Demokratija moj kolega
  • brankaja

Dragi ljudovi (kako ja to volim da kazem)...Cinjenica je da vecina danasnjih zemalja zivi u "demokratskom" drustvu...Interesuje me vase misljenje jeste li za demokratiju ili diktaturu...Smatrate li da ljudima treba podariti ovaj pokusaj demokratije ili zavesti diktaturu(pobijem govna i gotova stvar),uvesti ponovo i goli otok kao vaznu instituciju naseg drustva i sl...molim vas da cujem misljenje...

Ja sam za cara Dusana i njegov zakonik...buhaaaha...sala mala (djornes cokoladicu u prodavnicii ....ups ode ruka pre nego kazes milki vej...hehehhe)

• MT

diktaturu ...... bolje da te jebe jedan nego stotinu :)

• zirafko

U porodici- ZA PROSVEĆENI APSOLUTIZAM :) Naravno, to podrazumeva onu čuvenu rečenicu iz " Đekne": " Dogovorićemo se kako ja kažem!"

A Srbija je demokratska zemlja. Ja čula na vestima. Eto, " ne bih ja tu ništa dirala", kao Čola.

• brankaja

Ma Dusan je legenda...Nema kod njega trte mrte...Pogresis i bices sakat...pa ko voli nek izvoli...A ima i ona stara koja inace nema veze s demokratijom al dobro zvuci:

Moj kolega demokratija je (demokratija jeeee)
    ljubis zene ne pitas cija je jeeeeeeeeee (cija jeeeeeeee)
    buahhahhaa

Zirafko:ma nije valjda dotle doslo da su starci apsolutizam zaveli?A sto se tice Srbije...pa i ja sam cuo...al ne treba verovati svemu sto se cuje....hihihi

MT:Slazem se:D

Ma ljudi nigde nema prave demokratije.U Americi pokokas stoo ljudi i mozes se nekako izvuci ako si budzer i slicno,al ako pokusas zeznuti drzavu utaiti porez i slicno odma na elektricnu stolicu...hehehhe

• Gvozzden

Neiskvareni vid aristokratije. Da se ne lažemo,nismo sposobni kao vrsta za demokratiju.Možda za par eona,a tad neće više biti zanimljvo.

• Che-Vu

Društveno uredjenje najbolje funkcioniše kad svi rade kao tim, a to znači da svi rade onako kako ja kažem.

• brankaja

Slazem se Cvozdenovicu

• brankaja

Znas kako Tihi ,mislio sam na demokratiju kao drustveno uredjenje al ok...hihih

• dovlinhos

Ja sam za deljenje besplatnih esida svima koji napune 21 godinu. Posle toga ćemo sve da se dogovorimo.

• zirafko

Auuuuuuu..kakvi radikalni stavovi!

Brankaja, mislila sam na svog budućeg supruga, a matorci su davno digli ruke od mene ;) Ja sam ti u vrlo patrijarhalnoj sredini uspela da odnegujem totalnu anarhiju. Džaba me mlatili i ćale i brat dok sam bila dete. Nijedan vid represije nije pomagao.

Psihonaute, da se ja pitam, heroin bi bio posred ulice serviran ko švedski sto, pa ko nema pameti neka i kašikom uzima ako mu prija!!!

• brankaja

Drugovi vratite nam komunizam,a od Golog otoka napravite "turisticko" mesto...

• kreptoman

isti qrac, najebo si u svakom sluchaju....

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.