BAG: Posteri
  • СМарко

Mislim, tj siguran sam da su neki posteri koje sam ocijenio neocijenjeni sad kad ih gledam ponovo.
    Ili sam ja lud ili ste mi obrisali glasove ili je vuka riknuo? a? a? a? :)

• Lutak iskrivljenog L

Moguce da si dao plus/minus sa svog duplog naloga pa kad si se ulogovao normalno imao si utisak da si vec ocenio.
    Zatim ti se u medjuvremenu promenio IP pa si opet dobio pravo da glasas sa pravog naloga.
    Pogledaj da li mozes da glasas sa svog duplog naloga na te postere.

• СМарко

Ja nemam dupli, ima postera koje cak imam u telefonu, i znam da sam ih ocijenio... Nikad nisam izlogovan, niko mi ne koristi komp, tako da...
    Ili su modovi kao sto je ovaj celt sto koristi ove naredbe opasne, mislili da prebrzo ocjenjujem postere :)
    Koja je korist od duplog naloga inace? je li to u modi sad ili..?

• СМарко

Alo, jeste li ziviii :)

• Lutak iskrivljenog L

Smarko, objasnio sam ti ja sta je...to je sigurno, jer da je neka moderatorska malverzacija ti bi kao obican smrtnik vec bio smaknut!

Mada postoji jedan mogucnost: koliko puta se klikne na + toliko mora biti pluseva na vukajliji...moguce da ovi moderatori sto su gladni za bodove preusmeravaju tvoje pluseve na neke svoje definicije. Zbog toga se i javljaju oni clanovi na negativnim brojem bodova, a kad im saberes poene trebali bi biti pozitivni...

Ako se tema uskoro zakljuca verujem da je mozda i ovo drugo...a ako banuju tebe il mene sto pricamo o ovome budi siguran!!!

• СМарко

Neka banuju, da smo zdravo, bas sam vidio one sa -1 definicijom -nekoliko poena... pf... da smo mi zdravo samo, pa sto god, ionako je vec sve postalo bez veze, neke stvari se mijenjaju na sajtu...

• СМарко

i meni se ovo ponovo desava...

• Љача

мен' се исто дешава са дефиницијама...

• wlex88

Da li je bag ili je to tako sistemski promenjeno, ali ne mogu da menjam tekst u posterima? Znam da je ranije mogla da se vrsi korekcija. Hvala unapred

• chipmunk

Mene zanima zašto već neko vreme ne mogu da vidim prvi poster ni na jednoj stranici sa posterima?

Takođe me zanima (znam da nije za ovu temu, ali da ne otvaram novu), zbog čega ne mogu da ocenjujem sve definicije ili postere jer su mi dosta njih obeležene/i kao da sam već ocenjivala? To traje od kada sam se registrovala, ali eto, sad tek pitam...

• S

I meni se isto desava sa posterima... Ocenim ih, pa sledeceg dana, kada ih otvorim, oni su neocenjeni...

• СМарко

I meni se isto desava sa posterima... Ocenim ih, pa sledeceg dana, kada ih otvorim, oni su neocenjeni...

i meni prije dva dana ponovo, ali rekoh da ne smaram...

• Ledeni

smarate....koga briga za postere ili za sajt...zasto uopste postojimo....

aj sad ozb, zar nisu ukinuti poeni na postere tj ne racunaju se u skor...

• En_Dotter

Ово је место за пријаве багова, тако да ако су постери саставни део сајта, драга моја ледењачо, дај та то исправимо, а да смарају багови смарају (понајвише каизена). Дај да се ово реши да се не смарамо више. :Д

• СМарко

nije sve u poenima...

• Lutak iskrivljenog L

slazem se smarko, ima nesto i u bagovima

• СМарко

jeste, Sose, la'ni ti obavezno :D

• F

Ja od sinoćnjeg uvođenja novog dizajna vukajlije ne vidim poster nikako, samo belo polje na mestu gde treba da bude poster.

• kaizen

koji browser koristiš? ima li još nekog sa ovim problemom?

• F

firefox. u chromeu sve kako treba.

• СМарко

ja sam sa onim problemom gore, cika kaizene, pusti njega :p

• Ledeni

ovakve teme dobiju par ozbiljnih postova i ostalo je spam, ne morate da me ucite....

