- Š
Zvezda je juče igrala sjajno,imamo šanse protiv Partizana ako ne bude neki kiks kao Đorđevićev jesenas.Ma samo nek bude golova da ne bude kao prošli derbi,možda i najgori ikada.

Čuo sam da ste igrali dobro ali i mi smo. Ne bi verovao šta smo promašivali.
Srčani udar samo što me nije strefio kad je OFK-a dala gol. Al' dobro je. Vrnuli smo odmah.
Biće dobra tekma u sredu. Povratili ste malo atmosferu koju niste imali zadnjih godina, a kod nas je standardno dobra. Uz lep dan i malo otvoreniju igru obe ekipe, može najzad da bude odličan Derbi, kakav dugo nije bio.- Š
Ma samo da bude golova,da se radujemo kao pravi navijači,zajebi me bunkeraša,juče tri tekme domaće lige bile 0:0...Rumunska liga za nas je svetlosnim godinama daleko,a kamoli zapadnoevropske.
- Š
Cenim da takvih kretena nema u Vukajliji,kad bude bilo takvih komentara(ako bude bilo uopšte) zaključajte temu...
- Š
Tejgo je ubica,imam osećaj da daje gol sto posto,Vukić je stari znalac,ali i Zvezda ima Evandra.Možda na derbiju bljesne i Borha,Prosinečki ga je hvalio samo tako na pripremama,spreman je fizički,jak a i nije drvo poput Boje ili nekog sličnog pa da mu je tehnika nula.
- Š
Na ovaj derbi verovatno neću ići,mada na onaj u prvenstvu dolazim sto posto...

Meni ulivaju sigurnost Krsta i Savić. Bez obzira na godine Krsta igra ovu našu ligu lagano i mnogo znači Saviću. Sale trči kao blesav i zatvara defanzivno levu stranu bolje nego bek a ume i loptu da gurne. Juče se videlo i da je Vukić mnogo bitan za napad. Šteta što je nešto rovit.
Da, videćemo. Biće tu svašta jer ipak Drbi je to. Za mene praznik.
Ma ja najviše volim kad pocepamo taj papir u sitne delove i pobacamo ga uz trake.
Mene koreografije ne zanimaju.
Velika zastava i parola ispod. To je to za početak. Dalje samo me zanima navijanje, baklje i još koja parola.
Mada ovaj put odmah da ti kažem neće biti protiv Zvezde nešto. Znaš da kod naših sada postoji veća briga. A i kod vaših.
Moram da priznam da mi nije bas jasno toliko odusevljenje Tejgom.Dao je golove Kuli i Indjiji i odmah poceli neki hvalospevi.Tako je bilo i sa Kleom, pricali da ce da ide u neki jak evropski klub, a on zavrsio u Kini.To dokazuje da sasvim prosecan stranac moze da jebe keve u nasoj ligi.Ovaj derbi moze da bude najbolji u poslednjih nekoliko godina.Sto rece Dzoni, vratila se atmosfera u nas Cigana, svasta moze da bude.
Derbi je u 5, znači oko 9 se nađemo tamo.Договорено.
за убиство даје госину дана а за покушај 10Баш зато је подршка неопходна. Јер су стварно почели да се издркавају. Јебали их Брис Татони и Европе. Али, ово није тема за то, не желим да попијем банану за бадава. :)
Надам се само да ћемо видети један течни фудбал, лепе акције, да нема свађе и да не буде фаворизовања од стране судије.
Такође се надам да утакмицу неће одлучити гол из пенала.
vratila se atmosfera u nas Cigana, svasta moze da bude.Jeste. Deluje kod vas cela priča bolje. Ja sam pred početak ove sezone pričao sa jednim drugarom i lepo mu rekao - Najveće pojačanje Partizana je ostanak Ratka Dostanića -
Naša je jesen sto posto. Kristić je posle došao na skroz negativnu atmosferu i da je Murinjo ne bi mogao da uradi nište.
Sada deluje kao da ste se malo trgli, mada vaš poraz u ovom Derbiju može da to ozbiljno da uzdrma, a pobeda da podigne. Veoma ključna utakmica za vas.
Ne, mislim da je Tejgo imao odličan start kod nas. Ništa više.
Kleo je uradio svoj maksimum jer je najzaslužniji za ulazak u Ligu Šampiona. Da njega nije bilo, ne bi ni ušli. Ne bi ni titulu uzeli prošle godine. Zato će on meni ostati u lepom sećanju. Kao i Dijara.
Ovaj Tejgo treba još da se dokazuje ali počeo je dobro.