Ne prodje ni metar meseci, a pokvariše nam se modovi. Ljudi bi rekli - dugo su vam i trajali, no istina je medjutim da ih nešto puno nismo ni rabili. Dva čoveka po 50e (kako sam čuo), mnogo bre novaca izdvajamo a mršave su rezultate napravili. Ne odabiru definicije, ne vraćaju postere, ništa mori. Da nisu dobili novembarsko letovanje u Čanju o trošku sajta, ili su možda našli bolju koru leba na drugom mestu? Štazdogadja?
- k
Ne reagiraju na pretnje smrtima, na psovanje familije otupeli davno. Raznorazni Ejdusi paradiraju forumom, na krajičku usne im skorela sperma a u očima smrt i spam.
- k
Ljudski je grešiti, božanski je opraštati
- k
Peder forumom neće šetati
- k
Prekardašilo. Imao sam definisha šumu, tamo dole prema drumu, pa sam čekao. Al lepo sam im rekao...
Ne reagiraju na pretnje smrtima, na psovanje familije otupeli davno. Raznorazni Ejdusi paradiraju forumom, na krajičku usne im skorela sperma a u očima smrt i spam.Sve si objasnio.
Ovo je možda najraspušteniji sajt, u skladu s tim normalno da ne rade ništa. A stvarno ekstra forum i zelena boja što odmara oči, milina a propada. Greota bre ljudi da šaka neuglednih pojedinaca upropašćava ovaj legendarni sajt. Ako treba bre za džabe bi bio moderator samo neki red da se uvede. I muka je gledati a ne samo prisustvovati tom procesu, inače evo kako moderacija reaguje kad se žališ:
Izvini što tek sad odgovaram, bolestan sam kao pas.Elem - na Vukajliji već odavno nema banovanja za takva, kako da kažem, prozaična-površinska vređanja. U principu ste obojica apelovali operativnu temu.
Ne obracaj pažnju, budi kreativan…veruj mi da ti nikakvu uslugu ne bih učinio da banujem bilo koga u tvoje ime:)
Kiss
Prof
- k
A koga bi milovali, autore Vuk?
- P
Ma dzaba sve, nema teme dok se celt i ja ne zakačimo
- P
Highlight dana je prošao
- k
Pristanak je takođe važan.
- P
Melk, ostavi Jovoru ovo otvaranje tema a ti ajd baci neku fotku golišavu za FENOVE
- k
Počeo sam spremati sve slike koje kače ljudi ovog sajta. Opametilo me kad je maestrov kurac nestao.
- k
Mislim, ne da se sakrio u kapuljaču jer ne može, nego nestao s interneta
- k
Naravno.
- k
Pretvorio sam ih u NFT sve. Ko oće džoplinkine sise, nek šalje kripta žeženog.
- k
Pošten svet ne seva kurcem ili bradajama po šaljivom sajtu.
- k
Stara reakcija, dobra supa

https://c8.alamy.com/zooms/9/fef0e3b21a9c4725bb0089c1d78e07f9/2g4edbh.jpg
Evo limenka za prisutne
- A
Dobro. Vidim da bi učinili sve da me uklonite odavde. Koja splačinjava lažna elita...
- k
Mlad, buntovan i samoupravljač
- k
Tko god želi biti pank roker kao drug sa slike, dobrodošao je.
- A
Dobro, banujte me... Bolje za mene. Uostalom kao da ne može da se napravi nalog za manje od 20 sekudni ... no naravno da imam pametnija posla. Mene neko može da pljuje a ja ne smem da uzvratim? Toga nema. To se desilo jednom i nikada. Ozbiljno ste bezobrazni. Baš ste ološ stvarno. Bilo bi vam krivo što se ne družite ljudski sa mnom da me znate lično. Ali jbg. Ma ko jebe ovo sranje više.
- A
Ma jebite si mater
- k
Eh kad se setim Celtove čvrste ruke...
No homoPS: za reklamu stvarno ne znam, ali ne bi me čudilo da je fejk. Kako starim, shvatam da je sve više stvari i sećanja fejk.