Ja nemam dupli, ima postera koje cak imam u telefonu, i znam da sam ih ocijenio... Nikad nisam izlogovan, niko mi ne koristi komp, tako da...
Ili su modovi kao sto je ovaj celt sto koristi ove naredbe opasne, mislili da prebrzo ocjenjujem postere :)
Koja je korist od duplog naloga inace? je li to u modi sad ili..?
Smarko, objasnio sam ti ja sta je...to je sigurno, jer da je neka moderatorska malverzacija ti bi kao obican smrtnik vec bio smaknut!
Mada postoji jedan mogucnost: koliko puta se klikne na + toliko mora biti pluseva na vukajliji...moguce da ovi moderatori sto su gladni za bodove preusmeravaju tvoje pluseve na neke svoje definicije. Zbog toga se i javljaju oni clanovi na negativnim brojem bodova, a kad im saberes poene trebali bi biti pozitivni...
Ako se tema uskoro zakljuca verujem da je mozda i ovo drugo...a ako banuju tebe il mene sto pricamo o ovome budi siguran!!!

Mene zanima zašto već neko vreme ne mogu da vidim prvi poster ni na jednoj stranici sa posterima?
Takođe me zanima (znam da nije za ovu temu, ali da ne otvaram novu), zbog čega ne mogu da ocenjujem sve definicije ili postere jer su mi dosta njih obeležene/i kao da sam već ocenjivala? To traje od kada sam se registrovala, ali eto, sad tek pitam...
- S
I meni se isto desava sa posterima... Ocenim ih, pa sledeceg dana, kada ih otvorim, oni su neocenjeni...
- F
Ja od sinoćnjeg uvođenja novog dizajna vukajlije ne vidim poster nikako, samo belo polje na mestu gde treba da bude poster.
- F
firefox. u chromeu sve kako treba.
- BH
Jda nusmi, frks no, u %95 čajevaslu pravu si u. :zajebani pokreti desnom rukom, a leva pruža balans:
- BH
E da, ako je sleng u posterima, onda plus. Ovaj, splu, izvinjavam se.
- Пд
Змиа, који браузер користиш?
- Пд
Епа онда не могу да ти помогнем... Да је мозила у питању могао би, овако ништа :)

Da ne otvaram novu temu, ev' ovde da RECEM:
Napravio sam poster, i kasnije sam isao na "izmeni" da dodam jos jednu rijec. Klik na "posalji" i sve ok dok ne odem na refresh. Tada se pojavljuje stara verzija postera. Kad zatvorim pretrazivac (u mom slucaju chrome) i ponovo ga pokrenem, tu je nova verzija postera, ali (opet) samo onaj prvi put dok ne refresh-ujem. :zbun:
I tako... :)
Samo bih da pitam,zasto mi je obrisan poster?Isto se desilo i sa definicijom.Nov sam,taze prijavljen,pa bih voleo da znam razlog,da ne bih ubuduce pravio greske,ako je zbog toga brisano.Hvala.Vjerovatno su nekvalitetni....
Ako postoji adresa na slici za postere, briše se, ako je bilo masu puta isto se briše itd...
Od skoro je promijenjen izgled sajta i ima mnogo lošijih defki, tako da se brišu malo više... Kako je glasila defka, da pokušam da pogodim zašto je obrisana?- АК
Ajde, ko će prvi?

Net patrola ti izbrisala poster