Stop apatiji!
  • miniGunner94

Kad vam socijalni život ode u kurac...
    Kad vam karijera/čkole odu u pičku lepu materinu...
    Kad shvatite da ste odsečeni od porodice, da ne biste kući na vikend, a ne biste ostajali ni u studentskom domu/internatu...
    Kad mrzite sve oko sebe, uključujući sebe...
    Gde tražiti utehu (i smisao svega), a da nije u pitanju alkohol, droga ili spavanje?

• miniGunner94

Nisam ja, moj ortak je, da se razumemo lolol

• Mickey Savage

Vučice, da li je moguće da ti imaš i svetliji deo ličnosti?

• Томдрил Мерилин

U pivu. I pričanju gluposti.

• Leco

Most pa skok...

• Џереми

Седнеш и читаш дефиниције.. Ваљда ће те смирити лол

• miniGunner94

Gledam ljudi idu u teretanu, dignu 5kg više nego inače, srećni.
    Gledam Dinkića po šurnajesti put ministar finansija, narod srećan.
    Dignu penzionerima penziju za tričavih 2% (na tričavih 20h), oni srećni.
    Prođe još jedan dan na poslu, ne dobije otkaz, srećan čovek.
    Kako se ljudi mogu zadovoljiti sitnicama?
    p.s. Mada moram priznati, nasmejala me malkice tvoja solucija, vučice. :)

• miniGunner94

Neki hobi uvek dobro legne.

• Триша

Јбг. апатија сад најлепше удара, прошла нова, има још три-четири дана до Божића, нема пара, друштво отишло негде или се јебе са неким..

• велики комбинатор

када сте све то побројано, онда постајете валсинарб90, што имплицира да ће бити успех ако доживите тридесету

• Триша

Реци му да чита неке књиге..

• miniGunner94

Daleko od toga da sam elokventan i bezobzirni kurton kao branislav. :) makar ja tako mislim

• marcipan

Vučicina tema je jedna od boljih te vrste, pročitaj je pažljivo, sadrži dosta kvalitetnih i bitnih uputstava za to što te interesuje.

• Vučica21

@Miniganer
    gde ćeš boljeg rešenja od mog, vidiš da si se oraspoložio.
    Tako je marcipan! Sve se da rešiti uz pomoć osmeha. :) Otklanja brige i smiruje. :)

• Риха Дисидент

Навуци се на доп.
    За све те боли курац, буквално... а и немаш неких проблема сем како наћи још кад улетиш у кризу. Капирам да је и то боље јер, објективно гледајући, то је само један проблем а овако их имаш много више. Мислим тај твој пријатељ.

ЕДИТ: Ова тема (савјет) шо је Вучица окачила је једино добра уколико патиш од опстипације или нароцки речено ако не мош добро да се искењаш.

• miniGunner94

Cinici zatrpavaju sami sebe u raku, ograđuju se od sveta, svemu nalaze primedbu. Dok glume neki intelekt, ne shvataju da "spuštajući se" u mora ovozemaljskih zadovoljstava neće postati i ostati ljušture od ljudi. Međutim, ne odgovara im ništa, svemu prilaze sa podsmehom, ništa ne rade u životu. Mrze monotoniju, a sami su ekstremno monotoni. I kad shvate to, taj status kvo počinje da ih duševno cepa, vodeći ka depresiji.
    Nesposobni za bilo kakve trzaje iz mrtvog mora, jer mrze sve oko sebe pa i te "trzaje", postaju apatični i polako se guše u svom sve većem gorkom i slanom plićaku ne pokušavajući da se izvuku jer to je jednostavno smešno.
    Malo introspekcije, poenta: nemojte biti podrugljive mrcine, život će vam biti lepši.

• Риха Дисидент

Ауф рођаче... зајеби ти доп. Идсе уби.

• Срета-Штета

Ганеру, то је добро кад се човек може задовољити ситницама. Неко је једном рек'о да није богат онај који много има него онај коме мало треба и био је у праву.

• sunshine

Ono što čoveka mož da ubije fino je nedostatak fizičke aktivnosti. Smogni snage i odupri se apatiji tako što ćeš trčati, skakati i raditi neke vežbe.

Depresija je boles 21'og veka jer smo svi postali asocijalni sa ovim govnima intrenteskim.
    Čitao sam da je prirodni lek je da se fizički iscrpiš i onda se oslobodjaš nekih kuraca u organizmu i osećaš se bolje.

