Da i ja kazem nesto za Dnevnik:
Moze li da se napravi nekako da na definicijama koje sam ocenio ima neka oznaka dal sam dao plus ili minus?
Ima nekih brdo definicija koje sam ocenio, a pojma nemam sta sam dao, jer dajem pluseve i minuse ponekad samo na osnovu nekih detalja koje uocim i tako dalje.
Naravno, 92% su definicije na koje znam sta sam dao.
Da napomenem da sam davao minuse na dobro ocenjene definicije, a koje se zbog nekog detalja meni nisu svidele i da skoro uvek mogu da pogodim kome sam od boljih autora dao minus, al ne znam na sta.
Mozda samo ne pamtim dobro.
- M
Predlog usvojen!
- s
A sto bi voleo da znas sta si kome dao?Jel upisujes u spomenar?

@Barracuda
e upravo na takav nacin obelezavanja sam mislio...moze i u drugim bojama, naravno.
@sevast
apsolutno ne mogu da ti dam nijedan racionalan razlog za tu moju zelju...mozda bi samo bilo preglednije i sarenije.
A isto tako ne mogu da se setim nijednog razloga da se to ne uradi, osim da je tesko da se takva stvar odradi, u tehnickom smislu.- s
eto sam si odgovorio, zasto bi umarali ovaj nas lepi sajtic nepotrebnim detaljima, iz iskustva znamo sve sto se prebudzhi postane glupo, meni je i ovako lep.Jedini racionalan razlog je da si hteo nesto da predlozis sto ti je palo na pamet i to si ucinio, ali nema kajzen vremena za te sitne nepotrebne stvari :) zasto bi se vracali ocenjenim definicijama, to je iza nas, ne osvrcimo se na proslost.A ako zelis da znas sta si do na definiciju jednostavno je procitaj jos jednom i pomisli ako je dobra i ako ti se svidja da si joj dao plus.Ne moze toliko da ti se promeni stav o nekim definicijama za tako kratko vreme.

Pa otprilike ne moze, al desi mi se da naletim na neku definiciju "citajuci" neke autore i vidim da sam je davno ocenio, i onda zastanem, i pojma nemam sta sam dao.
Inace, hvala na skretanju paznje.
Meni ko predlagacu ostaje samo:
Ako nije glup predlog, ako moze i hoce Kaizen nek uvede.Meni se na sajtu, dosta stvari dopada, al pretraga se moz poboljsa. Mada to je X puta predlagano.

Hvala, braco!
vlajkoseljak podrzava sto tupan podrzava predlog vlajkaseljaka, isto takodje podrzava vlajkoseljak i to sto surovi podrzava predlog vlajkaseljaka, plus vlajoseljak duplo podrzava sto on duplo podrzava drugi predlog vlajkaseljaka.
A svi podrzavamo da kad bude imalo vremena da se predlog usvoji.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.