Ограничење броја клипова у посту
  • GM

Раније сам спомињао ово, а ово сад ме подсетило - увести да може само један клип да стоји у једном посту, а оно остало да може само као линк.
    Има ликова који још нису научили да не трпају по десет клипова у један пост. Успут би се онемогућило спемерима да праве будале од себе.

• S

Podržavam, ali postoje bolji načini da se spreče spemeri.

Ograničenje na određenu količinu postova u određenom vremenskom intervalu, bi takođe dosta pomoglo.

• GM

Ograničenje na određenu količinu postova u određenom vremenskom intervalu, bi takođe dosta pomoglo.

Па то већ постоји. Ал шта вреди кад може да стави милион клипова у један пост, па ми се запуца машина.

• S

Ne, ne na taj način. Ograničenje ne samo na jednoj temi, već na svim.

Recimo, 10 postova na bilo kojim temama za 30 sekundi.

• Л0Л

Не мора тако. Још ефикаснје је додати ново правило коришћења Форума, да сви клипови морају бити у форми жутих слова.

Пример:
    Дејан Петровић - Круг

И објаснити да је потребно копирати онај доњи линк, под "Схаре".

• S

Lole, to je pravilo. Opet bi postojala mogućnost da se spamuje na ovaj način.

Ako misliš da sistem to automatski menja u linku, to je već druga stvar.

• GM

Па ја рекох да буде да може само један клип, а све преко тога што се стави да буде само у форми линка.

• чкама_лама

Ја сам на теми коју сам отворио "Свиџ на прво слушање" ставио напомену да не иде преко једног клипа у једном посту, јер штека отварање странице. Свакако за, па макар стајало само као упозорење у уводном посту нове теме.

• Л0Л

Lole, to je pravilo.

Па што онда ШСТ тема изгледа онако као ђшто изгледа?

• S

Па што онда ШСТ тема изгледа онако као ђшто изгледа?

Jer se pravila ne poštuju.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.