Promena pola
  • V

Nedavno su u Beogradu urađene operacije promene pola kod biseksualnog para. ON je postao ONA, a ONA je postala ON, tako da će sada ON (exONA) da jebe NJU tj. NJEGA. Malo je konfuzno pitanje ko će koga da jebe sada posle operacije, mada nisam siguran da se to znalo i pre operacije promene pola.

• mylyca

Мислим да је баш због најповољнијих цена. Ко да је битно ко ће кога да јебе? Они се макар јебу, а ти отвараш на вукајлији теме о њима :)

• S

Они се макар јебу, а ти отвараш на вукајлији теме о њима :)

Najs... :)

• Cenotaph

Totalno Dejan Cukić.I kakvo bi mi mišljenje trebali da imamo o tome?

• V

I kakvo bi mi mišljenje trebali da imamo o tome?

Mene pitas kakvo bi misljenje trebali da imate o tome. Pa ako ga nemate, eto prilike da ga formirate. Zato je i postavljena tema.

• S

moje mišljenje je - nek' rade šta 'oće, potpuno me ne zanima... Ako je to njihova volja, neka im... Nemam ništa protiv...

• Cenotaph

Nek se djeca JEBAVAJU.To je moje mišljenje.Sama činjenica da oni neće imati uticaja na moj život izaziva bol u mom kurcu na pomen ove teme...

• Francky Delevra

Ja mislim da to ne može. Seru samo! Đe će pička đe kurac bio.

• Tulumbac

To je sigurno laž. Nemoguće da je ta bila žena a da je ja nisam spavao. Makar normalno.

• Цар

Đe će pička đe kurac bio.

Улази у мој вокабулар :)))

• Џими

Ја сам чуо да су ти пришивени пимпеци тотално дисфункционални. Можеш на њих само да пишаш, тако да - тешко да ће било ко ту да јебе.

Иначе, да, сећам се емисије Кључ, била је тема промена пола и говорио је неки наш хирург како се то код нас за дупло мање паре ради него у свету и да су странци опасно задовољни услугом. У истој емисији је гостовао неки дебели, ћелави, масни маторац који је тврдио да је некад био жена.

• Dub

Jel oni od sisa prave kitu i od kite sise? A gdje odu sve dlake i kako ovim drugima narastu te iste dlake? I jel se mijenja građa, ono, kosti se pomjeraju, nešto tako? I koji im kurac, ili pička to treba, što ne igraju seknd lajf?

• Francky Delevra

Džimi, pa jebeš taj kurac. Šta će im hirurg, to im može i vulkanizer namontirati. Džab-džabe.

• Cenotaph

дебели, ћелави, масни маторац који је тврдио да је некад био жена.

Baba, baba šta napravi od sebe.Al ipak valjda još uvjek zna da pravi pitu.Čuna je nebitan faktor...
    EDIT: Palma, jebote...

• n

Dub
    Jel oni od sisa prave kitu i od kite sise? A gdje odu sve dlake i kako ovim drugima narastu te iste dlake? I jel se mijenja građa, ono, kosti se pomjeraju, nešto tako? I koji im kurac, ili pička to treba, što ne igraju seknd lajf?

Što se dlaka tiče trajna epilacija je keva za oba pola. Samo se muškarci duže cimaju s tim.
    Baš nešto ne verujem da će kosti da menjaju, nekako u mojoj glavi pol menjaju muškarci koje dobro obučene na ulici i možeš da permutuješ sa ribama, što se građe tiče, a ne šifonjerski primerci a la Vlade Divac, Aleksandar Šapić i sl...

• Dub

C'est oket, črčila, merci.

• k

Što se dlaka tiče trajna epilacija je keva za oba pola. Samo se muškarci duže cimaju s tim.

Tačno tako.

• Francky Delevra

Ja kad radio-radio bih pošteno. Namontirao bi bre palamar od konja ili zuvar zebre k'o čovek. Da bar mogu tući njime.

• Џими

Jel oni od sisa prave kitu i od kite sise?

Од муда праве усмине, а од делова главића праве клиторис да може и да сврши.
    А вагину праве од делова дебелог црева.

• S

ovaj što je sada ona redovno uzima estrogen, a ova što je sada on uzima testosteron... I sve isto kao i kod normalnih ljudi...

• GM

А вагину праве од делова дебелог црева.

