- s
Nije on ništa spec nego povlađuje volji i generalnom stavu Mađara- fašizam, rasizam, ksenofobija, antiglobalizam i nezavisna Vajvadszég
- s
Mađarski patriotizam je vaistinu za primer. Nema šanse da tamo osvoji vlast neki Vučić ili slična prevara koja će prodati Magyar za lova. Samo proveren parket majstor
- s
Ištvana Pastora glasam na predsedničkim dogodine
- s
Kakva je ovo genijalnost. Nadrealno. Metafizika sa termodinamikom iz perspektive svih mogućih dimenzija Koszmoszá
http://www.tarzanija.com/placeni-predizborni-prostor-mozgalom-atalakitani-porkolttel/ - s
Pa to isto i Vučić uradio, samo drugačije
- s
To ti pričam
- s
Zvuk otvaranja limenke Meraka
- s
Šta ti znaš o ljubavi i žrtvi, nesrećo, izrode majčin... Da zna šta je rodila, utrobu bi iščupala sebi
- B
Vidi ga ovaj slepac sto je otiso
- B
Alo slepce
- s
Haha alo picko mala sta je sta oces
- s
DUSANE BOG TI SRECE LJUBAVI I ZDRAVLJA DAO
- s
Feel the spirit, moja duša pa to je čisti rokenrol
- DP
Insert outdated Tibor Vacy reference here

Ama Orban ti je meni baza. Bori se protiv imigracije, degeneracije dok je Ugarska puna korupcije. Ajde dobro. Očuvanje krvi bitnije je od očuvanja kapitala. Ja evo priznajem da sam Orbana nekad volio više i od ćaće i od majke. Nekad. Al onda sam došao do frapantnog podatka da su Mađari jako često mongrilčine. Znate koliko ima cigana u Mađarskoj? 10% gospodo. 10% prijavljenih. Ali se parazit gurbetski osjeća i deklariše Mađarom. Podčovjek želi Arijevac biti.
I iskreno boli me kurac za Mađarsku. Hoću samo da kažem da Orban ima žestok ciganski upliv. 20% je ganci a larpuje kao naci. Mada meni je on idalje drag. Ja Orbana da vidim dao bi mu staru veš mašinu. Greota. Stoji u garaži i ljubi prašinu, doživljavam sve to kao veliku psinu.
- s
Hahaha ali uvek se nasmejem
- s
I forinta ima realan kurs. Jest da za tri dana imaš kilo forinti u džepovima, ali nema laži nema prevare. Ne znam kako dinar drže ovako, kad vredi k'o bušan kurac, odokativno 500 din za 1 evro
- s
Možda i 1000
- s
U reali, radimo za 60 evra mesečno
- s
Vittorio Orbanelli i Žastin Triko
- s
Gde su pare od privatizacije
- s
Šećerana za 1 evro
- s
Prvo je upropastiš, obezvrediš, kreće hajpovanje držte lopova nesme da propadne preduzeće ma daj budzašto samo narod dima da radi - priča za narod - pljas eto mog čoveka, izvolte fabrika od 50 miliona evra za 1 evrić
- s
Nije li Amerika idealna država
- s
Ko nogom kroči na američko tlo, postaje besmrtan
- s
Self-banned, optužen za spemovanje, i udaljen da ne ometa istragu