Zašto sise ili dupe?
  • kosmopolita

Objasnite svojim rečima.
    Zašto ne lakat ili nos ili koleno?
    Ok,sisa ste ostali željni od kratkotrajnog dojenja...ali zašto onda guza,a ne podlaktica?

• Срна

upravo htela da otpočnem predlog i temu.i evo pesme za dobrodošlicu:
    http://www.youtube.com/watch?v=XY28-v_R1bU

• bojanboj

Pa u guzu ljubavi mož' da ga metnemo, u podlakticu malo nezgodno ...

• kosmopolita

a nema nikog od jebača da daju objašnjenje?

• Скелетор

Eto, i moj imenjak objašnjava!
    A ja sam objasniJo u na onoj defCi:)

• Срна

svi jebači nikom ponikoše.

• Dukka

Pa morate da priznate da je guza erotičnija od podlaktice. Ae sad vi meni kažite zašto muška guza?

• Jericho

Spava mi se toliko da ne mogu da procenim je li pitanje ozbiljno. Tj. cini mi se da jeste.
    Rec je o instinktima. Jos preciznije, nesvesno se ocenjuju proporcije, i procenjuje se sposobnost zene da radja. Sve to na nivou instinkta, bez uticaja svesnog.

• kosmopolita

pusti sliku...može i u pičku da se metne,a može i u mušku guzu da se meće...
    dukka,mi uglavnom volimo mušku guzu u pokretu,asocira na određen pokret.

• Dukka

A nema ti buxo ova neku guzu, ali zato sise... Kosmo, lepa joj je i podlaktica :)

• Срна

hahaha,buksnomanijače ne znadoh za ovu defku, ali nasmejala me fino.iskreno, muško lepo dupe je retko, mada su bolji mišići sa strane stomaka donjeg, to je zakon!

• kosmopolita

ni pupak joj nije loš,da li si obratio pažnju?M?
    jericho,tema je jako ozbiljna...
    postoji ta priča za rađanje,ali se očekuje gledanje u kukove i širinu karlice,a takve široke danas nikog ne privlače...Kakve veze ima guza sa rađanjem?

• Скелетор

može i u pičku da se metne,a može i u mušku guzu da se meće..

A zašto mislite da mi samo volimo da ga mećemo u otvore?! Konkretno, moja malenkost i ja volimo i maženje po leđima i krstima i slične male stvari (za mene je donji deo leđa malo iznad guze najeerotičniji deo na ženskom telu) kao i unutrašnja strana butine. (jebote, pričam kao neki kasapin)

• Срна

ti bi sve to iseck'o hirurški vidim!

• kosmopolita

unutrašnja strana butina ima smisla...i kod nas je isti slučaj.

• Срна

meni iznad guze ima smisla, one dve rupice na krstima su kul.

• Скелетор

muško lepo dupe je retko

Nisam kvalifikovan da bih uopšte znao kada je neko muško dupe lepo.

mada su bolji mišići sa strane stomaka donjeg

Pojasni. Misim, gde se to nalazi tačno?

EDIT- Volim i pupak, ali ne one sa pirsingom, nekako su mi odbojni

• Срна

pored kariličnih kostiju mišići.
    p.s. imam pirsing na pupku već 7 godina.

• Скелетор

p.s. imam pirsing na pupku već 7 godina.

E pa sad:)
    Ali mislim da pirsing tu nije potreban

pored kariličnih kostiju mišići.

Prvi put čujem za te mišiće

• Срна

pa, majku mu, naći ću sliku.onda ih nemate:)
    oduvek mi je bilo to zanimacija i simpatično od osnovne škole, imala na 6 mesta minđuše u ušima, mada to odavno ne nosim, godinama uopšte.i pirsing na nosu i u pupku. to mi je trenutno i već dugo jedini nakit.

• Скелетор

Konkretno, nikad se nisam ložio naročito na tatue ili pirsinge. Mada, one tetovažice na daonjem delu leđa imaju neku draž (na curama, naravno)
    A ja i dalje ne verujem dok ne vidim te fantomske mišiće

• Срна

haahh,ne znam ni kako tačno da učitam sliku na forum i ako ih nađem.tetovaže nemam niti sam za njih,osim ako neko po svaku cenu nije siguran da će to do kraja života da nosi,imam par crteža kako bi to trebalo da izgleda, ali nikada me nije preterano dugo sve to držalo.pirsing se lako skine ako dosadi.

• Скелетор

ne znam ni kako tačno da učitam sliku na forum

Kopiraš URL adresu slike i nalepiš gde želiš
    (nemoj da stavljaš tu sliku, leba ti! Verujem ti!)

• Срна

onda nema pitanja kaj je tako, to je kul, ne dupe.

• Срна

i, da, svakako, više mi mozak ne radi, znam da mi je bilo nejasno kako da učitavam slike sa kompa, ove sa net-a su boza.