Чекај, бре, ту анал добијеш како год да окренеш

• Dub

Džimi, a od čega joj sise napravi?

• GM

Од силикона. То је бар јасно.

• Џими

Чекај, бре, ту анал добијеш како год да окренеш

Тако је. Дупе и напред и отпозади.

• Dub

Kako sise od silikona,ništa prirodno? PU! A šta rade od sisa koje neće više da budu sise?

• n

Odseku ih, prepariraju ih, nataknu na lakiranu hrastovu dasku sa zlatom pločicom

85 C - 25 godina smo se družili

i zakače u vikendici kao uspomenu, k'o lovački trofej.

• Џими

Kako sise od silikona,ništa prirodno? PU! A šta rade od sisa koje neće više da budu sise?

У пихтије.

• Dub

Šteta, čitav 4-2 i 4-3 su htjeli da ih ližu u srednjoj, a vidi gdje sada završiše.

• S

za usne uzimaju sa dupeta... Tako da mu dođe na ono "poljubiš me u dupe"...
    Bio je u americi jedan hirurg koji je pacijentima presađivao delove sa svog dupeta za usne... Kao, bio je ponosan kada vidi da tako lepe žene nose i ponose se sa "njim"... Kasnije se ispostavilo da je bolestan, imao valjda neki rak, pa su ga i te žene dobile... Tako su ga i otkrili...

• Cenotaph

Gadna stvar.

• Earthworm Jim

Nije Džimi, može da se diže taj tuki, samo trandže ne mogu da prave decu kao da su rodjeni sa tim polom.

• Dub

Pa zar nisu trandže oni što se samo oblače kao žena?

• S

trandže su trandže dok ne promene pol...

• Earthworm Jim

I kad promene pol su trandže...

• Dub

A šta je boki 13? Jel on trandža? Neću sad da iznosim svoje mišljenje o njemu.

• P

Pa jeste jer još uvek nije promenio pol.

• S

gnušam se od tog imena...
    On/a je trandža. Možda i Karleuša, ali još nije utvrđeno...

• l

Pa ako ga nemate, eto prilike da ga formirate.

joj bre, a el moramo da imamo mišljenje o baš svemu... nek bre radu ko šta oću...

• dusan1001

Nemam pojma ne vidim što da ne ako se neka žena oseća kao muškarac u glavi i obrnuto
    al tu se dosta ljudi izdrkava kako bi privukla pažnju i batine na sebe,na kraju krajeva šta se to mene tiče nek rade šta oće njihova stvar

• P

Biti žena je skroz kul. Istakneš atribute i sve možeš da dobiješ na svetu. Milina jedna. :)

• Џими

Како причамо о овоме, а да не поменемо квлт:

http://www.youtube.com/watch?v=WfbWyJMjSag

• musssashe

ne boli nista posle drugog puta

• M

Они се макар јебу, а ти отвараш на вукајлији теме о њима :)

Pobedila. :)

Nego, ako im je tako lakše, nek' uživaju. Sam' da paradu ne prave.

• zp

al tu se dosta ljudi izdrkava kako bi privukla pažnju i batine na sebe

Da bi mogli da rade operaciju pregledaju ih psihici da bi utvrdili da li su psihicki stabilni i da li zaista zele tu operaciju. Ne menja pol dete od 15 godina, jebo mater. Ulaganje GODINA i GODINA, rizicna operacija (jebiga, rutinska nije definitivno, uvek se moze napraviti sranje i samo sa hormonima, a kamoli sa celom procedurom), da ne pricam o sumi novca koju potrose- ne verujem da iko to radi da bi privukao paznju. O batinama i da ne pricam. Meni su skroz okej transrodne osobe, ali mi se transeksualci nesto ne svidjaju. Ako se zaista osecas kao drugi pol onda ga promeni, ali prividna fizicka transformacija uz minimum ulaganja u promenu sebe- to vec moze biti hir.

• Dub

ZP, hoćeš i ti da kažeš da je boki 13 fejker?!

• zp

Dube, Boki 13 je showman. On prodaje svoju pricu. Mozemo samo nagadjati o njegovoj seksualnosti.

• a

Ja samo da javim da je lik rekao da je operacija besplatna tj.da plaća Socijalno pa eto...
    Jest da neke druge operacije nisu, al ta jeste :P

• dusan1001

Slažem se ja pufnice al čisto sumnjam da malo zelenila ne može da podmaže stvar