Где вас је затекао КОВИД 19?
  • Синиша Вуцо

Старије генерације углавном памте где су биле 04.05.1980. кад је преминуо друг Тито. Ми млађи углавном делимо живот на пре и после корона вируса чија је пандемија избила зиме 2019. године. Где сте се ви затекли кад сте чули за ову пошаст?

Ја сам био у кафани, и девојка која се ту затекла нам је рекла за ово, и да ће ускоро све да нас збрише. Нама је тада било смешно, али када сам почео да остајем без драгих људи, више се нисам смејао. Какво је ваше искуство?

• Cara™

pamtim po dobrom coveku koji prekinuo koronku - drugu i prijatelju putinelli

• Che-Vu

Na pučini.

• uraczaganje

Mirno u krugu porodice ispred tevea gledo neke kineze koji se bore s nekim virusom, nije niko to ozbiljno shvatao dok nije doslo do italije. Stend ap komicnu konferenciju za stampu sa glavnom zvezdom tog popodneva bratom nectorom sam gledo sam u kuci i mogu reci da me je ta konferencija nadahnula da prodjem kroz period kovida bez straha i panike. Malo sam brinuo da bi virus mogo nauditi roditeljima ali daleko su jos od ozbiljnih godina pa nisam ni oko toga nesto panicario. Mislim da u poslednje vreme razvijam nostalgiju za tim periodom, mogo sam po cele dane bez grize savesti da se izlezavam i gledam filmove, serije, jucub, tv emisije itd, stara dobra vremena

• Cara™

mmmm korona period i jedenje govna na saitu oko vaca sa busterashima i dabl vacinisanima