Предлог: Facebook connect опција
  • kokan87

Скроловао сам пар страна и мислим да нико није предложио ову тему. Без обзира што многи вукајлијаши пљују фејсбук, неминовно је да је на истом сајту преко 1.4 милиона људи који су из Србије, вероватно и доста њих регистрованих на овом сајту.

Да ли постоји могућност да се уведе опција Facebook connect помоћу које бисмо могли да се логујемо на наше профиле на вукајлији без да куцамо корисничко име и шифру уколико смо улоговани на фејсбук профил? Многи сајтови су увели ову фору, попут Youtube-a, erepublik-a ( за њих знам пошто сам редован тамо, верујем да их је још доста јер сам виђао и на другим сајтовима ).

Нпр поред линкова за регистрацију и пријаву да се дода FB Connect дугме?

Такође бих се придружио иницијативи да се уведе опција share за кориснике улоговане на профил на вукајлији, већ помињаној овде:
    http://vukajlija.com/forum/teme/12771

• kokan87

Дај бре неки конструктиван предлог, gamby, немој ми урличеш по теми :D

• Earthworm Jim

Ma daj, dosta nam je Fejsbukera i ovako, treba još da im olakšavamo. Ja bih uveo prilikom registracije pitanje "Da li ste za Vukajliju čuli preko Fejsbuka?" I kad kliknu da, komp im se samouništi, ili samo ne mogu da se registruju nikad. IP block. Mada je bolja prva opcija, al' ne znam koliko je izvodljiva.

:)

• С

Може, батице. Што више, то боље. Више квантитета, мање квалиета. Екстра.

• Lullaby

Ura!

Za gambyjev prijedlog o samouništenju kompa.

• Earthworm Jim

Може, батице. Што више, то боље. Више квантитета, мање квалиета. Екстра.

Još kad Fejsbukeri uplate ktitor da bi mogli da piskaraju do mile volje statuse svojih ortaka - ma sjajno ima da bude.

• Фејзбукманијак

Ma daj, dosta nam je Fejsbukera i ovako

Gambi, mogao si to i meni da kazes, a ne da saznajem preko nekakvih foruma!

• Earthworm Jim

Mrzim te brate, pomiri se sa tim. :)

• kokan87

Gamby, пријатељу, а како уопште неко може да чује за вукајлију данас? Једини начин је да им пошаљеш линк неког постера или дефиниције, а то можеш или преко мсн-а, скајпа, мејла или фејсбука.

И чему тај отпор према фејсбукашима, као да смо сви ретардирани ако имамо фејсбук профил? Пре бих рекао да сте ви ограничених размишљања и тешко прихватате нове идеје.

Такође, ако неко купи ктитор налог опет може да буде банован, тако да не може да пискара до миле воље којекакве глупости.

ZycloN, хвала на мишљењу. Само мислим да је овако практичније приступити профилу на вукајлији, није питање да ли ме мрзи или не.

Чекам одговор неког од модератора, од вас нема `леба :D

• BH

Ne verujem da će ovo biti.

• Earthworm Jim

A kako smo mi čuli, dok još nije bilo postera, a Vuka ni nije bila popularna uopšte? A?

Aj bre, mojne te priče. Sranje ti je predlog. Što se mene tiče, jebeš i predlog i Fejzbuk.

• Električar 

Zašto onda jednostavno ne promenimo ime u Fejsbukajlija i nek ide sve u tri lepe.

• kokan87

Мени ортак послао линк неке дефиниције путем мсн-а па сам се регистровао...
    Уосталом, овај предлог неће доводити нове чланове са фејсбука, само ће олакшати логовање постојећим, тако да не знам што сви кукате...

• Super Marko

A ja hocu da na vukajliju udjem preko perilice za sudove,ali jebiga ne moze.

I da,predlazem da se uvede sistem ,,Connect'' za ves masinu. I za sve.

Ako neko ima da odbije predlog neka ga slobodno odbije,uvazavam svacija misljenja.

Pozdrav.

• kokan87

Super Markо - покушај да убациш то као свој предлог на форум, можда ти админ и услиши жељу...

• Earthworm Jim

Ja bih da kad kliknem na "dodaj definiciju" izadje mali hrčak na mi na norveškom poželi sreću i skuva mi belu kafu.

• n

gamby i ja bih da dobijem zeleno kad god mi neko oceni definiciju, al ne može!

I da dodam, ič se ne slažem s predlogom, ako zanemarimo to što će gomila nekvalitetnih stvari da se pojavi i što bi se sve srozalo, zamisli koliki bi problem bio oko prijavljivanja, postojali bi članovi sa istim imenima, ljudi bi na fejsu menjali svoja imena, ovde bi nastao haos sa autorima. Ni tehnički se to ne bi moglo dobro odraditi, da ne pričamo o potencionalnom zilju.

