Dragi ljudovi (kako ja to volim da kazem)...Cinjenica je da vecina danasnjih zemalja zivi u "demokratskom" drustvu...Interesuje me vase misljenje jeste li za demokratiju ili diktaturu...Smatrate li da ljudima treba podariti ovaj pokusaj demokratije ili zavesti diktaturu(pobijem govna i gotova stvar),uvesti ponovo i goli otok kao vaznu instituciju naseg drustva i sl...molim vas da cujem misljenje...
Ja sam za cara Dusana i njegov zakonik...buhaaaha...sala mala (djornes cokoladicu u prodavnicii ....ups ode ruka pre nego kazes milki vej...hehehhe)

Ma Dusan je legenda...Nema kod njega trte mrte...Pogresis i bices sakat...pa ko voli nek izvoli...A ima i ona stara koja inace nema veze s demokratijom al dobro zvuci:
Moj kolega demokratija je (demokratija jeeee)
ljubis zene ne pitas cija je jeeeeeeeeee (cija jeeeeeeee)
buahhahhaaZirafko:ma nije valjda dotle doslo da su starci apsolutizam zaveli?A sto se tice Srbije...pa i ja sam cuo...al ne treba verovati svemu sto se cuje....hihihi
MT:Slazem se:D
Ma ljudi nigde nema prave demokratije.U Americi pokokas stoo ljudi i mozes se nekako izvuci ako si budzer i slicno,al ako pokusas zeznuti drzavu utaiti porez i slicno odma na elektricnu stolicu...hehehhe

Auuuuuuu..kakvi radikalni stavovi!
Brankaja, mislila sam na svog budućeg supruga, a matorci su davno digli ruke od mene ;) Ja sam ti u vrlo patrijarhalnoj sredini uspela da odnegujem totalnu anarhiju. Džaba me mlatili i ćale i brat dok sam bila dete. Nijedan vid represije nije pomagao.
Psihonaute, da se ja pitam, heroin bi bio posred ulice serviran ko švedski sto, pa ko nema pameti neka i kašikom uzima ako mu prija!!!
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.