Predlažem da se otvori jedna tema u kojoj će pisati šta je sve predlagano da bi izbegli iste predloge koji se periodično ponavljaju. Najbolje bi bilo da ta tema bude zaključana i dostpna samo moderatorima. Nema potrebe da se vodi evidencija šta je ostvareno a šta nije... to dodatno komplikuje posao, već samo da stoji spisak predloga.
Može da se postavi umesto one celtove gluposti "PREDLOG: Naslov predloga - primer" :D

Gamby (wannabe moderator) ne nazivaj nikoga idiotom. Ne ti!
celte, ovo što sam napisao ne bi trebalo da promeni način na koji se predlaže. Ne treba izgubiti raspravu o nekom predlogu. Samo da pored svega ovoga postoji jedna zaključana tema, dostupna samo mdoeratorima, u kojoj bi bili zapisani svi predlozi. Mislim da niko neće prelaziti 7 stranica podforuma u potrazi za predlozima.
Ne kao ono što je Artemida vodila sa komentarima tipa ... biće... možda... ne verujem... do 1. maja... čim lady kaizen pospremi ručak... i ostalo...Samo običan spisak koji će ljudi verovatno pročitati!
- p
ja imam predlog da moderatori posle svakog obrisanog postera definicije ili bilo cega upute pp datoj osobi sa normalno navedinim razlogom a ne da se neko vrzma i pizdi po forumu pise svasta i da ga isti iskulira....prvi sam ja takav ali eto i nadjoh resenje
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.