Добро јутро, Српска републико!
  • Cara™

E al bitno da Aca Šiptar nije persona non grata što ičo u srebrenice

• 6

Па шиптар је шеф Доди, не можеш шефа тек тако да ишутираш.

• Cara™

hahah da al u kurcu. Šiptar je hteo međeda da drži za potkusurivanje al nije ni međed 100% bukva.

• Cara™

kmečao šešeljuga skoro u ćirilici na dodiksona kako je pajsad izdajnik ! ! !

• Cara™

lolo voli taj žanr

https://pbs.twimg.com/media/G7BsfkJXUAAPM7w?format=jpg&name=small

ovaj orić ko usain bolt bukv ima tarifu, setimo se da je podrzao i srpske studente (100%)

• 6

Јбт Орић има и ИГ и мртав ладан блеји, ни не крије се, боле га курци, после лоше бити злочинац из рата против Срба.

• Pepsi78

Je l' Plidu, koja je fora s ovim vašim Indijancima juče?
    Mislim, nebitan je skroz rezultat, mogli ste i vi da pobedite realno. I čak iako predjemo preko zviždanja himni, koja je nekako normalna za ove naše krajeve, šta vam znače one pjesmice o Srbiji? U startu si se posrao na 50% stanovništva svoje države.
    Šlag na torti je što vam na dresovima piše Maxbet.

• Glavni

NIje pedeset posto nego 35 lololo

Pa šta ima veze, ko od Srba navija za BIH....možda oni što rade za BIh savez i jedan dio SNSD-a i SDP-a

• Cabadath

Glavni, baci pogled na tipa zadnjih 30-40 strana.
    https://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?t=19136&start=1820

• Glavni

Pogledah...to je u principu tako, i tako razmišljaju...kad bi krenulo sranje, sve bi nas pobili, a Dodik i svita bi nagulili negdje

• Cara™

Ne bi, vratila bi se ekipa iz ćacilenda u prve redove. Dodik vas toliko razvali a vi kmečite na neke bosanske ćacijevce

• Cara™

Skoro su i ustašoidi urlikali u podgorici. Nikog ne boli kurac za navijacke nebuloze

• Glavni

E moj brale....već jednom sve izgorjelo i minirano...sad kad bi krenulo sranje....ne bio ni čekao da neko dođe...sam bi to napravio

• Cara™

Nema vise rata medj balkanoidima, moze samo za kokainskog i švaba da ratujemo

• P

Usao sam ovdje zbog ace lukasa i orica haha, inace sam u nekim obavezama pa ne stizem da blejim ovde i na pajsad REDDITU

• 6

Ћао Плиду профиесионални завршавачу нечега по граду, скупљаш ли Брејнрот сличице?

• 6

Ај подијели нешто са нама са редита, немој си кукавица, шта има, иман еких емогрл алт готх тим бартон јуниврз риба??!

• P

Pepsi druye, meni je fascinantno da neko ocekuje da srpski navijaci budu docekani aplauzima u pajsad BOSNI. Previše je krvi proliveno ovdje među nama, crnogorce smo dočekali super u zenici, one fore bile burek sa sirom, ali brt u gradu koji je bio pod opsadom od srpskih snaga nije za ocekivati da navijaci budu docekani s aman gostoprimstvom iako sam strogo protiv bilo kakvih skandiranja bilo kome a posebno na domacem terenu. Uostalom, vecinom su to huligani a dobro znamo kako su srpski huligani docekali bosance koji su dosli samo da podrze BiH 2005

• 6

Такое, треба се убијамо, да нас буде што мање.

• P

Vi vrlo lako zaboravljate sve sto vasi navijaci skandiraju a odmah se upecate na nesto sto je upuceno vama. 2005 ste zasipali kamenicama i bakljama sa svih strana šaku navijaca, a sad se svi uskomešali jer je neko zvizdao himnu, jos su se pritom brze-bolje svi odgradili od toga jer normalan narod ne podrzava to

• P

A da ne pricam kako nikakvih incidenata u vidu sukoba nije bilo i nadam se da toga nece ni biti, bez obzira ko igrao, šaka huligana može napraviti svakakva sranja ali nemojmo generalizovati, igraju se domace lige među klubovima iz oba entiteta pa su sukobi opet svedeni na minimum, nije to sve tako kako se prezentuje

• 6

Добро Плиду и остали искулирајте са хејтом међу навијачима на небитним квалификационим утакмицама у КОШАРЦИ, који вам је, као Блиц и Курир сте.

• Cara™

Aca siptar moze da naruci to u sali sto je bilo kad god oce

Sad je i po hrvackama isto bilo sranja, udbasi rado pomazu jedni drugima

• Cara™

Inace vidim plidua jopet vratili na sezonski posao

mali od palube hehe

• P

Rekao bi covjek da cu sa manjom kolicinom dnevnog svjetla vise blejati u ova vjestacka a ja ono nemam vremena

• Glavni

Pliduu...bio sam na toj utakmici 2005....i bukvalno sam sa još jednim drugom prvi ušao na stadion da raširimo transparent na severoistoku kod kornera, da se vidi u prenosu hehe. I beljimo nas dva tako tri i po sata pre utakmice, ušlo posle nas par likova još na sever. Odjednom ulaze navijači BIH na stadion u onaj kavez koji je pre bio između istoka i juga. Prvo što su počeli skandirati je bilo "Naser Orić"....nas nekoliko smo ponosno uzvratili sa Ratko Mladić lololo

• 6

Хуманитарне сврхе - отплата Ацових дугова за коцкање!!