Crvena Zvezda vs Partizan
  • Š

Zvezda je juče igrala sjajno,imamo šanse protiv Partizana ako ne bude neki kiks kao Đorđevićev jesenas.Ma samo nek bude golova da ne bude kao prošli derbi,možda i najgori ikada.

• Johnny Kurajber

Čuo sam da ste igrali dobro ali i mi smo. Ne bi verovao šta smo promašivali.
    Srčani udar samo što me nije strefio kad je OFK-a dala gol. Al' dobro je. Vrnuli smo odmah.
    Biće dobra tekma u sredu. Povratili ste malo atmosferu koju niste imali zadnjih godina, a kod nas je standardno dobra. Uz lep dan i malo otvoreniju igru obe ekipe, može najzad da bude odličan Derbi, kakav dugo nije bio.

• Johnny Kurajber

Prošli Derbi je uopšte okruživala neka atmosfera koja nema veze sa fudbalom. Prvi Derbi da mi se nije navijalo uopšte. Samo sam čekao da se završi i odem kući. Nismo išli ni da slavimo i cirkamo okolo. Ništa. Samo smo otišli.

• Š

Ma samo da bude golova,da se radujemo kao pravi navijači,zajebi me bunkeraša,juče tri tekme domaće lige bile 0:0...Rumunska liga za nas je svetlosnim godinama daleko,a kamoli zapadnoevropske.

• Л0Л

А што отварате овакве теме кад ће доћи квази Гробари и квази Делије и почети да се препуцавају и да договарају Трошарину?
    И ја сам хтео да отворим нешто слично па ми је речено да ово не треба да постане спортал.цом... Ајде катанац

• Dzankee

Реално, Партизан је јача екипа ове године, може да освоји дуплу круну, мада биће занимљиво, Звезда игра много офанзивније него пре, мада једно је сигурно, биће доброг навијања.

• Š

Cenim da takvih kretena nema u Vukajliji,kad bude bilo takvih komentara(ako bude bilo uopšte) zaključajte temu...

• Dzankee

Верујем да Партизан може до победе од 2 гола разлике

• Johnny Kurajber

I ja mislim da smo ipak mi nešto kvalitetniji ove godine ali opet Derbi je Derbi, nikad se ne zna. Posebno što mi na JNA zadnjih godina igramo za nijansu lošije i teže nego na Marakani.

• Dzankee

Добро Џони, зна се да смо половично чували екипу против ОФК-а.

• Š

Tejgo je ubica,imam osećaj da daje gol sto posto,Vukić je stari znalac,ali i Zvezda ima Evandra.Možda na derbiju bljesne i Borha,Prosinečki ga je hvalio samo tako na pripremama,spreman je fizički,jak a i nije drvo poput Boje ili nekog sličnog pa da mu je tehnika nula.

• Johnny Kurajber

Opet meni je kao navijaču drago da se srećemo 3 puta sa Zvezdom ovog proleća. Jer Derbi je najbolje zezeanje i najveća ludnica u sezoni. Kakva god da je utakmica na tribinama je ludnica.

• Š

Na ovaj derbi verovatno neću ići,mada na onaj u prvenstvu dolazim sto posto...

• Johnny Kurajber

Добро Џони, зна се да смо половично чували екипу против ОФК-а.

Nema veze, igrali smo mi dobro protiv OFK-e. Stvorili smo nekoliko stopostotnih šansi. Posebno smo drugo poluvreme dobro odigrali.
    Iliev je odličan. Mnogo je bolji nego jesenas. Trebalo mu je malo vremena.

• Johnny Kurajber

Meni je u Zvezdi nešto opasan onaj klinac Vešović. Ne znam zašto al' njega se našto najviše bojim. I Koromana. Naši bekovi mi ne ulivaju samopouzdanje.

• Johnny Kurajber

Tejgo je ubica

Stvarno jeste.