• Скелетор

znam da mi je bilo nejasno kako da učitavam slike sa kompa

Moraš prvo da ih aploduješ na, recimo imageShack (http://imageshack.us/) pa onda kopiraš jebeni url i pejstvuješ đe ti duša ište

• Срна

ista fora kao i photobucket koji mi je šljakao nekad, izađo' iz štosa.p.s. skrenusmo sa teme.

• Скелетор

Skrenuo ja malo s' mozga, levo od Albukerkija:)
    Pozz marya dee, se čitamo sutra. A sad, neka drugi muškarac koji nema obaveze sutra preuzme dirigentsku palicu, ja odoh da kuntam! QNOĆ!

• Skočimiš

Guzica. I to ona velika, dobra. Ništa ove majušne, to da valja ne bi imalo 50 kila.

• Скелетор

evo kočimiša! Odjavljujem se. Over.

• Skočimiš

A? Šta Skočimiš? Nisma kriv, ocami.

• celt

glupe li teme...

Objasnite svojim rečima.
    Zašto ne lakat ili nos ili koleno?
    Ok,sisa ste ostali željni od kratkotrajnog dojenja...ali zašto onda guza,a ne podlaktica?

zato sto lepe i okrugle sise i dupe oznacavaju plodnost i sposobnost da se hrani potomstvo, a lepa i okrugla podlaktica ne.
    nasi preci koji su voleli lepe sise i dupeta su se lakse razmnozavali (citaj nalazili plodnije zene), od onih sto su voleli laktove, pa su te gene preneli i na nas.

sad se mislim dal da zakljucam ili ne?

• Skočimiš

Zaključćaj, aupizdumaterinu.

• Срна

znači po tome se opet svodimo na životinje?plodnost i to...

• celt

pa sta ste mislili? da smo daleko odmakli od majmuna :)

• Skočimiš

celt
    necu :)

Ko te jebe :)

@mar nešto nešto

A norlamno, naravno da su privlačnije one sa širim kukovime, znači da će lakše roditi i veće dijete.

A i ljepše je za jebavat, šta da ti velim. Nikad nisam jebavo u podlakticu, nije mi nešto privlačno.

• Срна

pa, majku mu, nije sve do toga, sigurno ne meriš devojci prvo kukove.

• Skočimiš

Vjeruj da velika većina nas mačo muškaraca sa viškom testosterona (kod mene je doktorski potvrđeno, nije da izmišljam) prvo gledamo u rasplodne organe ženke. Ponašamo se više životinjski, zato arčimo kraće a intenzivnije i volimo da ga zadamo zguza.
    A da ne pomisliš da sam neki seljak, mada jesam, u posljednje vrijeme , kako manje spavam, prvo na ženi ugledam oči. Pa onde guzicu. To je nešt jače od nas.

• Срна

znači po tebi dupe?sve se svede na majmuna i kao što rekoh u jednoj defki,darvin je bio u pravu:)

• Skočimiš

A kaj da ti velim, ja sam džentlmen, ja poštujem svaku ženu i sve su mi lijepe... Ali kada su u pitanju te seksualne konotacije - više volim te punije.
    Darvin ili ne - nisam pameta.
    A odakle si ti? Totalno si moderna, majke mi.
    Šušti li ti RTS1 ponekad?

• Срна

ovo neka prozivka, ili mi se čini?batali me brajko.hvala bogu ne šušti nigde ništa.a, tebi?inače tema je nastala kao zajebancija na konto strajinog statusa i muške zamlaćenosti.

• Skočimiš

Prozivka? Kamon, ovo je Balkan, kamoooon....

Ma jok, šta ti je, nemojte me samo tući.

A tema vaka-naka, jebi je, neka stoji, što dižeš tenzije bezze? Šuštalo, ne šuštalo, ista nafaka. Jebiga, šubidubidu, tako pao gra.

Što si takva, nećeš da konverziraš...

Nisam mislio ništa loše. Šmrc.

Guzica jebe.

• Срна

nemoj to kamon, od toga do guzice kratak je put. srećom imam živce k'o konopce, pa se teško iznerviram, ne brigaj, samo ne volim prozivke i šuštanja u konverzaciji svejedno.a, oko batina moramo da konsultujemo i kosmopolitu kad ustane.

• Skočimiš

A oće li biti kakvog spenkinga? A? A?

Il neko bičovanje....

Sad ćeš se, pretpostavljam, opet naduriti...

• Срна

pa, bičevanje ti dođe kao banovanje.to su kao one fore - ložim se na silovanje, pa, posle nemoj, nemoj molim te.hahahh.

• Skočimiš

Man se banovanja, neš se od toga leba najest.

A ja se ložim na silovanja. Al od kako sam odležao zbog jedne male slabije. Ali u suštini da.

• Срна

hahaha, jadna mala i tvoj prilog za dosije.