Фан клуб Марка Пантића Макија
  • Slavk0

Гранд га чека. Једног дана.

• Rosoneri

Tatin umetnik.

• .,.

Па дајте реците нешто више о њему. Ја сад први пут видим. Ко му је ћале, одакле је, колико има година, да ли јебе?

• Dvajt

Ovako je i Knez počinjao, pa vidi ga dokle je danas dogurao. Samo da se poveže na vreme sa cetinjskom mafijom i biće tu nešto.

• mylyca

Он је био инспирација мојој и сељаковој љубави :) Пардон, мржњи.

• .,.

Овај мали је ЗЛО!!! Биће нови Кнез, јебо мајку! Ћира Кикирез ХИТ!!!

• Ž

Ћале му је мудо Данкане. Из Босне је, што се година тиче, пре две је био осмо три (постоји и истоимена песма), дакле сад је можда друга средње. Не верујем да јебе јер га у средњој сигурно дркају због овога.

• .,.

фала Џони!

• Burzum

Џони брате, прс'о си...

• StoneSour

Mali je superstar, Ekrem mu nije ravan.

• Ž

Јој јесам, доживео сам трансфер блама сад. Дилит!

• Burzum

Ти каже бата Бурза, само јој ти горштачки дивље закивај, није битно шта је у хороскопу. Има да ти се баца пред ноге к'о Сабињанка.

• .,.

Ја мећем штамбиљ на ово Бурзино.

• Ž

За горштаклук се слажем, али и хороскоп је битан, да ти каже бата Уланчани Жњи. Наиме, ШкорпиЈонке, ШкорпиЈонке са Лилитом у Шкорпији и дупле ШкорпиЈонке (не д'о Бог и Лилит у Шкорпији) могу за горштаклук да буду још куље и хоће.

• Ž

Ово ''хоће'' можеш да акцентујеш како 'оћеш.

• mylyca

То ♥Жњи♥! Моја школарина! Хоћу рећи, мој Меркур у деветки! :)

• .,.

Слабо сам мећ'о хороскопским знацима. Углавном сам жене. Углавном.

• Burzum

Ја сам Шкорпија у 'ороскопу, је л то значи да много добро јебем? Ма шта ја питам који курац, наравно да много добро јебем.

• .,.

мој Меркур у деветки!

Јел ово суптилан начин да нам кажеш да Жњи пенетрира у те? :))

• mylyca

О да, од првога дана. Ај сад паљба. :)

• Ž

Ја сам Шкорпија у 'ороскопу, је л то значи да много добро јебем? Ма шта ја питам који курац, наравно да много добро јебем.

Зајебани сте сви ви ШкорпиЈони. :)
    Зато мислим да добро јебеш.

• Mariocar

De ide ova drzava,o majko moja!?
    Ovaj malecki...neki gmaz utripovao da je nesto
    Cale uleteo repa da mu sin od 10 godina snimi album sto nema veze s vezinom vezom,al ajde.Ne gotivim bas mnogo te takve fore a pogotovo se na narodnjake NE palim.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.