Ummm... Ima jedan bag. Kako bih što manje objašnjavao, pokušajte da citirate sledeći tekst (smešten izmedju navodnika):
"Једноставно, пси имају 1000-2000 пута јачи њух од човека. Могу чулом мириса да препознају човека на километар, а и да осете ако нешто није у реду с њим. Замислите како пас реагује кад види човека који уопште не мирише као човек. То је за њега шок и нормално је ако се узбуди.
Ако мене питате, врло реална сцена.
У нецензурисаној верзији филма има и сцена кад Т1000, након што је проваљен од стране шварцитерминатора, одлази до кућице за псе и убија кера."
Evo, u obliku citata:
Једноставно, пси имају 1000-2000 пута јачи њух од човека. Могу чулом мириса да препознају човека на километар, а и да осете ако нешто није у реду с њим. Замислите како пас реагује кад види човека који уопште не мирише као човек. То је за њега шок и нормално је ако се узбуди.Ако мене питате, врло реална сцена.
У нецензурисаној верзији филма има и сцена кад Т1000, након што је проваљен од стране шварцитерминатора, одлази до кућице за псе и убија кера.
--------------------------------------------------------------
Ne može da se citira sa razmakom izmedju redova. Goddamnit!
Једноставно, пси имају 1000-2000 пута јачи њух од човека. Могу чулом мириса да препознају човека на километар, а и да осете ако нешто није у реду с њим. Замислите како пас реагује кад види човека који уопште не мирише као човек. То је за њега шок и нормално је ако се узбуди.Ако мене питате, врло реална сцена.У нецензурисаној верзији филма има и сцена кад Т1000, након што је проваљен од стране шварцитерминатора, одлази до кућице за псе и убија кера.Hoce kad stavis TATIC CITAT izmedju redova
- Ž
Korle, nisu osenčeni svi pasusi.
Mislim da je moguće citirati svaki pasus pa da deluje sve okej. - Ž
Možda je do browsera onda? :D Ma najbolje da to kajzen vidi. Šta serem i ja. :)
- Ž
Da, u Operi šljaka savršeno. A za Chrome treba da se citira svaki pasus.

http://i47.tinypic.com/20frczb.jpg
I ja koristim Firefox :)
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.