Kako naslov kaže dugmić "ne kontam" izmedju plusa i minusa da i mi glupi imamo kako izjasniti se o posteru i definiciji... sramota je da pucamo minuse xD
Naravno ubaciti i rubriku sličnu omiljenom poster/def dana za tu opciju... xD
a što bi rekao maxo (bruce halter) da se vodi statistika kolko ima glupana pa da im se možemo prilagođavat xD
Ozbiljno....
- d
Živjela partija glupih!!!
- M
Ja sam prije za to da se uvede i treća ocjena, koja bi bila "šamar". Znači, kad neko napiše nezanimljivu definiciju ili napravi racku poster, da mu lupiš pomenuti "šamar", a sve u cilju osvešćivanja autora s kreativnom blokadom da prestanu da silovanjem pokušavaju da doprinesu sajtu.

Podržavam prijedlog.
Da se napravi to jebeno dugme, ako treba platićemo ali bi to bilo kurvanjski i kapitalistički sa vaše strane. Da mi platimo. To.
LM (duvajte ga, ne želim da pišem elem), ima stvarno definicija koje ja lično ne kontam. A i većina raje ne konta. Među tim definicijama su i neke moje. O tom - potom.
Dajte nam dugme i da se pokazuje na našem profilu: DEFINICIJE KOJE NE KONTAM, pa da mogu kasnije posvetiti više vremena tim definicijama.
Prijedlog dobija ocjenu -2 od mogućih 10 jer imam neki osjećaj da ove kuronje bole kurac za nas i da će sve pičiti po njihovom nahođenju. Manjina je ugrožena. Jeb'o vam ja mater...
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.