VRATITE TEME "OTKLJUCAJTE TEMU "ODBANUJTE FEJDAAAA"" U PODFORUM PREDLOZI ZA POBOLJSANJE SAJTA
  • Lutak iskrivljenog L

http://vukajlija.com/forum/teme/56475-otkljucajte-temu-odbanujte-fejdaaaa
    tema je na mestu, sto ste je premestali uopste? jel krsi neka pravila nesto? LICI LI VAM OVO NA IGRU?

• Srkletnik

U kog uzimaš, daj broj.

• Lutak iskrivljenog L

VRATITE TEMU TAMO ILI CU DA OTVORIM NOVU TEMU TAMO KOJA PREDLAZE DA SE OTKLJUCA TEMA U KOJOJ SE PREDLAZE DA SE ODBANUJE FEJD

• Bruce

Meni liči na igru, bolje nego da mi liči na namerno provociranje. Nemam pojma o razlogu banovanja Fejda, niti me interesuje. Ne znam zašto toliko insistiraš na njegovom odbanu ali znaš i sam da za to treba da se obratiš moderatoru. Ovakvo spemovanje temama se ne bi tolerisalo nikom, i to znaš.

• Bruce

Nisam zatvorio prvu temu, ali se slažem sa njenim zaključavanjem, ovu drugu sam prebacio u igre i neću je vratiti.

• Lutak iskrivljenog L

bruce, ja sam jednu temu otvorio, koja je na mestu, al je zakljucana...nju ostavi u zivotu, ostale mozes da pozakljucavas

a na kaku provokacij mislis? od strane mene ili moda koji je prebacio u igre i zakljucao originalnu?

• Lutak iskrivljenog L

Ne znam zašto toliko insistiraš na njegovom odbanu ali znaš i sam da za to treba da se obratiš moderatoru.

http://i40.tinypic.com/15xqum0.png

uradio to pre 3 dana, da citas pazljivo sta sam napisao u prvom postu u prosloj temi video bi to, mozda je nebi ni prebacio u igre...nego bi je podrzao

• Bruce

Originalnu nisam ja zaključao i ne znam ko je, ali sam drugu ukapirao kao zajebanciju. Ako želiš da ti se tema otključa to si mogao da mi kažeš na PVT umesto da spemuješ forum.

• Lutak iskrivljenog L

svejedno kako cu ti reci, vamo ili tamo, a vamo je mogu videti i drugi modovi

• Rasni

ocemo fejda

• Bruce

Nije svejedno, ali se raspravljaš sa pogrešnim čovekom. Otključaću prvu temu, a zaključati ovu. Što se tiče odbana za Fejda, od mene ga neće dobiti dok to ne odluči mod koji je banovao.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.