Autorska prava
  • ZZ

Šta mislite o nepoštovanju autorskih prava. U ovoj zemlji se toliko krše i malo izgleda apsurdno da naplaćuju ako pustiš neku na primer Karleušinu pesmu u frizerskom salonu, naiđe inspektor i kazni te, a ta ista Karleuša je drpila tu pesmu.
    Ima i drugih slučajeva pa tako i od nas kradu pesme. Evo nabasah na jednu fejsbuk grupu koja se bezuspešno zalagala da se Regina izbaci sa Evrovizije jer je ukrala pesmu Mlađa Dinkića. http://www.facebook.com/group.php?gid=58957191414 Ako Mlađa nije zaštićen onda niko nije! Naša javnost se malo bavila ovim slučajem i ja skidam kapu ljudima koji posle 2 godine ne nameravaju da odustanu od isterivanja pravde.

• Луди Чак

Država se raspada. Tito je kriv za sve!

• Хујо Смрад

Jeste bre. Ja na forumu kažem fakjea, i onda to neki neidentifikovani leteći plagijator definiše. GUVNA!!!

• GM

Банујте га.

• _

Можда ћете рећи да сам геј, али мени она песма Регине "Јер све се мијења у мом срцу ништа није као некада" кад глуме комунисте у Москви звучи добро.
    Млађа Динкић је целој Србији обећао по 1200 евра па га нико није тужио.

• ZZ

Nije 1200 nego 1000. Ajaxe jesi li video stranicu što sam linkovao? Zar se ne diviš tim ljudima?

• _

Дивим им се.

• ZZ

Jedini pravi borci za autorska prava

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.