Nadji devojku, ne mora da bude prepička. Ustvari neka je i grob, opet je žemsko. A žemsko ume da promeni čoveka bolje nego sve ostalo.

I ako si već toliko skenjan isključi se malo sa interneta, pročitaj knjigu neku

• Valdemar

Nauči da uživaš u mizeriji, život će ti odmah postati zanimljiviji i ispunjeniji.

• Tužni Lijam

Uzmi šetaj, pa onda čitaj. Il', najbolje, uzmi da izčavaš neku oblast o kojoj pojma nemaš i koja je van tvog fakultetskog opsega nauka koje učiš, ništa bolje od toga.

• .Vule

Odem do kafane na pivo i muziku, uvek mi bude bolje.

• Skočimiš

Otiđi na Sokolac i osuj mater prvom koga vidiš.

• miniGunner94

smorka ,čitam šopenhauera trenutno, ne pomaže baš. (čudna mi čuda)

• Towelie_

Ponovo pocni da gledas Nindza kornjace.

• Duče

Платиш курву.

• miniGunner94

Jebeš ravu, imam ribu. Mada, ono, da možeš da je sado-mazo uništiš, bez da razmišljaš šta će reći sutra i da li će misliti da si lud. Hohoho, možda jeste vredno par soma.

• Duče

Idi bre šetaj, slušaj muziku, čitaj. Gledaj filmove poput seven pounds i personal effects
    http://www.youtube.com/watch?v=FzQSJy_hN9k

• Skočimiš

Nema veze što imaš curu, kurva je nešto posebno, treba to iskusiti, samo se nemoj navući, ko droga je.

• Tužni Lijam

Duče je odlično rekao! Samo uzmeš sluške (meni ukrali MP3, osećam se kao totalni hendikep od čoveka), pičiš muziku koju voliš i šetaš. Ništa lepše, ja mogu tako po pet sati da naguram. :) Ali izučavanje nečeg novog... Stvarno može biti kul. :)

• Duče

Pa Molderi moraju na isti način. :P
    Meni se sluške sjebale a nemam para za nove, zato što su one obične feces i od njih bole uši, pa mi trebaju spešl.
    Ili kazniš sam sebe.

• Tužni Lijam

Aj jedan dan da pustimo zajedno neki ejlijen film. :)

• Duče

hahaha, hajde, ti nađi neki :)

• Tužni Lijam

Aj, pretražiću net, ne znam da li si odgledao onaj što sam gledala pred ispit? :)
    http://www.youtube.com/watch?v=-ncwCETyQlk

• miniGunner94

Crkle mi sluške, imam samo one za komp. Jerbo, šta će reći po čaršije kad me vide s otim na glave. :)
    Sad baš krećem maturski da radim, nuklearnu fiziku, ne znam koliko će biti inspirativno, ali će u svakom slučaju biti jebada.

• Duče

E nisam pogledao. Hajde može, meni svejedno :)

• В

Otiđi na Sokolac i osuj mater prvom koga vidiš.

Otidji u bilo koji grad i u centru svima opsuj majku Sokolacku, realno dobidjes isti efekat, a usparas kintu za kartu...

• Skočimiš

JEBO MATER JEBO OCA KO JE SA SOKOCA!

• Шоми 

шта је са соколчанима?

• Leco

Mini zar nisi reko' da je u pitanju tvoj ortak a ne ti?

• seljak veseljak

Tuga i depresija mogu biti veoma opasni jer mogu voditi i do samoubistva. Negde sam procito da je 4 od 5 samoubica bilo nezadovoljno svojim zivotom sto preostaje da se samo 1 od 5 ubije kako bi pokazo amerikama da se s njima ne sme zajebavati

• Kurd

http://www.youtube.com/watch?v=sKpwHEFtSmg

Meni lično je super ova bosa trudnica koja DŽuska u kafani...

• велики комбинатор

http://valsinarb90.tumblr.com/

отвори блог као бане и паламуди о лошем свету, неправди у животу. биће ти лакше.

• Valdemar

Ahahahhahahahhahaha, classy intelectual Vrabislav!

• Alkaloid

Kakva mediokritetska kvaziintelektualna emo internet prezentacija http://valsinarb90.tumblr.com/

• Давид

морон бре, тај ћути ко курва у рил лајфу. плаше га се колегинице.