- S
Posto se puno ljudi zalilo da imaju vise definicija nego sto pokazuje brojac na profilu, moj prijedlog je da svi takvi autori kojima smeta taj bag postuju na ovoj temi. Kada to kaizen vidi mozda odluci da trajno popravi taj bag za sve korisnike.
Ja, npr, imam 59, a pise mi 57.
- [
Mislim da je u pitanju to što ti je neku definiciju obrisalo više moderatora u isto vreme. Sećam se da su ranije tako objasnili tu pojavu, nisam siguran doduše...
- S
Da, zbog toga je, ali bi bilo fino da to neko ispravi... Ako moze?
- S
Znaš li koliko ima autora sa tim bagom? To se dešava kada 2 moderatora obrišu jednu definiciju u isto vreme. Ne znam da li ikome to toliko smeta... I ja imam 5-6 više nego što mi piše na profilu, i nije mi nikakav problem.
A i kaizen ima pametnijeg posla nego da ispravlja taj bag stotinama autora. - S
Ovu temu ce vidjeti 50 ljudi, a ispravku ce traziti 10 sto i nije tako puno posla... A i kasnije ko se prijavi, ne mora odmah svima ispraviti nego kad ima visak vremena.
- S
Bespotreban posao. Zašto ti to toliko smeta? Ako će neko da ti čita definicije, budi siguran da neće odustati ako imaš 2 definicije više nego što što ti piše na profilu.
- S
Perfekcionista, sta cu. Kad ja znam da to nije kako treba meni nista ne odgovara...
- S
Ko da tu treba pamet, na svaku stranicu stane 10 definicija, pogledaj broj stranica, uporedi broj na profilu i eto ga :)!
Ja bih rekao da ti imas 1158...
- S
Laki, otvoriš svoje definicije, sve stranice osim zadnje pomnožiš sa 10, i dodaš onoliko koliko ih imaš na zadnjoj.
A ti perfekcionisto, idi jebi nešto, nema ti 'leba od ovoga.
- S
Ma dzaba sve...
- S
Sad kad bolje pogledam, svi autori koij su duze na sajtu imaju vecu razliku, Cara i industrial oko 10...
StefanKosticBespotreban posao. Zašto ti to toliko smeta? Ako će neko da ti čita definicije, budi siguran da neće odustati ako imaš 2 definicije više nego što što ti piše na profilu.StefanKostic
Nije besoptreban, ako je neko napisao 1 onda treba da ima 1 u broju defki! Ako se već trudimo da budemo savršeni glupo je da ovakvi bagovi remete stvar. TO je totalna bagina i dokaz da ko je pravio sajt nije zaradio svoje pare pošteno ololololoollolo
- S
Cara, ne znam zasto, al cim procitam tvoj nik ja pomislim kako ti jebes! Dugo i besomucno - divlje!
- SSamo kad ti znaš šta kajzen ima pametnije da radi...
Njemu ce supak da nastrada kako svi hoce da se uvuku jeem ti...
Ucinilo mi se industrial, ti si jos uvijek netaknut ovim prokletstvom...
- S
Ako popravi bag, popraviće ga tako da se taj broj ispravi svim autorima. Zašto da gubi vreme da to ručno ispravlja.
Slobodane,
Njemu ce supak da nastrada kako svi hoce da se uvuku jeem ti...Slob@Cara, ne znam zasto, al cim procitam tvoj nik ja pomislim kako ti jebes! Dugo i besomucno - divlje!
Nešto si rekao za uvlačenje?
Samo sam realan.
Dosta proseravanja. Modovi, bacite lock. - S
Da kaizenu treba glasnogovornik postavio bi vec nekoga iz naroda, a ne ovako kako se sad radi...
Ja to Cari vec dugo palniram reci, pa sam sad uhvatio za shodno kad sam vidio da si i ti krenuo u offtopic.

Jbt stefi u kom si ti fazončiću, pa jasam slobi davno rekao da dobro jebe a što je najbolje to sam i čuo od više ljudi sa sajta. Recimo, samo kada pogledaš tvoj i njegov avatar jasno se uočava razlika.
NAravno da ne treba ručno da ispravlja nego da se sredi bag. jaka stvar. I ne kapiram odakle ti ideja da baš to kajzen popravlja? Možda čovek nema pojma o kompovima a kao da j e ti o važno... čovek je da predlog za poboljšanje sajta i to je više nego dovoljno tako da nisi morao da ubacuješ svoja baba tumačenja!
- S
Primjetio sam da ovdje ima puno autora koji sebi daju za pravo da odredjuju tudje zivote. Mislim, otkud tebi Stefane pravo da kazes da to kaizen nece popraviti, mozda kad on vidi prijedlog odmah krene na rjesenje ovog baga. Ti to ne znas i ne znam sto si spamovao. Fino pise, ko hoce da mu se ispravi moze da se prijavi na temi i kraj.
- S
Čoveče, o čemu ti pričaš?
Kaizen nema pojma o kompovima? Da, naravno da nema. Njegova baba je dobila ideju za sajt kada je okopavala njivu po decembarskom suncu, a njegov ćale je sklepao sajt za jedno veče. Kaizen se samo igra sa sajtom i boli ga kurac za sve. Šta on zna?Predloga za popravljanje tog baga ima gomila, ovaj predlog se tiče ručnog ispravljanja broja kod onih autora koji postuju na temi, što je totalno sranje i BESPOTREBAN POSAO!
Bag će biti popravljen kada bude vreme, a do tada ima primarnijih bagova.
