saopstenje prenosim u celosti:
Koliko nam je trulo pravosuđe, čast izuzecima, pokazuje to da žalba koju je VJT uložilo Višem sudu i sama odluka o mojoj privremenoj meri, zabrani prisustvu na skupovima, zabrani prilaska određenim osobama i obavezi javljanja svakog 1. i 15. u mesecu u MUP Palilula, prosleđeni medijskoj hobotnici, trovačnici Aleksandra Vučića. To pokazuje koliko je mali i koliko se plaši određenih ljudi i njihovog uticaja, jer kada je obraz čist a namere ispravne, jedino što ovaj izdajnik može da uradi jeste da pokuša da te skloni sa ulice. Elem, naša borba tek predstoji, nikada neću odustati od države, pravde i mog naroda u to budi siguran. Nisam znao da jedan čovek može toliko da te uplaši, nije ni čudo što nikada ne smeš ni sa kim da izađeš na politički TV duel jer si najveći izdajnik i veleizdajnik ovog naroda i države. Moja Ustavom zagarantovana prava na izražavanje prekršena su na mnogo načina i pre ovog sramotnog rešenja, ali si sada ipak otišao korak dalje. Ti si već sada politička prošlost i to moraju da shvate svi tvoji podanici. Ja od pravne borbe neću odustati, u to budi siguran.- 6. Ti si već sada politička prošlost i to moraju da shvate svi tvoji podanici.
Претачно

zgadija je u overhajpu svi bot resursi na max ko je hteo mogao je u kratkom vremenu da napravi biz od kuce
https://pbs.twimg.com/media/G5v35KgXgAAb9wB?format=jpg&name=small
- 6
Па тое она прича кад је Тњитер погасио мали милион налога које су правили напредњаци да би ботовали, ахахаххаха, можда је злојава, сећам се да се спомињало.
- 6
Хахахах, људе на улици не могу да хеклају.

Ne znam sad koja je d tema.
https://www.instagram.com/p/DRCuYMiCglU/
top rima
Lažne patriote, ala ga živite
Za dobro se hvalite, za loše nas krivite
Zastave ljubite, s narodom se grlite
A lažete i kradetе, k'o da nas sve mrzite
Vaš glavni patriota, gospodar svega živoga
Busa sе u grudi, a ortak je od Klintona
Ujedinitelj hulja, šlihtara i kvislinga
Zavodik rulja sa pričama iz stripova
Lažne patriote, ljubite ikone?
Koga vi ložite? Vi ste komunjare
Zašto tu stojite? Zašto se krstite?
Glumite da postite, a grehom redom mrsite
Recite slobodno da izdali ste Kosovo
Da strancima ste prodali celu zemlju komotno
Da sve nam je propalo, tonemo k'o olovo
Džabe vam te baklje, kad mrkli mrak nas pojeo
Lazne patriote, ajde odjebite
Palite džipove, pa se iselite
Drugosrbijance sa sobom povedite
Druge cave nađite, pa ih podelite
Pa to je realna petina u celokupnom društvu i u svim esnafima, uz pomoć koje vlada. Polovina ne izađe na izbore, ovih 20% redovnih glasaju za njega, malo se kraducne, dovezu se međedi izbosne i šiptari s Kosova da pripomognu, vaskrsnu se malo i mrtvi, ubediš plebs da imaš 700.000 članova i da si moćan i to prođe. Evo i na vukajliji imaš bukv. isti srazmer, petina je za žvalavog, tipa Kajzen i onaj neki nalog što je jedno vreme smarao, polovinu ne zanima cela ova priča uopšte i "gledaju svoja slepačka posla" a ostatak je zdušno protiv žvale.
- 6
Можда је промакла вест, ал, Ацо је био код Макрона.
- 6
Е појавила се инфо да су неки буржуји плаћали да иду на људски сафари да снајпером рокају по босни, наводно плаћали нама.
Шта Плиду мисли о томе? - 6
Баш сад излази на видело, еее је
- 6
Може бити да се дешавало, сигурно јесте, сад не знам је л овде код нас,

Stara priča, jako stara. Imaš dok. "Sarajevo safari" ne znam zašto je to nekome uopšte čudno, monstrumi idu na Tajland da se pedofilišu + još 3000 kojekakvih drugih gadosti. Jedino mi ne pije vodu da su plaćali 80.000$ sigurno daleko manje. Čudi me da je neko u Italiji uopšte rešio tim da se bavi, priča se da su dovodili i Švabe, Kanađane, Amere...
- 6
Зна се и да је Веља Илић хтео да нагна Мадленку Олбрајт.

Teča mi je inače dobio snajperom u plećku u Sarajevu, rasprsnuo se metak u 40+ komadića u njemu, tri gelera nisu ni uspeli da mu izvade. 27 kopči ima. E sad da li ga je spucao neki turista ili neko drugi, ko zna. Kako god, pričaju ljudi da se vikendom ubedljivo najviše pucalo iz snajpera po ljudima, to bi objasnilo vikend turiste.
- 6
А можда би објаснило стране армије које су пуцале по људима да изазову још већи хаос, мислим то је сигурно, ал ае

