Ovo je tema iskljucivo namenjena za jutarnje aktivnosti od 00-12h.Na ovoj temi mozete clanovima pozeleti dobro jutro,pozvati komsiju na jutarnju kaficu,napisati zaduzenja za danas i vase planove,kako se osecate,kako ste se probudili,ukratko sta ste sanjali...
Dobro jutro Vukajlijo!- M
Ujutru mi sva krv pođe u nispe, jer se ukrutki ka' da je pio viagre i droge cijelu noć, pa mi ništa krvi ne ostane u mozak, tako da od mene ujutru nećete ni "A" viđet' na ovu temu.
- s
Ко хоће да дође на кафу код севаста у то доба нека се јави на пвт, добро дошао је)*(*()()=)()=(

L@ki sece drva?! Prvi put cujem za bildera koji hoce da svoju snagu upotrebi za nesto korisno! Svi bilderi koje ja poznajem smatraju da im je ispod casti raditi bilo kakav fizicki posao koji ima neku svrhu, jer misici su za pokazivanje na plazi i bazenu a ne za rad. + Za cepanje drva, to je najbolja vezba za kicmeni stub, nema te sprave u teretani koja moze zameniti sekiru.
- e
Prijatno neko jutro! Sve je zeleno! Jeeeeee :))
- M
Ovaj gif treba da stoji u prvi post.
- М♦
BROJTRO

Dobrojutro Vukajlijooooooo !!!! Budi se !!! Ustaj na čet i forum lagani !!! Definicije - da se pišu, posteri- da se posterišu, reakcije - dobro jutro i njima ! Dobro jutro adminima, dobrojutro komentatorskoj sekti, hejterima, Stevanu posebno dobro jutro. Dobrojuto i Mitketu i Jogurtu i neznanom junaku Bobu Roku ! DOBROJUTROOOOOO
- PA
Dobro jutro pokemone moj
- М♦
Dobro jutro
Ovaj iznad nas je jebo - PA
Dobro jutro s zakašnjenjem 20 minuta
- PA
Plakanje zarez suze
- PA
Dobro jutro smradovi forumaški

https://www.youtube.com/watch?v=lDp-A698tbs
Dobro jutro pička li vam materina eeee da je sad naša juga nekadašnja niko se svađo ne bi
- S
I za Bošnjake
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.