije u skladu sa temom. Sledeći! :)

• neobavesten

Jebote, koji ti je kurac!? Kakva ti je ono izjava? To ti je u rangu sa onim "The world as we know it will stop to exist! What are we gonna do!!??"
    Iskuliraj malo...

• neobavesten

Ja nisam napravio onaj predlog da bih tebe bockao ili da bih bilo kome ista lose uradio. A ti ovo pravis da mene ismevas. Ko je tu ker, ja ne znam... Uostalom, bole me kurac.

• Earthworm Jim

Nije mi poenta bila da te ismevam. Samo se zajebavam, jebote.

• Električar 

Ma prsli ste obojica!

• Мици

Mir, mir, mir, niko nije kriv. Kupus i pecenje, slatko pomirenje. =)))

• Daidža

Slonići! Jes!! Oduvek sam želeo barbi skin, kao da znaš šta mi treba. Trebalo bi, u stvari ne bi trebalo, nego zahtevam da mi neka muzikica svira kad neko uđe na moj profil - tipa Kaja Promaja, Sandra Afrika, Ana Bakuta, Slepa Brena, Emina Iš Iš Iš i ostale Goran Bregović pesme.
    Plus samo još rilejšnšip status (među kojim da bude i widowed, da bude kao fora, da se svi smeju, hihihihiihi) i Vukajlija će biti prava! Bwesitze wolEm was pOoOono sfe! <33333

• DjuraLegenda

da mile kitic peva na evroziji sa Sakom polumentom umesto plave gejshe

• Триша

Šta je bre ovo, a statusi gde ćemo pisati Istinu i Pravdu ?

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.