Star Wars
  • Л0Л

Ljubitlji filmova, crtanog, igrica i uopšte brenda ujedinite se.

Ljubitelji rekoh Hejteri ne dolazite. Spem zabranjen

• Antikvaran

film i samo film

• Generation Z

Što tek sad otvaraš temu?

• Л0Л

Antikvaran - Nisu ni igrice loše crtani mi i nije nešto ne znam kako će se otarasiti one male kurve na kraju

Generacija Z - Došo sad iz škole xD

• Antikvaran

igrice su srednje zalosne. a crtani nije ni za sta.

ides u skolu? kol'ko ti imas godina?

• Л0Л

Jesi igrao KOTOR 1 i 2? Plus Batlefront 2 je vrh vrhova.
    15 :D

• Cenotaph

Ajm a džedaj. Aj juz d fors.

• Л0Л

Što izbrisaše onako dobru defku?
    Što se čudiš što imam 15 godina?

• paracinacusvedske

Filmovi su legendarni. Mada nesto mi kaze da ce matori Lukas da razvodnjava pricu i muze kravu zvanu "Star Wars" dok ta krava ne crkne... Steta. A jel' igrao neko TFU? Mnogo jak dozivljaj a prica je na nivou. Unistili sa dvojkom doduse.

• kizo

Kad pravimo temu o Američkom nindži?

• Л0Л

Ja bih igrao al moj komp je i suviše noobovski da prihvati tako nešto popizdeo sam što mi KOTOR 1 više ne radi kako treba a igrica OBJAŠNJAVA

A Lukas i da ne pravi crtać mogo bi da živi do kraja života lagodno

Što tema o Američkom nindži?

• kizo

Pa svaki filmski serijal treba temu, zar ne?

• Л0Л

Ne, ali Star Wars je legendarni serijal za koji je čuo svako u najzabačenijoj zabiti, ne Afrike, nego najgorih planeta kao što je Dantuin lolololo

• paracinacusvedske

Ma jebes crtac! Nesto mi kaze da cemo za jedno 5 godina da gledamo "sequel" trilogiju ove prvo-druge... Posto je zarada ove drugo-prve trilogije bila astronomska. Jebiga, Lukas kad nanjusi pare, ni direktan pogodak iz blizine sacmarom nema efekat...

• Antikvaran

Što izbrisaše onako dobru defku?
    Što se čudiš što imam 15 godina?

I ja se pitam.
    Pa cudim se kako se dobro snalazis tako mlad.

kizo, ovo je kultni film. Za vjek vjekova najbolji. Ne kao svaki drugi.

• Л0Л

Dube ne spamuj temu tim gay sranjem.
    Šala, nije mi loša ona Nova generacija ali ovo je bilo neviđeno gay

• Л0Л

Pa naravno da se dobro snalazim ovako mlad kad materijom baratam još od 7. godine (imao sam lika filmofila u odeljenju) lolololo

• Dub

Dube ne spamuj temu tim gay sranjem.

Spok definitivno nije gej, on je Vulkanac.

• Л0Л

Da ali Američki Nindža nema genijalnost kao što je Lukasova da se seti da snimi još tri dela i to ISPRED onog što je već snimio ALO BREEE lolololo

EDIT: Nije Spok gay ali likovi nose uska odela xD

• Dub

Aha, i Kamerunu je trebalo 12 godina da snimi obradu Pokahontasa i zgrne brdo love.

• kizo

Ili temu o Terminatoru? Rambu? Rokiju? Betmenima?

Spok definitivno nije gej, on je Vulkanac.

Što ne znači da ne može biti peder. Može, samo je malo frigidan.

• Л0Л

Da ali Kamerun je čekao tehniku a Lukas je želeo da pokaže kako je moguće da se lik sjebo i postao hodajuća kanta za đubre xD

• Dub

Kizo, ti baš nemaš pojma, pa Vulkanci su glavni, oni su najkuliji, ne mogu oni biti ništa drugo do strejteri.

• kizo

Ma pederi jebo im pas mater. Onolke ženske u galksijama i svemirima a oni ništa ne jebu. I onaj Spok se stalno vuca za onim Kirkom.

