Na današnji dan živ je
  • Д

Koliko puta vam se desilo da saznate da je neko nešto upravo izjavio, nastupao negde i tome slično, a mislili ste da odavno nije živ, te vas na taj način iznenadio? Ovo je kontra-tema temi "na današnji dan umreo je". nemam pojma, možda i postoji ovakva tema? Da li treba da nas je briga, ne bih rekao.

inb4 Hajde da ispucamo prvo par skečeva, da rasterećeni krenemo dalje:
    Daniel

Dakle, Vasilije Krestić. Jbt, to ime sam poslednji put čuo izgovoreno od strane Dušanke Kalanj.

• Тхе Проф

Minja Subota da li blagoizvoleo izjaviti je nešto povodom onih silovanja itd?

• Čarls Podolski

Leo Martin verovali ili ne

• Š

Jova Radovanović

• Srpski Del boy

Glumica Branka Veselinović (rođena 17. 09. 1918. god.).

• Д

Boro Stjepanović. Valjda zato što je oćelavio rano, kapiram da je rođen skroz ćelav, onda mu je porasla kosa i imao je do četvrtog razreda.

• PA

Jebo mamu pala mi na pamet Esma Redžepova pa se nešto premišljam i izguglam samo da bih sad tek saznao da još od 2016. nije među nama ova tema je ustvari navedite nebitne glave kojih se slabo sećate i ne znate jesu li ili nisu mrtve

• Д

A šta ćeš, mnogih se setiš da su do skoro bili živi, tek kad se pomenu na onoj tamo drugoj temi. Eh

• PA

A bio sam 1000% uveren da je još živa i peva po ciganskim vašarima u Beču

• stojickm

Dino Merlin

valjda neće još dugo..

• Š

stojickm
    Dino Merlin
    valjda neće još dugo..

Inshallah

• Скелетор

Pojma nisam imao da je Savo Radusinović odavno umro

• stojickm

Tanasije Uzunović

• b

glupa tema, tipa priziva se necije umiranje... zivi, fala Bogu

• stojickm

ne priziva se ničije umiranje.. da je tako, onda bi ceo topic bio ispisan incijalima D.M.

više služi kao podsetnik davno zaboravljenih ljudi