Banovani autori
  • омбре

Mislim da bi bilo kul da se stavi lista onih što su ikada popili bananu, a ne samo poslednjih 20, kao što je bilo na onoj tviterskoj Vuki. Oplačem na razloge, a i kapiram da bi bilo korisno.

• Maggot

ja mislim da je to nepotrebno, a i cesto trajno banovani dobiju pomilovanje tako da bi bilo previse posla za modove, nizasta.

• Лаик

ниси ти баш најбоље промислио ово мешчини

• омбре

ja mislim da je to nepotrebno, a i cesto trajno banovani dobiju pomilovanje tako da bi bilo previse posla za modove, nizasta.

pa ne to, nego sve autore koji su nekad dobili ban.

• омбре

ниси ти баш најбоље промислио ово мешчини

meščini da jesam...

• RendaiM

jab' tuturio trajne, sa sve razlozima za izgnanstvo, da se omladina pazi i neopeče

• Радјард Куплунг

И ја бих увео ово. Мислим, нема шта да се уводи, листа постоји, него не знамо линк који до ње води.

• Скелетор

pre sam za to da postoji neka kolona (ono zatamnjeno fazon) negde na profilu avtora de će da stoje svi razlozi za ban i tajmlajn trajanja. eto.

• омбре

pre sam za to da postoji neka kolona (ono zatamnjeno fazon) negde na profilu avtora de će da stoje svi razlozi za ban i tajmlajn trajanja. eto.

nije ni ovo loše

• Шљиворад Тртовић™

Ovo što Manijak kaže!
    Evo ja da se upišem na listu, nešto mi miriše da će da me banuju. lolo

• Лаик

meščini da jesam...

предлажеш да се направи листа СВИХ аутора што су икада попасли бан, шта мислиш колика ће та листа да буде? у километрима рецимо?

• paninaro

ja sam da se uvede BRENDON

• M

A bilo bi smešno zaista.

• messalina

Mislim da bi bilo kul da se stavi lista onih što su ikada popili bananu, a ne samo poslednjih 20, kao što je bilo na onoj tviterskoj Vuki. Oplačem na razloge, a i kapiram da bi bilo korisno.

Bilo bi kul, ali samo za modove. Nepotrebno je da ostali članove vide punu listu.

• омбре

предлажеш да се направи листа СВИХ аутора што су икада попасли бан, шта мислиш колика ће та листа да буде? у километрима рецимо?

šta fali? to mu dođe kao sve što se ikada odabralo... i nemoj da si drzak decxko! lolo

• Скелетор

Forum → Predlozi za poboljšanje sajta
    Banovani autori

ironije li:)

• paninaro

Bilo bi kul, ali samo za modove. Nepotrebno je da ostali članove vide punu listu.

ali ako vi to ne vidite, kako onda pišete ono "nije prvi prekršaj" i "peti ban za..."?

• Лаик

шиц море, наш колико би се скроловало до дна листе, до нове године роде, не море овај кукави сервер то поднети

• омбре

Forum → Predlozi za poboljšanje sajta
    Banovani autori
    ironije li:)

haha, a jbg, nisam znao 'de da stavim...

шиц море, наш колико би се скроловало до дна листе, до нове године роде, не море овај кукави сервер то поднети

ma jak je bre Vukajlija!

• Crvena konjeva mas'

ja sam da se uvede BRENDON

he he

• Лаик

БРЕНДОН и БРЕНДА за женке

• RendaiM

Лаик

eto, opet se vraćamo na priču o servisu, a celu međusezonu smo radili na volej igri, bekhendu i drkanju kačketa pred prijem

• Maggot

ombre jel ti tata banovan xexe?

• Crvena konjeva mas'

PRAVADA ZA BRENDONE
    NEBANOVANE AUTORE!

Čak i rime bacam. he he

• омбре

ombre jel ti tata banovan xexe?

neš jebati

• Шљиворад Тртовић™

A je l' bi Brendoni bili samo oni koji nikad nisu banovani ili i oni koji su banovani samo na sopstveni zahtev? Ja sam dva puta bio u baniji, oba na sopstveni. Ako se usvoji prvo rešenje, dolazilo bi do malverzacija da bi se skinulo to...

• Лаик

eto, opet se vraćamo na priču o servisu, a celu međusezonu smo radili na volej igri i bekhendu

ти мора да си од ових што прво покривају па онда излевају плочу

• paninaro

ja bih da sam ja BRENDON, za ostalo me ne zanima. spreman sam i da poguram taj izbor ako treba.

• Crvena konjeva mas'

Da me nisu banovli mogo sam da se kandidujem za brendona...

• selenijum

Mense učinlo da se tema zove Bangavi autori.

• M

Hahahaha hahah hah ha a.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.