Цивиливиливилизивизијација 4: Иза мача
  • En_Dotter

Не знам да ли се ико од вас икада пробао цивилизовати или тако нешто, али ако се ико од вац тренутно цивилизује или планира да се цивилизује, могли би неки мултиплеј да опичимо.
    Тренутно њојтек и ја цепамо то с времена на време, па ако има још заинтересованих, радо би смо вас цивилизовали.

• V

Molim?

opalim te golim
    ON:
    meni je civilizacija oduvek bila njaaaaaaaaaaaaaaah, tek s vremena na vreme kad mi ne ostane ništa drugo ja uključim i igram, čisto da mogu da kažem da sam igrao

• Cenotaph

opalim te golim

Šale u Srbiji nisu podložne evoluciji.
    Nego koji je ovo kurac?

• V

Šale u Srbiji nisu podložne evoluciji.

naravno da nisu kad se namestiš tako lepo

• Ritchie ♣ B

Sta je potrebno da se napravi server u civilizaciji?
    Jel laguje?
    Kolko moz da igra?

• Cenotaph

naravno da nisu kad se namestiš tako lepo

Aha... -.-

• Tetka Drol

Ja sam za, ako partija ne traje nenormalno dugo.

• En_Dotter

Треба вам само тангл да инсталирате и не лагује. Крогови су истовремени и гејмспид је квик. Тако да партија са, рецимо 5 играча може да траје 3-4 сата. Ако те неко зговна може и 10 минута лололо. Лаг је неосетан. Може да нас игра шурнаес иначе. Ваљда више од десет у теорији али у пракси је идеално 7.

• dusan1001

Ja sam igrao peticu ovaj deo nisam odavno ću skinem mada nikad nisam igrao multi

• En_Dotter

Петица мора да сачека једно 2 експанзије да би могла да се игра са ужитком. Зато сад промовишем четворку. А исто тако, и четворка је говно без експанзија. Иначе вам не требају крекови и остала чуда, јер последњи печ скида заштиту а приори, а постериори ће да играмо.

• dusan1001

ćero pošalji na pvt neki dobar torent okle si skino

• En_Dotter

Брате иди на замунда тачка нет и региструј се. Нису само торенти тамо. Сајт је до јаја.

• En_Dotter

Реците кад сте способни за игру.

• Tetka Drol

Radnim danom popodne, vikendom eventualno.

• Tetka Drol

Nisam u mogućnosti. Sreda bi legla najbolje, ako je ikako moguće.

• En_Dotter

Има ли кога за игру???

• En_Dotter

Њојтек и остали који су заинтересовани нека се јаве кад могу, како бих организово нешто.

• dusan1001

ćero ja mogu sutra uveče nađi još nekog

• dusan1001

ćero da oživim temu dok si tu kads slobodan

• En_Dotter

Можемо и сад ако ош.

• dusan1001

sad mi kasno sutra negde oko 8,9

• En_Dotter

Ја сам сад усто тако да ћу тад вероватно спавати...

• dusan1001

ma uveče u 8,9 nisam ni ja tolka prsotina da se budim u 8 ujutro :)
    aj onda postuj na temi kad oš

• En_Dotter

Знам шта си мислио зато сам то и реко.

• dusan1001

e jeb ga onda reci kad ti odgovara :)

• En_Dotter

Може ли нека субота ова сад за два дана да буде искориШтена за цивилизовање?

• JamesBond

Ја сам играо раније ко луд, сад немам на компу :) Скинућу, па кад будете играли јављам се...

• En_Dotter

Аур бордерс спарк тенжнс... Не спемуј ако не мислиш да играш. Скини и у суботу да пљештемо.

• JamesBond

Ок :) Си играо петицу ? Шта мислиш о њој ?

• p

e imam to instalirano nisam probao pa cu vam se javiti sad cu da vidim kako ide

• Фејзбукманијак

e ja sam voleo taj deo, gotivno mi bilo zato sto je imalo najvise civilizacija da se izabere.. i igrao al nisam multiplejer nikad

Ako nadjem CD ima dinstaliram, ako ne onda necu i tako..

• JamesBond

Само искерно, ја сам мало глуп дечко, па ћете ми морати објаснити шта и како, јер ни ја никад нисам играо мултиплејер у цивилизацији :)

• Фејзбукманијак

па контам да је исто, јел ћеро?

• JamesBond

Шта треба да скинем поред саме игре ?

• En_Dotter

Ај да не скрећемо са теме много да дам неке опште увиде у цивилизацију 4 и 5.
    Четворка је говно била кад је изашла, али свима нама драга. Исто и петица. Онда је четворка добила 2 дојајне, НАДЈАЈНЕ експанзије и постала кева. Да би петица постала иоле близу дојајности четворке морају проћи једно 2 експанзије. Тако је било и са тројком. Рецимо да је основна верзија сваке цивилизације (сем кеца и двојке) нека ретардирана бета верзија, коју експанзије испеглају само тако. Ко да су бонуксом опрате. Петица је ок као идеја, али говно од реализације. Са јебене 4 јединице освојим цео свет и то на емперор тежини (још 2 или 3 па макс). Где то има??? Зато је петица гомно и зато пљештемо четворку, а да не помињем графичку захтевност...

• p

dotere imam dve verzije civilizacija4 i druga je Warlords koju da instaliram?

• Фејзбукманијак

Бејонд д сворд је ово Њу инсталирај

• En_Dotter

Прво основну, па њарлордс па безонд тхе сњорд. И онда скинеш званичан печ са фираџис гамес сајта. И то је све.

• p

evo skidam beyond the sword v.3.19

nadam se da nece biti problema

http://www.firaxis.com/support/support_detail.php?gameid=16&patch=1

• En_Dotter

Е тај. Великодушни су па не треба ни крек ни ништа. Мош на нету да пикаш, само отвориш гамеспз налог и то је то.

• p

heh skinuo sam fajl i ne valja kakav bedak skidam drugi

• En_Dotter

Брате добар је, ако имаш инсталирану цив и обе експанзије... Тај сам ја користијо.

• JamesBond

Ја сам се сад скроз погубио. Какве експанзије ?

Ја рекох да сам глуп дечко...

ЕДИТ:
    Схватих.. Ал' идаље не проваљујем шта је тангл...

• p

imam instalirane obe verzije doduse kad krenem da startujem bilo koju trazi mi krek no skidam sad drugi pa da vidim valjda nece trebati nista da se budzi

• p

zao mi je ortaci al igra je shit nikad gori.......

• En_Dotter

Сад ћу цитирати мог другара који седи поред мене и коментарише твоју изајву пајко:

ОВАЈ ЈЕ ИДИЈОТ!

• p

jbga trudio se da probam u singlu al nece prvo smara zato sto je potezna,drugo nema sta da se vidi u igri dosta toga izlazi kao text.

Vise volim da se vidi sve, gradjevine i armije kao u strongholdu,age of empires ili cak ne prikosnovenom generalsu...ako je do poteza moze da prodje roma total war...poz drugara reci da je to stvar ukusa