- s
Odjahao je medju daleke zvezde
- s
The story... Continues.
- DG
Умри.
- s
Da znas da si trofejna divljac.
- DP
Ama sta je ovom coveku
- s
Ja i zena apartman u Paraliji kod tasta
- s
Dve godine lazes ovde kako umires na klinici u bg spasavajuci zivote od korone. Nije li te sramota, ikad, ikako?
- DG
Битно је да су нам модератори трајно бановали ауторе neko-brfstpas и 1yousifobiede724, баш се осети разлика на сајту
- DP
Pa u sta od ta dva verujes, strato, Paraliju ili rad u kovidu
- s
Cara lik od kad je na sajtu minusovao svakog kome falilo za forum gownara lik. On je Bog, on je pravedan. On
O D L U C U J E
D
L
U
K
A - s
Olizes muda moja hahahaha
- s
Kakav posranko. Zhiwi s kewom iza one kapije od dva metra da se ne vidi koliko je kiseo. Pita ga majka kad ces da se zenis sine. Ne mozes vise da zivis od moje penzije. Cara gleda u casicu rakije. Majko... majko.
- s
Cara Traktor Race '95™ sponsored by Republic of Croatia
- s
U sustini, Hrvatska je danas mnogo zdravija nacija. Proterali ovakve kiselashe i cika bulje natrag odakle su dosli. I nama napravili problem
- s
Melk to bi rekao i za mene. Sa tim da je moje cojstvo moja sustina. Cara je folirant. Tezak govnar veruj mi
- s
Sve su to losi narkomanski tripovi. Nije sve ipak toliko komplikovano i zamrseno.
- s
Tacka A, tacka B.
- BV
Pojednostavi onda
- s
Moras da izvagas sta su ti prioriteti u zivotu, da li si Cen Bo ili Shun Fa
- BV
Lik raspolaze sa odredjenim informacijama koje je pribavio dok je bio normalan clan zajednice i sad je poludeo i dolazi da prosipa sizofrenije ovde
Nije nadrogiran jer bi radio nesto zanimljivoje od nabadanja slova na tastaturi
Nije ga neko naljutio pa se sveti jer on je sa svima los - s
Stara kineska izreka kaze: "Svaka reka se uliva u okean." Misli o tome
- s
Normalan clan zajednice, koja je to kategorija ljudi
- s
Normalan clan zajednice, to je onaj sto mu drugi upravljavaju zivotom
- s
Teska malogradjanstina
- s
Dok se ne uhvatis u kostac sa zivotom, ne mozes da ostvaris njegov pun potencijal. Pogledaj, recimo, gde je Vucic, a gde je njegov birac, koji je "normalan clan zajednice". Preslisaj se ponovo
- s
Mentalitet goveceta
- s
Dobices onoliko koliko si spreman da zrtvujes. Ako si pametan, u jednom trenutku ces shvatiti da si u corsokaku pa ces ili nastaviti do zida na kraju ili ces se ipak odluciti da se promenis i da ne zavrsis u zacaranom krugu. Ako si glup zaglavices u bolesnoj atmosferi gde si kao Cara nabio 40 u bulju i i dalje smatras da je kul zicati pljuge od keve
- s
Ne kazem ja. Ja ne kazem. Postujem svaciju odluku. Ali ne dozvoljavam da mi iko bilo sta namece. Zato me manipulatori mrze i izbegavaju. Sa korektnim ljudima imam dobar odnos. Obecamo, ispunimo, odradimo. I sta ti tu imas da komplikujes, lazes i seres
- s
Kazem, sve je to potreba da se drugi izmanipulisu i uvuku u to bolesno ustrojstvo, zlo kao motiv, i to je istina. Odoh ja a ti Melkijadese bolje da studiras psihologiju
- s
Caro. Caro. Omakne se i meni neka casica. Ali alkohol nije zamena za zivot. I majka nije zamena za porodicu
- s
Cuda ne postoje... Svaki nas korak je put kojim moramo prec'...
- s
Secam se kad se vratio onomad na sajt prosle godine, kako je smrdeo na mamurluk i ukiseljenost, kapiram da i dalje ne prestaje da shuri po domacoj.
- s
Vidis kako je bolestan tvoj format razmisljanja.
- s
Hahah kakva si pickica ti u sustini, eno na onoj temi gde sam pomenuo nasilje, mudasca malena zadrhtala u momentu, hahah podanice bedni, ceo svoj usrani zivot ides linijom manjeg otpora... Zato i smrdis tako