Тема која нема везе са оралним задовољавањем.
У питању је канал "Досије Бабајага", који се бави промоцијом вредности и очувањем традиције деведесетих, жестоких момака са београдских асфалта и слично.Дакле, шта мислите о каналу генерално и о епизодама појединачно.
Мислим да је о Кнелету изнето доста података које нигде другде нисам могао да сазнам, али и даље остаје мистериозно како је убијен.
Такође мислим да би требали да убаце део неког интервјуа, или неки занимљиви аутентични снимак у којем други говоре о поменутом.- 6
Ххахахаха ДИЗЕЛ

Брате, искрено моја прва сећања на живот су бензин у флашама и редови за хлеб. Цео живот сам посветио проналажењу одговора на питање зашто је то било тако тешко тад, јер кад погледаш те деведесете су биле најјаче године у свету генерално, а код нас најгоре на свету. Одговори до којих сам дошао су застрашујући.
- 6
Заправо се цео исток распадао јер га је запад опљачкао и уништио, погледај африку деведесетих, русију тј. чеченију, погледај пад берлинског зида, чехословачке, југославије, док су идиоти са запада држали људе у золошким вртовима 60их и пљачкали африке, ми смо живели у комунизму онако како данас не живе у капитализму у њемачким и француским срањима, зато су их и покориле мује.