- s
Svim očevima nacije, srećan rođendan najjače zemlje na svetu
youtube.com/watch?v=mpPDFDSa9Vg - PA
Jesi gledo kako se predaje čas istorije pod Rushmorom a? #KeepingAmericaGreat
- s
Kako ne. Nadam se da će Dolan pobediti u novembru. American culture of hamburger and coca cola must survive
youtube.com/watch?v=9gF2UySGZAU - s
Tramp nije pokrenuo nijedan rat i kanda je zauzdao divljanje jenkija po svetu, tako da sve i da ništa ne uradi po pitanju obračuna sa dubokom državom, dovoljno je i to treba izuzetno ceniti i poštovati i podržavati čoveka
- s
Ajmo za Ameriku, Triforse. Al samo pod uslovom da si lep čovek i da znaš da se obučeš i da nisi naporan, moraš biti spreman na česte promene, da se ne plašiš izazova, nepoznatog, da si radoznao i naravno you have to dream big, dream american
- s
Olakšice za uvoz polovnjaka iz Amerike... Ja sam tipa 2011te razgledao oglase za lowridere... Dobro se setio Vučela da nismo tu da zagorčavamo ljudima život
- PAAjmo za Ameriku, Triforse. Al samo pod uslovom da si lep čovek i da znaš da se obučeš i da nisi naporan, moraš biti spreman na česte promene, da se ne plašiš izazova, nepoznatog, da si radoznao i naravno you have to dream big, dream american
Ništa od navedenog nisam, smrdim, neškolovan sam, ne znam se ni oprat i lažem. Odo u Albaniju kod braće svoje, nađi nekog drugog da budete ko Boni i Klajd sorry