Zanima me (kao relativno novog clana) izgled Vukajlije nekad. Kakav je sajt bio, kako je dozivljavan, ko su bile 'face' na sajtu... Voleo bih da cujem pricu o Zlatanu, npr.
Dalje, trebalo bi u okviru teme, da uporedite, vi, stariji, to sto je bilo pre i ovo sadasnje. A sve clanove molim da kazu kako im je trenutno, koga smatraju vaznim za sajt, koga preferiraju u odnosima ovde. U kojim aktivnostima najvise provode vreme dok su tu...
Za kraj, recite svi sta ocekujete od svega gore navedenog u blizoj buducnosti.
Hvala! :-)
inače, da se primetiti da su lančane definicije ponovo uzele maha, i ne čini se da su kratkog daha, te bih voleo da napomenem dragim članovima da za nekih nedelju dve tri ne počnu masovno da hejtuju sve žive i mrtve članove koji krenu da za svakakve pojmove radfe lance po istom principu (primer san svakog vukajlijaša)
molio bih dotične koji učestvuju u ovoj svojevrsnoj zabavi, da u budućnosti drže usta zatvorena po pitanju pada kvaliteta definicija na sajtu pošto ovakve akcije direktno utiču i direktan su uzrok svemu tome dosadnom blablabla :))
ja samo da napomenem kako je bilo u prošlosti, pa da možda izvučemo neku pouku iz toga, šta ja znam
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.