• Stormborn

Što bi rekao Čui: Aaaaaaaaaaaaaaaarrrgh!

(prevod: volim, volim, volim.)

• Л0Л

Terminator - Prvi deo dobar, drugi deo dojajan, treći - neviđeno sranje, četvrti - nije loš
    Rambo - Svi delovi isti - suvoparni i doasdni (samo je prvi dobar jer je original)
    Roki - Nije loše ali ga prećeraše sa pslednjim delom
    Betmen - Pola filmova može samo da legne i da poblajvi svim Ivocima, druga polovina nije loša (PS Dark Knight - VRH VRHOVA LEDENIH BREGOVA koliko je dobar)

Ne spamujte temu napravite temu Star Trek pa tamo pričajte o gay Vulkancima

EDIT: To Stormo!!

• Dub

Ma da nije bilo MekGregora, ne bi bilo ni Star Warsa.

• kizo

Ne priznajem iznošenje mišljenja o tome ako ne otvorite temu posebno za svaki serijal.

I vulkanci su pederčine. A klingonci latentne.

• Л0Л

Slažem se Juan je OBJASNO mislim čak da je onaj matori Kenobi bio pedofil :/

E Kizo idi i duri se a onda pitaj Lullaby dal već postoji nešto o tim filmovima ovo je EPIK serijal i kraj ajde ne zajebaj više ako nećeš da pričaš o SW-u

• Antikvaran

Ne spamujte temu napravite temu Star Track pa tamo pričajte o gay Vulkancima

Trek*

• Dub

Vulkanci nisu pederčine, oni su jebači. I Uhura je bila mnogo dobra http://raidergirls.com/raiders_blog/wp-content/uploads/2009/11/uhura-skirt-trek.jpg

• Л0Л

Antik sredio sam izbriši post sad

• Stormborn

Čoveče, mogla sam zasesti jednom da odgledam sve epizode za redom. Mislim da sam trojku samo jednom videla. :/ Ste vi primetili koliko onaj glumac na kraju šeste epizode, što glumi Anakinov hologram, duh, šta već, liči na Anakina u epizodama 2 i 3?

• kizo

Kurac epik. Meni je Američki nindža epik. A te tvoje Zvjezdane staze i pederi vulkanizeri su gola voda.

• Antikvaran

Preimenujte temu u Star Wars i Star Trek prepucavanja.

• Л0Л

Kizo molim te na kolenima idi napravi Američki nindža temu MOLIM TE nemoj više da nas jebeš ovde sa Dudikofom i bezrazložnim nasiljem u 5 filmova

• Stormborn

Ha, LOL, sad htedoh da nađem tu čuvenu Lejinu sliku, kad ti već okačio. xD

• kizo

Bezrazložno naslije? A intergalaktički ratovi su baš pitomi i smisleni?

• Antikvaran

kizo smaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas!

http://www.leiasmetalbikini.com/

• Л0Л

Leja nije lepa slažem se (samo je dobra u ovom kostimu) ali Natali Portman je prototip lepe devojke.
    Integalaktički ratovi imaju razlog i to je uspostavljanje balansa u Sili a on samo ide i kaže Saću vam jebem mamu.

• kizo

Ali on obavlja svoju patriotsku dužnost i brani svoju otadžbinu. A ovi neke ideološke ratove vode i ubijaju se zbog sile. Religijski rat.

• Л0Л

Kizo prijavio sam malo ljudi u svom životu ovde ali si stvarno zaslužio pusti nas da uživamo i razmenjujemo iskustva

• kizo

I ja samo iznosim svoje mišljenje.

• Л0Л

Da ali to mišljenje nije u duhu sa ciljem teme a to je uživanje u ovim filmovima. Molim te nemoj više

• kizo

Da ali to mišljenje nije u duhu sa ciljem teme a to je uživanje u ovim filmovima. Molim te nemoj više

E kurac. Šta, ako se nekome ne sviđa film da zaobiđe temu? Imamo i mi koji ne volimo pravo da kažemo ponešto.