Da li postoji veza izmeđi smanjenog libida i manjka u novčaniku?
https://www.peyronies-disease-treatments.com/images/LimpDick_cLarger_WEB.jpg
Da li imate više želje za seksom ako imate više novca?
- P
Volim ova banalna pitanja jer se potezu pametne price.
- P
Al odgovor je ne haha
- RR
Hahah, to Pezose
- RR
Kako Cigančica može da sačuva nevinost do udaje?
Mora bude brža od tate, i jača od brata :D - b
koliko je ovaj mučenik Bob Rok (Roberto Rocchi aka Jahtung aka 100+ naloga) iritantan i neduhovit entitet to je za priču, uživaću dok mu budemo lomili prste na rukama
- RR
Nisam ti ja Armin

A sto CETE da mu LOMITE prste na rukama i koji ste to VI? Nisam bas u toku, ali vidim da konstantno pises u mnozini, pa mi se javlja dilema ili se mnogima zamerio pa ga svi na gomili cekaju ili si samo pickica pa ti treba ispomoc da prebijes lika koji ima 100+ naloga na vukajliji i ocigledno nije jebao od kad se Partner ne proizvodi? Ako mozes da mi resis nedoumicu, bio bih ti duboko zahvalan.
- RR
Eh, sad.. pretera ga.. nisam smočio malo jače od pola godine, ali nije da nisam mogao.. nego imam svojih razloga, tačnije IMAO SAM ih
- RR
Sad mi se evo bombaš nudi.. a meni nešto nije do seksa.. sav sam sjeban nekako
- RR
Meni i dalje nije jasno zašto bombaš želi da me bije, kaže vredjao sam kisele vukajlijaše.. ponaša se kao nežni vitez javio kad brani raspalu raspuštenicu od 40+ sa petoro dece kao da je njegova maloletna ćerka
- RR
Samo kaži koja ti treba, nema koju nije branio, od komaduše, preko govnopolite do majave :D
- RR
Ako misliš na startimira, javio je na taj nalog ušao zadnji put pre fazon pet godina. Pa brate nije daleko od istine, dve jedine varijabilne činjenice tu su bračni status i broj dece :D
- P
Meni nije jasno samo zasto je pre hteo da ga bije a u zadnjih 2-3 dana ima, recimo, neki razlog jer mu je ovaj vredjao zenu i tako. Mada se ja ne bih primao ni na koga ovde, neki random lik ti psuje na forumu fazon ko ga jebe a sto je najgore bob rock nije losa glava samo ima nekih previranja u njemu samom borba izmedju interesantnog i toksicnog lika
- P
Pa otislo je u kurac opasno i ja vidim al bombas je neki netolerantan lik i bojim se da nece odustati haha
- b
prijatelju, on će biti polomljen, ja to javno obećavam pred svima na vukajlija.com
- b
ja ću samo da gledam dok bude vrištao i da snimam

Brate, imam moja devojka dobru manikirku dacu ti broj, ako ti se nokat uzjebe slucajno... Sta bre da gledas i da snimas? Ili ga rasipas ako ti se zamerio ili iskuliras, a ne ovako... To je tako funjarski da ja ne umem da ti objasnim... Kao sto je mene u srednjoj hteo lik da bije jer sam mu se vacario sa ribom, ali je ipak dosao sa 10 ortaka...e tako i ti.. Hoces da se neko pobije za tebe, jer tebi neko ide na kurac? Pa zasto to druze?
- b
zato što ih plaćam da ne prljam ruke sa marvom, hahaha jebote, čuj njega kao moraš sam, jebote koja sirotinjska spika
- b
koliko imaš godina? to može da bude olakšavajuća okolnost, ako imaš ispod 12
- b
hahahaha
- RR
Aj da obaramo ruke u kafani, ko izgubi plaća ceh, ha pičko?
- b
entitet očito misli da se ovde neko sprda i to... pa dobro.
- RR
Poslednji put te upozoravam.. If ju mes vid maj ingliš.. maj fist vil sej d rest
youtube.com/watch?v=IiUzn9CTOdU - P
Kada bombaš pronađe BobRockovu adresu i ispostavi se da je ovaj neki šiptarski narko diler iz Prištine, em što ne možeš doći do njega, em što i da dođeš čeka te vila sa inoxnom ogradom, betonskim lavovima i zidom visokim 12 metara dok ispred istog stoje dva steroidaša Bashkim i Agim od 180kg. Jer mi ova njegova hladnokrvnost govori "kogaćeštidanađešhehehe"
- b
budemo videli, ja sam strpljiv čovek... uživaću kao nikad dok bude cvileo, svi ćete imati priliku da vidite kolika je to junačina, obećavam
- RR
Ska probljem, bombaš, ska probljem..
- RR
Kakvi tripovi i dalje voze Srbe.. tužno
- RR
Pitajte Maestra šta su prioriteti u Nemačkoj, ako meni ne verujete.. ljudi uživaju u životu i to isto ne brane drugima, jedan pravi sportski duh u društvu

ne znam da li znate, ali ja poznajem bombasa (zivimo u istom gradu) i on je isao u skolu bratstvo jedinstvo, inace ta skola je poznata po tome sto jedino u njoj, u nasem gradu, od 4 skole, ima odeljenje za mentalno obolele. i svako odeljenje ima po nekoliko takvih.
a bombasu je jos pre par godina ustanovljen blazi oblik shizofrenije. i to zna cela varos, samo o tome se vise i ne prica, nego ga vise sazaljevaju...da je veci grad bombas ne bi ni bio bitan, ali ovako posto je mali, jebiga, ipak se sna za njega la je opet nebitan
- b
Pancera je decko poljoprivrednik, ne znam o kakvom gradu on prica. Postavljao slike sa motikom na njivi.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.