Drage moje i dragi moji, voleo bih da vas sa ponosom obavestim o evropskoj turi benda sa Novog Zelanda, zvanog BSM, (Batucada Sound Machine), u kojoj sviraju dvojica "nasih" likusa - basista Alex Urlich, poreklom iz Makarske, kao i moja malenkost na klavijaturama, poreklom iz Munzea XD
Tura traje od 9. Juna do 12. Jula i prolazi kroz vecinu Zapadne Evrope, ovoga puta nazalost zaobilazeci Balkan, zbog manjka vremena i interesovanja :(
Ali, sta je tu je - kapiram da ima sanse da se na'vatam s nekima od vas na pivu, ako ste burzuji i letujete po Jevropi umesto na Adi :)))Tura je takodje totalno organizovana na nasu ruku, tako da ko moze neka plati kartu i kupi CD, da bismo mogli, da citiram Ramba:
"To earn lots of dollars and marks
To sleep in hotels, not in parks" :)Vise o bendu mozete da saznate na www.myspace.com/batucadasoundmachine , kao i na FB-u ako u pretrazivac ukucate "Batucada Sound Machine".
Evo i svih datuma, pa se nadam da cu sa nekim da mozda popijem ili barem srolam koju:
11 June - Portugal - Alfândega da Fé - Blossom Festival
12 June - Portugal - Vila do conde - Ollinkan Festival
15 June - Portugal - Lisboa - Music Box
17 June - Spain - Granada (TBC)
18th June - Spain - Madrid - SALA CARACOL
19th June - Spain - Segovia - SALA JOPLIN
21st June - Spain - Valladolid (TBC)
25th June - Netherlands - Amsterdam -Club gig - Bitterzoet
26th June - Belgium - Bree - Afro Latino Festival
27th June - Netherlands - Wereldfeest, UTRECHT
28th June - Germany - Aschaffenburg, Colos-Saal
30th June - Germany - Stuttgart - Universum
1st July - Germany - Koblenz - Café Hahn
2nd July - Germany - Leverkusen - Scala
3rd July - Belgium - Brussel - bar du matin
4th July - Germany - Munich Lustspielhaus (Theatre/Club 280)
5th July - Germany - Augsburg, Spectrum , Club 400
7th July - UK - London - Guanabara
8th July - UK - Milton Keynes - The Stables
9th July - UK - Durham Brass Festival, Durham
10th July - Norwich, Norfolk
11th July - Mouth of Tyne Festival - Newcastle UK(ne trazim nista, samo se hvalim, hehe)
Zajebite Metlicu, dodjite na Batukadu! :)))
- BH
Pih, ja taman mislio da ćeš ubediti menadžera da svirate na makiškoj strani ( tamo vazda bolje pičke šetaju ) :)
- BH
Valjadolid-Madrid-Cirih-Beograd. :)
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.