- VMolim?
opalim te golim
ON:
meni je civilizacija oduvek bila njaaaaaaaaaaaaaaah, tek s vremena na vreme kad mi ne ostane ništa drugo ja uključim i igram, čisto da mogu da kažem da sam igrao - VŠale u Srbiji nisu podložne evoluciji.
naravno da nisu kad se namestiš tako lepo

Треба вам само тангл да инсталирате и не лагује. Крогови су истовремени и гејмспид је квик. Тако да партија са, рецимо 5 играча може да траје 3-4 сата. Ако те неко зговна може и 10 минута лололо. Лаг је неосетан. Може да нас игра шурнаес иначе. Ваљда више од десет у теорији али у пракси је идеално 7.
- p
e imam to instalirano nisam probao pa cu vam se javiti sad cu da vidim kako ide

Ај да не скрећемо са теме много да дам неке опште увиде у цивилизацију 4 и 5.
Четворка је говно била кад је изашла, али свима нама драга. Исто и петица. Онда је четворка добила 2 дојајне, НАДЈАЈНЕ експанзије и постала кева. Да би петица постала иоле близу дојајности четворке морају проћи једно 2 експанзије. Тако је било и са тројком. Рецимо да је основна верзија сваке цивилизације (сем кеца и двојке) нека ретардирана бета верзија, коју експанзије испеглају само тако. Ко да су бонуксом опрате. Петица је ок као идеја, али говно од реализације. Са јебене 4 јединице освојим цео свет и то на емперор тежини (још 2 или 3 па макс). Где то има??? Зато је петица гомно и зато пљештемо четворку, а да не помињем графичку захтевност...- p
dotere imam dve verzije civilizacija4 i druga je Warlords koju da instaliram?
- p
evo skidam beyond the sword v.3.19
nadam se da nece biti problema
http://www.firaxis.com/support/support_detail.php?gameid=16&patch=1
- p
heh skinuo sam fajl i ne valja kakav bedak skidam drugi
- p
imam instalirane obe verzije doduse kad krenem da startujem bilo koju trazi mi krek no skidam sad drugi pa da vidim valjda nece trebati nista da se budzi
- p
zao mi je ortaci al igra je shit nikad gori.......
- p
jbga trudio se da probam u singlu al nece prvo smara zato sto je potezna,drugo nema sta da se vidi u igri dosta toga izlazi kao text.
Vise volim da se vidi sve, gradjevine i armije kao u strongholdu,age of empires ili cak ne prikosnovenom generalsu...ako je do poteza moze da prodje roma total war...poz drugara reci da je to stvar ukusa