• СМарко

ja sam ozbiljan

• kaizen

moderatori imaju pravo da brišu glasove ako procene da su neregularni...

• СМарко

kaizene, ovo nema veze sa glasovima

• kaizen

ok onda linkuj ili citiraj problem pošto ja vidim da se žališ da ti posteri postaju neocenjeni posle nekog vremena.

• СМарко

Mislim, tj siguran sam da su neki posteri koje sam ocijenio neocijenjeni sad kad ih gledam ponovo.

Nije se desavalo evo 15 dana, tako da sad ne znam

• СМарко

moderatori imaju pravo da brišu glasove ako procene da su neregularni...

ko zna na sta sam mislio kad sam ti napisao

kaizene, ovo nema veze sa glasovima

ok je to, ali ne znam kako mogu da budu neregularni ako pogledam poster i ocijenim?

• Zmia

ја имам вајд монитор и представља ми проблем то што ми један постер заузима више од висине екрана и онда кад погледам коментар морам да га скролујем назад да бих дала минус, а толико се сморим да једноставно немам воље... да ли бисте ми посаветовали да прво дам минус па да погледам постер?

• celt

ti bre ko da vozis tenk, ili da si kineskinja.

• BH

Jda nusmi, frks no, u %95 čajevaslu pravu si u. :zajebani pokreti desnom rukom, a leva pruža balans:

• BH

E da, ako je sleng u posterima, onda plus. Ovaj, splu, izvinjavam se.

• Zmia

па то ме чиму, мсм, опуштено би му га дала по нусмију него ми фрка да није нгсле, онда нема назад, дат је минус на сленг, алеа акта ест.

• Пд

Змиа, који браузер користиш?

• Zmia

целте, што тако, јеботе?

• Zmia

оперицу

• Пд

Епа онда не могу да ти помогнем... Да је мозила у питању могао би, овако ништа :)

• celt

pogledaj moju novu def, za koju si ti inspiracija, da ne linkujem reklamu :) i bice ti jasno

• Zmia

јој, фрка ми је

едит: :)) навикла сам да инспиришем људе на срања. Кул дефинишн а и ето решења мог проблема. :)

• СМарко

spemujete, je li? :P

• Facafacaa

Da ne otvaram novu temu, ev' ovde da RECEM:

Napravio sam poster, i kasnije sam isao na "izmeni" da dodam jos jednu rijec. Klik na "posalji" i sve ok dok ne odem na refresh. Tada se pojavljuje stara verzija postera. Kad zatvorim pretrazivac (u mom slucaju chrome) i ponovo ga pokrenem, tu je nova verzija postera, ali (opet) samo onaj prvi put dok ne refresh-ujem. :zbun:

I tako... :)

• iskusni interpretato

Prošlo je 26 sati od poslednjih mojih postera, a nemam pravo na nove?!
    2) I već mi se isto dešavalo.

• Jezivi

Samo bih da pitam,zasto mi je obrisan poster?Isto se desilo i sa definicijom.Nov sam,taze prijavljen,pa bih voleo da znam razlog,da ne bih ubuduce pravio greske,ako je zbog toga brisano.Hvala.

• СМарко

Samo bih da pitam,zasto mi je obrisan poster?Isto se desilo i sa definicijom.Nov sam,taze prijavljen,pa bih voleo da znam razlog,da ne bih ubuduce pravio greske,ako je zbog toga brisano.Hvala.

Vjerovatno su nekvalitetni....

Ako postoji adresa na slici za postere, briše se, ako je bilo masu puta isto se briše itd...
    Od skoro je promijenjen izgled sajta i ima mnogo lošijih defki, tako da se brišu malo više... Kako je glasila defka, da pokušam da pogodim zašto je obrisana?

• Jezivi

Hvala na odgovoru.Ocigledno je da je brisano zbog nekvaliteta.

• shitbrix

Ako hoces da vidis ko je napravio poster pre nego sto ocenis; desni klik->View Image

• MadHatter

Poster koji je odabran, mi je obrisan. Šta se dešava?

• dusan1001

Net patrola ti izbrisala poster