Vučić se vratio sa kozmetičkog tretmana iz Moskve - zaokret u spoljnjoj politici?
  • DustBGD89

Čaršijske priče kažu da je prethodno maltene izvučen iz kreveta, ubačen u avion, te da mu je primarijus Vladimir Vladimirovič harmonizovao odnos usana i ušiju u smislu da mu je potonje izvukao.
    Mada se ne zna šta je u ovoj "privatnoj poseti", koja je šokirala javnost, Vučko radio, ono što se zna:

-SPS ostaje deo vladajuće koalicije
    -Celokupna vrhuška SNS-a, osim Vučića, iznenada je zamenjena nepoznatijim kadrovima
    -Srbiji je odobren trgovinski sporazum sa Evroazijskom unijom.

Naravno, ne rade to Rusi zbog ljubavi prema braći, već zato što utvrđuju svoju stratešku poziciju, jer su Ameri postavili prvi element antiraketnog štita u Rumuniji, drugi deo će biti u Poljskoj, a treći (kako se veruje) na Kosovu.

Ni EU ne sedi skrštenih ruku: u roku od odmah je bacila Hrvate na rudu.

• Shir Kahn

kako si počeo da smaraš...

• NekoOdNekud

Da li je Kosovo srce Srbije?

• Shir Kahn

aj malo pravi političke postere da se smiriš.

• Shir Kahn

nisam tebi rekao :D

• ArminVanBuuren

oladite ovog teletabisa jedno 30 dana

• Цар

Jel ti radiš za Kurir brt

• Puzzle-Fox

Care, već 4 godine odbijaš da mi odgovoriš na pitanje - da li si ti Srbin-Rus ili Srbin-Amer?

Mislim da je ovo prava prilika da prekinemo ovu igru mačke i miša...

• Rasni

LOL pa Vučić radi za zapad. Boli njega kurac za Putina.

• Rasni

Mada bih voleo da se popišamo zapadu u oči i da oslobodimo Kosovo, a ustašama jebemo majku sa S400.

• Бохор

Koji mi? Ti si Bosanac sine.

• DustBGD89

LOL pa Vučić radi za zapad. Boli njega kurac za Putina.

Naravno da radi za zapad, a vala, bole ga uši. Od istezanja.
    Stvar sa SNS-om je jednostavna: oni su napravljeni kao tipična populistička stranka bez ideologije. Ko ih jače pritegne ili potplati, njegovi su.

• Rasni

Ma SNS je baš najveće govno.

Treba nam bolji lider od pičkoustog za približavanje Rusiji.

• DustBGD89

Treba nam bolji lider od pičkoustog za približavanje Rusiji.

http://www.senica.ru/Img/Milorad-Dodik1.jpg
    LOL

• Rasni

Pravi vodja!

• Бохор

Vidi ti šta ćeš sa Alijom XD

• Rasni

Bohore samo da znaš kad mi Srbi napravimo Veliku Srbiju tu nisu dobrodošle poturice ;)

• Puzzle-Fox

Milorad Izrael Dodik

• Rasni

Veliku Srbiju treba napraviti od Srbije, Kosova Cg i RS. Ostale krajeve su drugi naselili tako da jbg. I onda uz pomoć Rusa zabraniti naseljavanje ostalima, a BGu oduzeti glavni grad da nas ne bi bilo 4 miliona u njemu a ostalo prazno.

• Бохор

Koji vi Srbi?

• Rasni

Možda čak i CG izbaciti sve osim HN jer su većinom govna mislim dobili bi dobar osnov za odvajanje opet.

• Puzzle-Fox

Brate ja mislim da veliku Republiku srpsku treba proširiti još i na Izrael... Zašto da se cimate za oružje iz Zastave kad može Jevrej opet da šalje i šakom i kapom

• Rasni

Greškom sam drugarici otkucao post o Velikoj Srbiji umesto ovde.

• Rasni

Poslala upitnik ahahahah

• Цар

Srbin-Amer brt, rekao sam to pre tipa 3 godine

• Puzzle-Fox

Srbin-Amer brt, rekao sam to pre tipa 3 godine

Ne, tad sam te pitao vjerovatno po deseti put a ti si isto tako po deseti put vjerovatno reka nešto tipa: "Grohotom se smejem na ovo nadasve stupidno pitanje a istovremeno se gnušam i same pomisli da je neko bio u stanju zamisliti tako neosnovanu klasifikaciju"

Mada svakako je fino da se konačno zna na čemu smo.

• Puzzle-Fox

Sada konačno možemo otvoriti neka ozbiljnija pitanja. Npr. šta misliš o Maci Diskreciji?

• Shir Kahn

maca kaže mjau

• Цар

Ćiro, apsurdni karakter tvojih pitanja me navodi da odložim knedličke i složim izraz lica kao grof Kolovrat na svom najpoznatijem portretu.

• celtic

LOL Jebo te Grof Kolovrat, đe se njega sjeti!

• Цар

Najoštriji zulufi severno od Lajte jbg

• Apsurd

Eto dobismo novu Vladu. Više Zapad manje Istok čini mi se.

• velikiblek

Brate ima mnogo starijih tema od ove da aktiviras,nemastovit si.

• Leo Belosvitac

Kako je prosao Vucic u skorasnjoj poseti Putinu? Da li ga je tata preslisao i reko mu mali ako zeznes nema gasa?

Da li Srbija i dalje ostaje na evropskom putu?

• Бохор

Trajni ti je ovo jbg

• krupovrbaski zmaj

Vuciceve posjete rusiji haha
    Ja ne znam sta on tamo uradi

• Бадвајзер

А реално... Овај Лео некропостује стално. Немојте дупли... Ако већ га банујете дајте једно 60 дана.

• Бадвајзер

А видим Бохоре сјебо си бројеве на профилу. Или оћеш неке нове на њему?

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.