• Л0Л

Ево ја мало да браним црвено беле боје, Евандро је показао какве латиноамере трбеамо да доводимо а не оног Молину и такве примере. Такође ако се среди Калуђеровић мало, а не ко јуче да шутира пенал кад је лепо речено Каду, имамо неке шансе. Мада ја увек кажем: Видећемо - на крају.

• Johnny Kurajber

Meni ulivaju sigurnost Krsta i Savić. Bez obzira na godine Krsta igra ovu našu ligu lagano i mnogo znači Saviću. Sale trči kao blesav i zatvara defanzivno levu stranu bolje nego bek a ume i loptu da gurne. Juče se videlo i da je Vukić mnogo bitan za napad. Šteta što je nešto rovit.
    Da, videćemo. Biće tu svašta jer ipak Drbi je to. Za mene praznik.

• Skočimiš

Tejgo jebe. Mislim da onakav igrač dugo nije viđen na našim terenima. Tek je došao, ima još vremena da se dokaže.

Jedva čekam srijedu, vou-vou-vou-ou-uuuuuuuuuuu! :D

Bitno je da fudbal pobijedi.

• Л0Л

Мене је прошли дерби разочарао не само због лоше игре и свега тога, већ због тога што је фудбал пао у други план због једног незахвалног шупка.

• Johnny Kurajber

Za ovaj Derbi se već oseća drugačija atmosfera, tako da ne brinem za to.
    Nešto osećam da će da pršti. Samo da ne bude nekih crvenih i nekih sudijskih gluposti i biće ovo jako dobra tekma.

• Л0Л

И мени се чини само се надам да ми то није ово лепо време убацило лажни оптимизам у главу...

• Johnny Kurajber

Moguće je i to. Opet meni će biti dobar. Volim utakmice i stadione. Tamo se najlepše osećam, pa kako god da okreneš meni će biti do jaja :D

• Dzankee

Тејго ће бити играч утакмице

• Л0Л

Па време ако се не пјебе биће супер. Можда сам глуп али ми се чини да су дербији бољи када је сунце него кад лије к'о из кабла кад је све суморно и црно...

• Johnny Kurajber

али ми се чини да су дербији бољи када је сунце него кад лије к'о из кабла кад је све суморно и црно...

Jesu, mada sa naše strane će da se crni. To je naš fszon :D

• Л0Л

Добро видећемо каква ће да буде кореографија али ћу вас зајебавати невиђено ако опет будете ишли са оним вашим картонима и тоалет папиром :Д

• Букснетина™

Гарантујем да ће опет бити нека тешка утакмица. Увек се укоче једни или други, кад дође до дербија. Годинама уназад. Али идем да подржим свој клуб, тако да ћу одрати грло, па шта буде, биће. Само ме нервирају они фејзбук хулигани, кад крену да прскају са статусима како су много опасни.

• Л0Л

свој клуб

Који је .... :Д

• Букснетина™

ЗВЕЗДА ЦРВЕНА, ЦРВЕНА!!!

:)

• Johnny Kurajber

Ma ja najviše volim kad pocepamo taj papir u sitne delove i pobacamo ga uz trake.
    Mene koreografije ne zanimaju.
    Velika zastava i parola ispod. To je to za početak. Dalje samo me zanima navijanje, baklje i još koja parola.
    Mada ovaj put odmah da ti kažem neće biti protiv Zvezde nešto. Znaš da kod naših sada postoji veća briga. A i kod vaših.

• Johnny Kurajber

Само ме нервирају они фејзбук хулигани, кад крену да прскају са статусима како су много опасни.

Au da. A baš su im opasni slogani. Zajebani su kucači na tastaturama.
    Mislim da će ovaj Derbi, barem sa naše strane, biti više u fazonu - Borba za pravdu -.

• Букснетина™

Znaš da kod naših sada postoji veća briga. A i kod vaših.

Дошло је време кад и за једну бакљу треба да се пазимо. Искрено се надам да ће бити међусобна подршка за Цуцека и гробаре прво, па после навијање.

