Predlog: Nevidljivi komentari
  • Negroidno Govedo

I ranije sam ovo predlagao, ali ne znam zbog cega i da li je uopste raspravljano na tu temu, ali trebalo bi da se i komentari na defincije ne vide dok tu definciju ne ocenis, jer dzabe sto se ne vidi ko je autor, kad u komentaru se ladno autor zahvali ili procaska. Tako se naravno, moze iz druge ruke saznati ko je autor i naravno to bi uticalo na ocenjivanje defincije...

Naravno, koga apsolutno ne zanima ocenjivanje moze slobodno da ignorise ovaj predlog.

• ophidia

Ne slažem se uopšte, nije poenta u ocenjivanju, nego mnogi tek nakon čitanja komentara u potpunosti shvate definiciju. Ne mislim da se treba opterećivati oko toga, dobro je i ovako, a i ne vidim kako bi to bilo izvodljivo, onda ne bi postojali najnoviji komentari, tj. propustili bi mnogo dobrih definicija...

• Korle

" nego mnogi tek nakon čitanja komentara u potpunosti shvate definiciju."

ako su im potrebni komentari da shvate definiciju onda jebiga, bolje da daju minus.

Nije loše vlajko. Ima tu nešto korisno.

• ophidia

Nisam rekla da definicija ne može da se shvati bez komentara, nego da dobijaš celokupnu sliku o definiciji sa komentarima. Ne vidim zbog čega se daje toliko pažnje na ocenjivanje, a i mnogi uopšte ne ocene definiciju, zato što nisu sigurni da li se slažu ili ne, ali učestvuju u raspravi (dešavalo mi se mnogo puta, a i u mojim definicijama).

• piro

Sem toga, možda ispadne da je defka plagijat, što možeš shvatiti tek posle kometara, ako nisi znao pre toga, pa treba da je markiraš kako valja i dolikuje (-).
    A i pravi komplikaciju oko "komentari" opcije gore, jer kako onda da ne lista poslate komentare ako ti nisi kojim slučajem glasao za neku defku i slično.
    Komplikovano i neproduktivno.

• Korle

Hvala Piro. Apsolutno si u pravu, slažem se.

Lock.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.