Igra se sastoji u tome da jedan autor pita za savet (može da bude bilo šta - stvarno, moguće, nemoguće, smešno, tužno, pravi problem, zajebancija...) onog ispod koji treba da mu odgovori. A onda on napiše svoj problem, sledeći ga posavetuje itd.
Moj problem: Zašto sam toliko neodoljiva ženskom polu i šta da preduzmem?- D
Могу да ти пуше ЈТУ!
- ЈZašto sam toliko neodoljiva ženskom polu i šta da preduzmem?
Обриј бркове.
- D
Али ми немамо проблеме, сад кад си се ти вратио.
- D
Јело, ево ја да питам. Ја сам синоћ био са Џафтаром. Али не знам јесам ли то ја урадио хулахопкама. Па ме занима да ли могу бити отац?
- DDraga Saveta
Buksnetina pitaj za savet ako ćeš da se igraš i primi me u patke više :)
АКО ОДЕШ У ПАТКЕ ВИШЕ НЕ МОЖЕ НА ТЕМУ О ЈЕБАЊУ. ДО САД СМО СЕ КЛЕЛИ У ТЕБЕ, МИСЛИЛИ СМО ДА НИСИ ТОЛИКО ГЕЈ ДА ОДЕШ К ПАТКАМА, ПАЗИ ШТА РАДИШ НА ДАЉЕ! ПАТКЕ ЋЕ ТИ УЗЕТИ ДУШУ!
- D
Џафтаро, и ја сам писао под лажним профилом, не зна нико ко смо! А Данкан је банован, на мене нико не сумња.
Хвала, Савета, знао сам да пливају споро, зато и не користим кондом, фала курцу.
- D
ПА, јесте, Џафт. Нико није ни свестан. Ево она и ја да питамо у дуету. Да ли да се узимамо ако затрудни? Ја ћу га признати, иако није можда само моје.
- Ј
Ево ја да питам какве су шансе да добијем сепсу ако скидам хемАроиде грицкалицом за нокте?
- D
Џафтарице, па зашто приватне слике мајку му???
- D
Џафтаро, али знаш да не волим да ме виде са цвикерима, лоше ми стоје, бре!
ЈТУ, како да је натерам да абортира? А да при том не користим стари трик са купусом и две цигле.

http://www.diamondvues.com/wedding%20dress%20for%20pregnant%20bride.jpg
ZNA ON ZA OVO!!! Mi jedno drugom sve govorimo.
- D
Их, не знаш трик... Па храниш је док је трудна 10 дана само купусом. А онда 11. дана даш јој да се наждере неког много јаког фенси оброка. Фетус се изненади, провири кроз вагину да пита "А шта је са купусом?", а ти га сачекаш са две цигле и спичиш га у главу. Јефтин абортус, пичкомеханичари раде за 30 евра то.
- D
Да ли сам ја геј ако бих јебао неког са теме о паткама, а при том тај неко није мушко, али опет је патка? А патке су геј... ПОМОЗИ, БОЖЕ!
- DSamo ukoliko uđeš na temu pataka sa dupetom uzA zid, da ne bi primio patkana od druge patke. Ili pak možeš biti bezbedan ako se popatkaniš.
Или на српском, имам одобрење да јебем нешто са ваше теме. Свиџа ми се.
Да ли сам ја геј ако бих јебао неког са теме о паткама, а при том тај неко није мушко, али опет је патка? А патке су геј... ПОМОЗИ, БОЖЕ!Оштрим патку. Кога би ти то?!?
http://th966.photobucket.com/albums/ae143/carinaw22/th_Duck.png
- D
Џафтаро, ако ме пушташ ја бих и нешто са стране. А ако не, онда и даље саммо с тобом :(