Ovu temu sam otvorila nadahnuta ljubavlju i ljubavnim romanima.
Ovde napisite pisma koja nikad niste poslali ili kojih se setite u datom trenutku.
Pismo ne mora govoriti o istinitim dogadjajima i osobama koje poznajete.
(Nisam mogla da se setim u koji forum da stavim ovu temu,tako da modovi mogu da je prebace tamo gde misle da ce ovoj temi biti bolje)- M
A je l' mora pismo, ili može post ođe na Vukajliju? Pitam, jer nikad nisam sla' pismo, pa ne znam s koje strane se liže markica. Isto me stra' da mi se ne svidi i svu je pojedem. Još jedno pitanje, mora li da počinje sa Dear Ljudmila (zaboravih ti ime)?

Што вичеш, прочитао сам 4 пута, не једном.
Приватно писмо је нешто што се тиче 2 особе - оне која шаље и оне која прима. Давати писмо трећој партији на увид је скрнављење. Да си се икад с неким дописивала, увидела би разлику између светости правог писма и фолиража које си читала у ''љубавним романима''. С друге стране, можда си мислила да ће неко да окачи писмо које је написао фиктивној особи (''Pismo ne mora govoriti o istinitim dogadjajima i osobama koje poznajete. ''). Најпре, не видим смисао писања нечег таквог, а још мање видим смисао качења истог на форуме. У ствари, сад сам се сетио. То људи продају часописима као што је ''Cool Girl''. :)- M
Zajebavam se mifu, mene je teško poruku od 10 karaktera na telefona napisat', a ne ljubavno-erotska pisma.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.