• Johnny Kurajber

Искрено се надам да ће бити међусобна подршка за Цуцека и гробаре прво, па после навијање.

Hoće.

• Jezivi

Moram da priznam da mi nije bas jasno toliko odusevljenje Tejgom.Dao je golove Kuli i Indjiji i odmah poceli neki hvalospevi.Tako je bilo i sa Kleom, pricali da ce da ide u neki jak evropski klub, a on zavrsio u Kini.To dokazuje da sasvim prosecan stranac moze da jebe keve u nasoj ligi.Ovaj derbi moze da bude najbolji u poslednjih nekoliko godina.Sto rece Dzoni, vratila se atmosfera u nas Cigana, svasta moze da bude.

• Букснетина™

После дербија, на пиво и буксну, да разменимо утиске. Јеси за? :)

• Johnny Kurajber

После дербија, на пиво и буксну, да разменимо утиске. Јеси за? :)

Važi. Možemo u onom vašem - Crveno Belom parku - kod tvoje zgrade.
    Derbi je u 5, znači oko 9 se nađemo tamo.

• Л0Л

Не бих пружао подршку никоме јер је све то у једном великом курцу јер нам је судство толико корумпирано да се за убиство даје госину дана а за покушај 10 година тако да је то превелико срање да се у то уплићем...

• Букснетина™

Derbi je u 5, znači oko 9 se nađemo tamo.

Договорено.

за убиство даје госину дана а за покушај 10

Баш зато је подршка неопходна. Јер су стварно почели да се издркавају. Јебали их Брис Татони и Европе. Али, ово није тема за то, не желим да попијем банану за бадава. :)

Надам се само да ћемо видети један течни фудбал, лепе акције, да нема свађе и да не буде фаворизовања од стране судије.

Такође се надам да утакмицу неће одлучити гол из пенала.

• Johnny Kurajber

vratila se atmosfera u nas Cigana, svasta moze da bude.

Jeste. Deluje kod vas cela priča bolje. Ja sam pred početak ove sezone pričao sa jednim drugarom i lepo mu rekao - Najveće pojačanje Partizana je ostanak Ratka Dostanića -
    Naša je jesen sto posto. Kristić je posle došao na skroz negativnu atmosferu i da je Murinjo ne bi mogao da uradi nište.
    Sada deluje kao da ste se malo trgli, mada vaš poraz u ovom Derbiju može da to ozbiljno da uzdrma, a pobeda da podigne. Veoma ključna utakmica za vas.

• Л0Л

То ајмо опет окренути на фудбал и веселе кореографије.
    Слажем се са Језивим да се превише велича Тејго као и код нас Евандро добри су али не треба се стварати еуфорија...

• Johnny Kurajber

Ne, mislim da je Tejgo imao odličan start kod nas. Ništa više.
    Kleo je uradio svoj maksimum jer je najzaslužniji za ulazak u Ligu Šampiona. Da njega nije bilo, ne bi ni ušli. Ne bi ni titulu uzeli prošle godine. Zato će on meni ostati u lepom sećanju. Kao i Dijara.
    Ovaj Tejgo treba još da se dokazuje ali počeo je dobro.

• menijesamodosadno

И ја баш нешто очекујем добру текму. Прави фудбал, голове, промашене зицере и фер игру. Да покажу да један од 4 највећа дербија на свету има шта да покаже и од фудбала не само од инцидената.

• menijesamodosadno

После дуго времена оба тима улазе у дерби са добром атмосфером у екипама.

• Jezivi

Bas ce biti zanimljivo videti duel Adija i Tejga.Obojicu hvale samo tako, jednog ce morati da pljuju posle derbija.

• Л0Л

И после дуго времена навијачи тимова не мрзе своје тренере..

• Букснетина™

Bas ce biti zanimljivo videti duel Adija i Tejga

Питање је да л' ће Ади играти. Нешто муљају опет.

• Л0Л

Да, као жига га нога или тако нешто...