Наместити да уз ТАТИЦЦИТАТ за цитирање буде потребно укуцавање само два знака (по један на почетку и на крају) која се иначе слабо користе. Нпр. ~ и #.
Или по два. Нпр. за почетак цитата - 2 зареза (,,), а за крај - 2 апострофа (''), па би и подсећало на праве наводнике. Та комбинација се не користи у нормалном тексту, па не би било случајног цитирања.
Наравно да је боље дугме за цитирање, али очигледно има гомила других приоритета, пошто тај предлог постоји већ милијон година и ништа.
Можда је то дугме компликовано за извести, јебемлига...
А за ово сумњам да је потребан неки нарочит труд.
Не знам који курац уопште куцам те кобасице, уместо да лепо ко човек лупим оне енглеске наводнике.
Нпр. за почетак цитата - 2 зареза (,,), а за крај - 2 апострофа (''), па би и подсећало на праве наводнике. Та комбинација се не користи у нормалном тексту, па не би било случајног цитирања.о, користи се, користи. прођи мало по дефкама и по форуму па да видиш како ту комбинацију људи употребљавају умјесто регуларних или "енглеских" наводника. :)
а да, би би ред да нам се то омогући напокон, као што је оно било у у новој-старој верзији за болд и италик, исто тако и за цитирање.
о, користи се, користи. прођи мало по дефкама и по форуму па да видиш како ту комбинацију људи употребљавају умјесто регуларних или "енглеских" наводника. :)treba da primijenite malo restriktivniju politiku prema kršiocima pravila pisanja definicija. mada, meni lično nije važno kako je definicija napisana. i svejedno mi je kako će se izvoditi citiranje.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.