Toliko o tome. - S
Primarniji bag je difinitivno ovo sto neki misle da su vazniji od drugih kao npr Stefan... Uopste mi se to ne svidja na sajtu. Ovaj stav kao sto ima Stefan treba pod hitno iskorijeniti sa sajta jer ima dosta ljudi koji ovo citaju, a nemaju profil jos. Mozda bi i dosli, ali kad vide ovakve otvorene napade odustaju. Mozda Stefane da i to kaizenu preporucis, vidim vi se znate...
kaizena niko nikad nije licno vidio tako da on moze ladno biti i babac neki, bez problema.
Kaizen nema pojma o kompovima? Da, naravno da nema. Njegova baba je dobila ideju za sajt kada je okopavala njivu po decembarskom suncu, a njegov ćale je sklepao sajt za jedno veče. Kaizen se samo igra sa sajtom i boli ga kurac za sve. Šta on zna?Izvini matori, ali ono uz dužno poštovanje, da li si ti u stanju da ukapiraš razliku između ideje i realizacije? Ako jesi pročitaj ponovo moj gornji post, do tada je priča sa tobom suvišna jer očito ne kapiraš x stvari
Dakle, Sloba je stavio predlog, predlog ide na razmatranje pa šta mu Bog da. Jaka stvar ali je nejasna tvoja potreba da smanjiš na značaju nečemu što definitivno ne štima. Kada bi ljudi kapirali kao ti i ne bi davali nove predloge sve bi ošlo do kurca vrlo brzo. Tako da ŠINA
- S
Obrati se StefanuKosticu na PVT, on ti jedini moze reci...
- S
Prvo, Slobo, ja znam da sam bolji i važniji od nekih, tako da tu nema rasprave.
Drugo, ja sam svoje rekao. Predlog je glup.
I neću više da se bakćem ovom temom dok ne vidim da je neki moderator ili kaizen lično iskazao svoje mišljenje u vezi nje. - S
Ne znam sta je autor 20653 sebi umislio o vaznosti, al nek je ziv i zdrav. Doce kaizen!
- [
Stefane spemuješ temu. Čovek je lepo rekao u prvom postu da ovde komentarišu oni kojima smeta bag, tebi ne smeta a ipak dolaziš i napušavaš ljude. Nije to lepo. Ja sam mislio da si ti fin dečko.
- S
Fin sam ja zezy.
Ali kao što ja mogu da otvorim ozbiljnu temu, i da dođe neko ko će da je spemuje glupostima, isto tako mogu i da iskažem protivljenje nekoj temi.
Svaki predlog ima 2 strane. Ja sam, ovde, ona strana koja se ne slaže.
Naravno, za sam da se popravi taj bag, ali ovim predlogom to nije moguće. - [Naravno, za sam da se popravi taj bag
tako nam reci :)
- S
Ali ovaj predlog je da kaizen ide svakome po profilu i ispravlja taj broj.
Slob@Posto se puno ljudi zalilo da imaju vise definicija nego sto pokazuje brojac na profilu, moj prijedlog je da svi takvi autori kojima smeta taj bag postuju na ovoj temi, a da kaizen to onda kasnije kad stigne polako prepravi na pravi broj.
Ja, npr, imam 59, a pise mi 57.
Nigde ne spominje da se bag trajno popravi.
Myly, kej, za pola sata. Kakav bre kotlić, roštilj na štrandu pod mesečinom. Ima li šta bolje?
- S
Evo Stefane, editovan je prvi post u skladu sa tvojim zeljama. Sad nemas oko cega da se bunis i ljubazno bih te zamolio da napustis temu jer si pretjerao za veceras...
Ako nije problem obrisi i svoje komentare. Ljubazni ostatak sajta te pozdravlja!
- S
Sada ti je kasno. Moji komentari su upućeni tvom prvom postu.
Komentare neću brisati.
To je pičkasto.
I kada edituješ post, napiši "EDIT: ", pa onda dodaj.
Ovako si editovao skoro sve komentare na ovoj temi. - S
Pretpostvljam da kaizen nece citati tvoje komentare dok bude razmisljao o prijedlogu, vec samo obratiti paznju na prvi post. Stvarno ne uvidjam tvoju potrebu da posjecujes ovu temu vise nakon ove izjave:
I neću više da se bakćem ovom temom dok ne vidim da je neki moderator ili kaizen lično iskazao svoje mišljenje u vezi nje. - S
Uveren sam da će pre pročitati moje nego tvoje.
Toliko od mene. - SUveren sam da će pre pročitati moje nego tvoje.
Toliko od mene.Ajde sto ne postujes sam sebe pa ostavljas komenentare iako si izjavio da neces, ali sto dovodis u pitanje vrijednost autora... Stvarno nisko i podlo od tebe i trebao bi da se stidis svojih izjava na ovoj temi. Da si pravi vukajlijas dosljedan svoga misljenja postupao bi onako kako kazes, a ne ovdje nastavio izvaljivati stvari za facepalm...

Brate realno Sloba je u velikoj meru u pravu. KOnstatovao je grešku na sajtu idobronamerno sugerisao na istu, posle toga je i dao neke predloge koji nemaju smisla ali nije to poenta, poenta je da je čisto stavio do znanja pa ako ko hoće i može da popravi nek uradi a ako ne koga boli i onda.
Bilo bi kul kada bi znali da se stefi zajebava u ovim svojim postovima mada nista ne ukazuje na to. Realno, kao autor meni je stefi kul samo zato što je zbog njegovog ponašanja proizašla čuvena "e aj mojne da si stefan kostić" - što mnogo toga objašnjava, a i videlo se u sustini da ga boli što ljudi brljave po temama koje on otvori pa je sada on isto uradio na ovoj
NEMOJ DA SI TOLKI STEFAN KOSTIĆ
- АК
Боли те курац, имаш већи просек. Мени се то никад није десило, то да одем у минус.
- S
Stefan me je iznenadio i razocarao danas...
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.