Predlog da se na spisku autora uvede i sortiranje po broju definicija
  • Јова

Sada na spisku autora postoje podaci o nadimku, datumu registracije, poslijednjoj aktivnosti i popularnosti. Predlažem da se uvede još jedna kolona u kojoj bi bio prikazan ukupan broj definicija svakog autora i da se takođe autori mogu poredati i po tom kriterijumu. Tako bi se vidio i obim svačije aktivnosti bez obzira na kvalitet, a i lakše bi se poredila popularnost u odnosu na broj defki. Vaša mišljenja?

• M

Mislim da sam te razumio, ili barem nešto sam razumio, ali pošto nisam siguran, neću da se izjašnjavam.

• M

Zajebavam se, što da ne?

• Surovi

meni se dopada

• Hydrog3n Cyanide

Onda bi lakše izračunao prosečni broj poena po definiciji.

Predlog approved. (i to bi bilo +3 poena reputacije od mene, ali jbg.)

• kaizen

podržavam. ako bude bilo mesta biće i te, a i kolone glasovi/br.definicija

• Che-Vu

Kad smo vec kod toga, glavni baja po broju definicija odnedavno nije vise Abraxus, nego Reservoir Dog.
    Slava mu!

• Hydrog3n Cyanide

Abraxus bi mogao da ima i duplo više nego sada, ali neće mu se.

Ipak je on kralj spama. :)

• Hydrog3n Cyanide

Citat kaizen: "podržavam. ako bude bilo mesta biće i te, a i kolone glasovi/br.definicija"

Pa ne moraš da dodaješ nove kolone. Mogao bi da uvedeš neku vrstu padajućeg menija i iz tog menija da biraš da li hoćeš da rasporediš po popularnosti, broju definicija, kvalitetu... možda po broju komentara i postova na forumu itd.

• kaizen

pa ipak bi trebalo da se vide vrednosti da bi imalo smisla.

• Hydrog3n Cyanide

Pa videće se vrednosti, samo treba da izabereš koju vrednost želiš da vidiš. :)

• rockangel

Ja podrzavam!Ionako mi ona kolona za autore deluje pomalo prazno i smarajuce,pa bi mogli time da malo popunimo prostor.
    Ja imam ideju da se uvede prostor za status,gde bi recimo clan mogao da pise sta zeli(kao na msn-u),i da se uvedu oni crveni kruzici:busy,away,be right back itd.:D:D:D:D
    Kada bi se to uvelo onda ne bi bilo smaranja i dozivanjanja na cetu nekog autora.

• Јова

Sve, sve samo status ne!

• Љижанин

Ја имам предлог, да једни другима шаљемо цвеће, колачиће, ципеле, опанке, разне риквестове, да у том статусу пишемо поруке типа "Вечерас идем у провод", "Јаоо како сам се синоћ напио" итд...

• rockangel

Dobro,povlacim predlog za status

• Marijagd

Pretpostavljam da adminu ne bi bio preveliki posao da uvede ovo, a bilo bi korisno... Dobar predlog.

• Љижанин

"Predlog da se na spisku autora uvede i sortiranje po broju definicija " подржавам у потпуности... +

• rockangel

I ja isto,jer cu biti onda ja biti na prvoj ili na drugoj strani.:D:D:D:D:D

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.