Naravno, zašto isključiti tu priču. Inače, Dijane Hrke i veterana što se tiče, tamo nije dobro već dugo i oglasili su se ovi neki od poverenja, kažu ovi veterani što je vidimo oko nje su gomna koji koriste celu tu priču zarad koječega
Neka ostane zapisano a vreme ce pokazati
Uvek kada iznesem istinu krenu sa napadima kako bi me ocrnili, pa tako je od prvog mog poziva veteranima 22 dec 2024 na Slaviji.
Ponovicu jos jednom i ako sam to vise puta rekao i objasnio.
Tacno je da sam podrzavao zavetnike na zadnjim izborima, samo do momenta kada su se pridruzili sekti sns.
Razlog te moje podrske je sto su se jedini oni oglasili u narodnoj skupstini dok sam bio u 60 dana u kosovskim kazamatima.
Ja sam tada bio zabranjena vest u Srbiji i za moje tamnjicenje se nije znalo.
Drugo.
Kada sam predlozio koordinatorima veterana Zeljku Vukelicu, Nenadu Stanicu i Zoranu Cukicu da stanemo u stroj a drugi izaberu i potpisemo izjavu da nas politicko angazivanje i funkcije ne interesuju, svivsu mudro cutali.
Rezultat mog predloga smo ubrzo videli u Lazarevcu kada je Nenad Stanic istupio ispred stroja i obratio se recima :
"Ko je sa mnom, zamnom.
Prišlo mu je par veterana koji su danas sa njim.
Okrenuo se besno prema stroju u kojem sam i ja stajao i rekao:Jebo vas Jevtić"
Cepanje stroja koji je on zapoceo nastavili su Vukelic i Cukic koji takodje nisu zeleli da se povucu sa mesta koordinatora vec osnivaju Savez ratnih veterana.
Taj savez po mom misljenju je priprema za nove izbore, jer isti aktivno rade na otvaranju mesnih odbora a ne zastiti i podrzci studenata kako smo na pocetku i rekli.
I to nije problem samo samo smatram da za to nije vreme ni mesto sada.
Preostali veterani nastavljaju podrsku deci i narodu i dan danas bez ikakvih ocekivanja
I to je ono zbog cega smo od samog pocetka tu.
Smatram da kada smo bili najaci i po broju veliki smetali smo sluzbi i moralo je da se krene sa razbijanjem stroja.
Ponavljam nasa uloga nije da stitimo ustanove, policiju i da se sa njima bilo sta dogovaramo.!
Nase nije da zabranjujemo novinarima snimanja i narodu njihove odluke, arogatno se ponasamo prema istima vec protivniku.
Nase nije da mi organizujemo i vodimo proteste vec samo da slusamo sta deca ocekuju od nas i da ih podrzavamo, i nista vise.
Ovakvim postupcima samo ćemo navući opravdani gnev i svi cemo biti "oni ratni veterani" kako su nas smatrali svih ovi godina.
Sa svim ovim treba da se prekine i vrati na fabricko podesavanje i samo jednu poruku.
Beretku stavi, studente podrzi!- 6
Шта је са Дијаном Хрком?
- 6
Хрка штрајкује већ 10 дана, па умреће ускоро ако настави тим темпом
- 6
Замислите шта су радили по неким африкама својевремено хахах
НАПАД НА НАС ЈЕ УРОДИО ПЛОДОМДанас су угашени профили студената у блокади на друштвеној мрежи TikTok, и то СуБ, ФОН и ФДУ.
Ово очигледно представља један од јадних покушаја контроле становништва и спречавања ширења слободне мисли која позива на побуну против трулог режима!
Наздравимо овој шољици отрова као што је Сократ, и будимо свесни да се ово дешава јер смо на правом путу!
Нећемо дозволити да нас ова ситуација омете у постизању циља!
Једна борба, један циљ - БЕЗ ПОДЕЛЕ ДО ПОБЕДЕ!

eo i ovi slepci napali ovog veterana pametnom desta. Do sad sto smo videli ti napadi uvek idu sinhronizovano od zvalavaca i kontrolisane opozicije
https://pbs.twimg.com/media/G5575YqWEAA976M?format=jpg&name=small

Ovog nekog Stanića veterana i te neke ljude pljuje Siniša Jeftić i drugi neki veterani, u principu to traje već mesecima. Mada Siniša kaže ona je žena izabrala ko će da je čuva, kaže ima tu i sjajnih ljudi ali nikad nisu pred kamerama. Ovi što su pred kamerama ne valjaju...Kako god, mora padne nesloga, takvi smo.

Ovo nam je najpotrebnije kao narodu, i najepskije bi bilo, za sva vremena - da ceo čudovišni sistem satre jedna majka + klinci + narod, ništa vođe, lideri, političari... Ušlo bi u udžbenike, pravili bismo filmove o tome
Dijana Hrka pozvala studente i građane na dogovor bez razilaženja, obraća se u 17 sati: „Srbijo, na tebe je red“
Dijana Hrka, majka Stefana Hrke koji je poginuo u padu nadstrešnice na novosadskoj Železničkoj stanici, 16. dan štrajkuje glađu, a građane, studente i sve one koji je podržavaju u njenoj borbi pozvala je da se okupe danas u 17 sati. Kako je navela na Instagramu, ona će se tada i obratiti medijima.
„Srbijo, na tebe je red. Ponedeljak 17.11 u 17 časova konferencija za novinare. Studenti, srednjoškolci, radnici, zborovi, građani, dođite da se dogovorimo. Ne idem nigde odavde, zovem vas sve na dogovor bez razilaženja".- 6
Штрајк глађу никад не успе, осим можда ако си у затвору па умреш и боле те курци, овако Дијана сигурно узима неке инфузије и остало што је одржава у животу и тако може до краја света и века да ради.