Promena pola
  • pfcabara

Naime, čuo sam da će se desiti neko sranje sa magnetnim poljem Zemlje i doći će do promene polova. Mene zanima, kako ćete se ponašati u novonastaloj situaciji. Ja baš nešto kontam da će da me boli kurac da počnem da brijem noge.

• n

to se nece desiti,to je glupost isto ko i smak sveta 2012...kakva crna promena polova,nema nikakve sanse

• Скелетор

neću da menjam pol, jer volim da jebem, a ne da budem jeban!

• _

Moj kurac to magnetno polje neće dirati

• pfcabara

Manijače, hteo ti ili ne. Misliš da će te Zemlja pitati šta.

• Mekitj

Промена магнетних полова, господе боже међу шљивицима!

• pfcabara

Ma kakvih magnetnih polova. O čemu pričaš ti?

• Towelie_

Nema to veze s mozgom, zene ne znaju da jebu.

• sc

Ako dođe do promene pola, Cigani će se na JNA osećati kao kod svoje kuće i obrnuto. :D

• _

I šta tom magnetnom polju smeta šta je meni u gaćama? Neka ono gleda svoja posla

• Dub

To znači ovi što šire noge drugima, moraće da počnu da šire svoje noge?

• Јова

Ovo je zajebancija, ali može da se posmatra i kao zanimljiv misaoni eksperiment.

Zamislite, kada bi se zaista, nekom magijom, dogodilo da se svima na Zemlji promijeni biološki pol, ali da stanovnici zadrže svoja sjećanja kao i karakter, osobine i sve ostalo nevezano za pol. Šta mislite kako bismo se snašli u takvoj situaciji i na šta bi to ličilo?

• _

Ja sam gledao takav film, tinejdžerka i maljavi lopov se zamene. Pa ona ne ume da piša već joj pomaže crnac. Kaže joj tri puta ga otresi, ali ne više jer se onda već igraš sa njim

• celt

Naime, čuo sam da će se desiti neko sranje sa magnetnim poljem Zemlje i doći će do promene polova. Mene zanima, kako ćete se ponašati u novonastaloj situaciji. Ja baš nešto kontam da će da me boli kurac da počnem da brijem noge.

retko, bas retko duhovit post na forumu :)
    svidja mi se fora i koristicu je od sad.

• Dub

Šta mislite kako bismo se snašli u takvoj situaciji i na šta bi to ličilo?

Skoro pa isti kurac, samo što nije. Fukse postanu jebači, jebači postanu fukse.

• SMAJ BOKE

3 године сам био на јужном, а онда сам пуко и рекао себи ТИ МОРАШ ДА ПРОМЕНИШ ПОЛ.... и пут под ноге на северни пол

• Јова

Ja mislim da bi onda žene, tj. bivši muškarci volile pivo i fudbal, a muškarci, tj. bivše žene bi volili romantične komedije, krpice i šoping. U nekoj prvoj fazi bi se zadržale stare navike i sklonosti iz bivšeg pola. A to bi onda dovelo do opšte pometnje jer bi stare navike bile u neskladu sa novom ulogom.

Na kraju bi žene nastavile da vole pivo i fudbal jer je to gotivno, a muškarci bi im se s vremenom pridružili, jer bi se njihovo tijelo puno testosterona smorilo od šopinga i krpica.

Neke bi žene možda i prestale da vole fudbal, ali bi sve nastavile da vole pivo.

• SMAJ BOKE

која тема, нисам ни читао први пост......капирао сам да се ради о транџама. МИНУС

• n

ovo je totalno glupa tema

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.