Za šta plaćamo moderatore?
  • melkijades

Ne prodje ni metar meseci, a pokvariše nam se modovi. Ljudi bi rekli - dugo su vam i trajali, no istina je medjutim da ih nešto puno nismo ni rabili. Dva čoveka po 50e (kako sam čuo), mnogo bre novaca izdvajamo a mršave su rezultate napravili. Ne odabiru definicije, ne vraćaju postere, ništa mori. Da nisu dobili novembarsko letovanje u Čanju o trošku sajta, ili su možda našli bolju koru leba na drugom mestu? Štazdogadja?

• dr .Vuk

Šta je 50e? Inflacija to sve pojela, to ko 15e lane

• k

Ne reagiraju na pretnje smrtima, na psovanje familije otupeli davno. Raznorazni Ejdusi paradiraju forumom, na krajičku usne im skorela sperma a u očima smrt i spam.

• dr .Vuk

Bolesno. Treba razumeti i oprostiti, ljudski je praštati.

• melkijades

Jeste ljudski, no da li je i moderatorski?

• dr .Vuk

Da mene neko pita, a, srećom, ne pita me, pojačao bi skriptu, a moderatore koristio samo za odabir i eventualne propuste koje je skripta napravila. Mnogo bila laganija atmosfera u postmoderni

• k

Ljudski je grešiti, božanski je opraštati

• dr .Vuk

Hajde da očuvamo odvojenost crkve od Vukajlije.

• k

Peder forumom neće šetati

• melkijades

Ne znam, no mračna nas vremena snadjoše deco. Čak nam se i žensko zapatilo na sajtu, i ne samo to, već se i drži ravnopravno. Surovi bi to sve doveo u red u tri prosta klika.

• k

Prekardašilo. Imao sam definisha šumu, tamo dole prema drumu, pa sam čekao. Al lepo sam im rekao...

• ŠKODILLAC

Ne reagiraju na pretnje smrtima, na psovanje familije otupeli davno. Raznorazni Ejdusi paradiraju forumom, na krajičku usne im skorela sperma a u očima smrt i spam.

Sve si objasnio.

Ovo je možda najraspušteniji sajt, u skladu s tim normalno da ne rade ništa. A stvarno ekstra forum i zelena boja što odmara oči, milina a propada. Greota bre ljudi da šaka neuglednih pojedinaca upropašćava ovaj legendarni sajt. Ako treba bre za džabe bi bio moderator samo neki red da se uvede. I muka je gledati a ne samo prisustvovati tom procesu, inače evo kako moderacija reaguje kad se žališ:

Izvini što tek sad odgovaram, bolestan sam kao pas.

Elem - na Vukajliji već odavno nema banovanja za takva, kako da kažem, prozaična-površinska vređanja. U principu ste obojica apelovali operativnu temu.

Ne obracaj pažnju, budi kreativan…veruj mi da ti nikakvu uslugu ne bih učinio da banujem bilo koga u tvoje ime:)

Kiss

Prof

• dr .Vuk

Ja sam za pomilovanje

• celt

ovo je like sooooooooo 2015

• k

A koga bi milovali, autore Vuk?

• dr .Vuk

Podržavam da se pomiluje autorka koja je pretila

• P

Ma dzaba sve, nema teme dok se celt i ja ne zakačimo

• P

Highlight dana je prošao

• k

Pristanak je takođe važan.

• P

Melk, ostavi Jovoru ovo otvaranje tema a ti ajd baci neku fotku golišavu za FENOVE

• dr .Vuk

Pitaćemo je da li prihvata da bude pomilovana, mada je već tražila da ne bude banovana tako da po difoltu ćemo pretpostaviti da je pristala

• k

Počeo sam spremati sve slike koje kače ljudi ovog sajta. Opametilo me kad je maestrov kurac nestao.

• k

Mislim, ne da se sakrio u kapuljaču jer ne može, nego nestao s interneta

• dr .Vuk

Imaš i slike iz pvtova?

• dr .Vuk

Oh mein gott nein

• k

Pretvorio sam ih u NFT sve. Ko oće džoplinkine sise, nek šalje kripta žeženog.

• dr .Vuk

Imaš prevelika ovlašćenja. Špijuniraš pošten svet

• k

Pošten svet ne seva kurcem ili bradajama po šaljivom sajtu.

• dr .Vuk

Sve je to stara reakcija

• k

Stara reakcija, dobra supa

• A

Dobro. Vidim da bi učinili sve da me uklonite odavde. Koja splačinjava lažna elita...

• dr .Vuk

Ovde je dobrodošao svako ko je jak, dobronameran i borac.

• k

Mlad, buntovan i samoupravljač

• k

Tko god želi biti pank roker kao drug sa slike, dobrodošao je.

• celt

Mlad, buntovan i samoupravljač

ta slika je namestaljka, jel tako? nije orginalna reklama iz neke 80te

• dr .Vuk

Ako kaniš pobijediti ne smješ izgubiti.

• A

Dobro, banujte me... Bolje za mene. Uostalom kao da ne može da se napravi nalog za manje od 20 sekudni ... no naravno da imam pametnija posla. Mene neko može da pljuje a ja ne smem da uzvratim? Toga nema. To se desilo jednom i nikada. Ozbiljno ste bezobrazni. Baš ste ološ stvarno. Bilo bi vam krivo što se ne družite ljudski sa mnom da me znate lično. Ali jbg. Ma ko jebe ovo sranje više.

• dr .Vuk

Volimo i mi tebe

• A

Ma jebite si mater

• mesni narezak

bolje da ih nema, ali obzirom da ih ima, neka ostanu ovakvi kakvi su, da samo drkaju kurac u pozadini i povremeno rokaju neko-naloge. nije potreban onaj fašizam od pre nekoliko godina, tj. ne treba kajzenov harem kozmokostića da otera i ovo malo jada što je ostalo.

• k

Eh kad se setim Celtove čvrste ruke...
    No homo

PS: za reklamu stvarno ne znam, ali ne bi me čudilo da je fejk. Kako starim, shvatam da je sve više stvari i sećanja fejk.

• celt

kakve bre cvrste ruke bukvalno nista nisam radio. pred kraj moderisanja sam se svadjao sa ostalima da se ne tripuju i ne izigravaju autoritet, pa me razmodovali

• dr .Vuk

Sta znaci filozof u civilu?

• mesni narezak

a ti koji čitaš mnogo sereš, ti bi da moderatori razbijaju svima pičke osim tebi, to je po tebi najidealnije. e ne može to tako.