Poziv da se stvori Ultimativna Vukajlijaška Definicija (UVD)
  • Јова

Ovo je poziv da se stvori Ultimativna Vukajlijaška Definicija (UVD). Ultimativna Vukajlijaška Definicija, kada se pojavi pobraće ogroman broj pluseva. U njoj će se savršenim stilom definisati jedan pojam iz života, nevezan za Vukajliju, ali će vrlo važnu ulogu u toj definiciji odigrti slijedeći pojmovi:

Moja baba, Ziljave pičke, Milka Canić, Chuck Norris, Marija Šerifović, nanosekunda i naravno Džej. Time se popunjava magični broj od 7 i slovima - sedam veličanstvenih aktera koji će tom Definicijom biti spojeni u jednu prirodnu, neusiljenu i neizvještačenu priču kojom će se definisati izuzetno važan, a zasad nepoznat - Osmi element.

Ovo je ujedno i poziv i zadatak svim Vukajlijašima da okušaju svoju sreću u stvaranju UVD-a.
    Predlažem Kaizenu da autoru najbolje definicije koja zadovoljava kriterijume potrebne da se nazove Ultimativnom Vukajlijaškom Definicijom, dodijeli počasnu titulu: "Veliki guru od Ultimativnosti"

• Hydrog3n Cyanide

'Оће ли сви написати по једну УВД па после да се бира најбоља или...

• obelix

Iako mislim da su takve definicije izlizane i da si trebao neke druge pojmove da zadaš, ja ću da pokušam. Ne mora da bude najbolja, ali će sigurno inspirisati druge...

Pojam:
    U nedostatku popularnosti

Def:
    Trenutak kada pribegavate najradikalnijim metodama u nadi da ćete vratiti ono što ste u nanosekundi izgubili.
    "Being popular is like being in a crowded elevator: you are just a fart away from being hated."

Primer:
    - Milka Canić snimila reklamu u kojoj izgovara čuveni tekst;
    - Marija Šerifović: "Moja baba me najviše podržava!";
    - Bilo-koja-ziljava-pevaljka iznosi prljav veš;
    - Čak Noris kod Džeja na koncertu.

• Јова

Ta definicija uopšte u svom nazivu nigdje neće sadržavati UVD. Ona će imati neko normalno ime i u njoj će se definisati neka sasvim normalna stvar. Jedini uslov da se neka definicija može smatrati za UVD jeste da se u njoj pominje svih 7 gore navedenih pojmova, ali na što prirodniji i neusiljen način, a da se pri tome definiše nešto iz života, a ne nešto vezano za Vukajliju. Kada ljudi prestanu slati takve definicije, tj. nakon što se tema dovoljno istroši, najbolje kotirana od tih definicija će se zvanično proglasiti za UVD, a autor za gurua i kraj priče.

• Јова

Oldično Obelix, svaka čast, dobro ste krenuli! Slobodno je stavi među definicije da vidimo kako će proći, od mene već imaš plus.

• Hoek

Ovaj,a koliko ce trajatio "konkurs" za UVD?

• Јова

Dok ljudi spontano ne prestanu da pišu, ili je možda bolje da odredimo neki datum? Ako ćemo određivati datum, onda nek to bude 1. jun 2009. šta kažete?

• Hoek

JEl moze malo duze....npr 12.jun...taman msece dana.?

• Јова

OK, dakle, svoje predloge šaljite do 11. juna 2009. u 23:59:59, a 12. juna se svečano proglašava pobjednik i Ultimativna Vukajlijaška Definicija.

• Hoek

E nek si nam reko.

Jos jedno pitanje...jel bi mogla defka da bude mesavina price i lingvistickog proseravanja?

• Јова

može definicija da bude bilo šta pod uslovom da:
    - ima normalan naziv
    - definiše neku normalnu stvar iz života, a ne u vezi sa Vukajlijom
    - sadrži 7 pomenutih pojmova
    - nije izvještačena

• Јова

Jest, al si ti to samo pomenuo, a nisi definisao koje elemente takva definicija mora sadržati.

• celt

http://vukajlija.com/ultimativna-vukajlijaska-definicija?order=time

пробао сам, а ви видите :)

EDIT: ocigledno glupa. obrisana pri 10:4

• Јова

Groucho_Marx, tvoja je odlična! Samo si Džeja zaboravio.

• Ludi Psihijatar

Osmi element = Liv Tajler ! bravo Čutura

• Demigod

Oživimo ovu temu.

• Galantni kosovac

Да се линкује овде кајгана и може лок

• _

Nema sanse ovo, malo je kraljeva humora na sajtu ostalo

• ПАНЋЕРА

da posto su svi bogovi usiljenog humora umrli

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.