• P

Ja hoću fejsbuk sa sve emo ćarapama :)

• Super Marko

Ja predlazem da svi kupimo jedan stari crno-beli televizor i tako zivimo nekoliko godina.Bez interneta,fejzbuka i slicno.Ni novine da ne kupujemo. A-a.

A ovaj predlog...onako. Suvisan je.Bezvezan.

• Earthworm Jim

Ja isto oću zeleno. Zeleno je evro i dolaro i ljubav i spajalica. Volim te zeleno!

• P

gAmByYyY kAk0 m0zXeTe pRoTiW f3jSa :PPPP

• kokan87

church pub - Не видим какав би хаос настао додавањем једног дугмета у горњем десном углу сајта???
    Ви на помен имена сајта кога пљујете све време одмах помислите да ће све отићи у курац. Ја предлажем додавање једног дугмета које ће заменити 3 радње: клик на линк ПРИЈАВА, унос корисничког имена и лозинке и клика на дугме ПОШАЉИ...
    Нит` позивам на инвазију фејсбукаша, нит` на линч квалитета вукајлије, само да ми се олакша логовање на профил на овом сајту.

• Super Marko

Lep avatar pekky.

• Earthworm Jim

Postuj ovde, Kajzen ti je administrator:

http://vukajlija.com/forum/teme/13388

• kaizen

napraviću kad fejsbuk bude napravio vukajlija connect opciju kod njih. toliko.

• Фејзбукманијак

samo bih zamolio da se ubuduce na ovoj temi pise "fejsbuk", a ne "Fejzbuk"! Toliko :)

• P

Lep avatar pekky.

xWala ^____^

• n

Ja prva imam fejs, i da, volim svoj profil i smatram da je koristan, ali valjda smo svi svesni cega sve ima tamo.

church pub - Не видим какав би хаос настао додавањем једног дугмета у горњем десном углу сајта???

Nisi razumeo. Zamisli dođe Marija Jovanović i oceni nešto i napiše 17 definicija, i pošto je prijavljena preko svog fejsa, vukajlija je vidi kao Mariju Jovanović. I kroz 5 dana dođu još dve Marije Jovanović i? Šta ćemo onda? Marija Jovanović hoće da oceni nešto kad ono cvrc Marija Jovanović je to već ocenila, šta je sa definicijama....
    Ovako lepo par klikova svako se registruje ima svoj nik, svoj nalog i mirna bačka. Nemamo nabeđene klince, imamo koliko toliko red i ne mešamo babe i žabe.

• Lullaby

Odgovoreno!

• Earthworm Jim

Haha, bolje nego biće. Originalno, nema šta. :))

To bre!

• Super Marko

Kaizena za administratora,pod hitno!
    Lik je car,lepo mu je odgovorio.

• Фејзбукманијак

Super Marko
    pre 4 minuta
    Kaizena za administratora,pod hitno!
    Lik je car,lepo mu je odgovorio.

ja te obozavam!

• kokan87

Е Марко ме орасположио иако ми предлог одбиВен :D :D :D

• Jericho

Nemojte se primati toliko, Super Marko je trol, niko nije toliko glup.

• Lullaby

Super Marko je Kaizen!

• Super Marko

Jericho,brate,ti nista ne kapiras?
    Ne kapiras da sam se ja zajebavao oko definicija o Peri i Aci?
    Zar ne kapiras da sam ovo rekao iz sale?

I svugde pominjes mene.Kako cu dovesti svoje odeljenje na sajt iako ne znas ni koliko godina imam,niti znas o meni ista.

Puno pozdrava od mene.

• Earthworm Jim

Brate ozbiljno, ovaj Jericho doživljava Vuku kao Mit Basterse. :)

Opusti se malo brate, popij pivo. :)

• kokan87

Ко је рекао да је Марко глуп? Коментар је убиствен :)))

• Super Marko

Ne zatrpavajte temu.Ne znam da li je video moj post a ne umem da citiram.

• Цупић

PRedlog je dobar. Facebook je OK.

Bilo bi prakticno i lepo.

Ovi koji se toboze zgrazavaju na Fejsbuk su ili licemeri ili ga ne razumeju.

Fejsbuk je najbolji drustveni sajt svih vremena.

• Lullaby

Hahahhahaha Cupi! :)

• Вокаси

ЈА бих увео обучавање новајлија.

• Пд

Ја би увео сатусе на профиле и обавезну сопстевну слику као аватар, и то у купатилу. И слике би ставио, и избацио би палац на доле. Ови палци на доле што су дати до сад да се претворе у цвећеееее.

јеееее

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.