Posavetujte autora iznad
  • Draga Saveta

Igra se sastoji u tome da jedan autor pita za savet (može da bude bilo šta - stvarno, moguće, nemoguće, smešno, tužno, pravi problem, zajebancija...) onog ispod koji treba da mu odgovori. A onda on napiše svoj problem, sledeći ga posavetuje itd.
    Moj problem: Zašto sam toliko neodoljiva ženskom polu i šta da preduzmem?

• D

Могу да ти пуше ЈТУ!

• Ј

Zašto sam toliko neodoljiva ženskom polu i šta da preduzmem?

Обриј бркове.

• Draga Saveta

jao pa morate i vi napisati vaš problem da vas sledeći posavetuje zaboga

• Букснетина™

Знамо да морамо.

• D

Али ми немамо проблеме, сад кад си се ти вратио.

• Џафтара

Драга Савета, дечко је синоћ свршио на моје хулахопке. Да ли постоји шанса да је дошло до зачећа?

Јако се бринем.

Хвала

Шифра: Успаљена малолетница

• Draga Saveta

Džaftara, zavisi gde je tačno svršio i da li si imala gaće. Ali mislim da ne moraš da brineš. Sledeći put za svaki slučaj, otvori usta. :)
    E sad, mene zanima zašto muškarci ne pitaju za savet...

• Букснетина™

Ја мислим да нема! Можда има, али нема!

• Букснетина™

E sad, mene zanima zašto muškarci ne pitaju za savet...

Ови већ увелико јебу 'вамо на теми. Имам ја питање, јел зна неко где је добар сервис за поправку звучника? Ал' баш добар неки?

• D

Јело, ево ја да питам. Ја сам синоћ био са Џафтаром. Али не знам јесам ли то ја урадио хулахопкама. Па ме занима да ли могу бити отац?

• Draga Saveta

Buksnetina pitaj za savet ako ćeš da se igraš i primi me u patke više :)

• Букснетина™

Ја мислим да нема! Можда има, али нема!

+1

ЕДИТ Хахахаха, нисам ни знао да 'оћеш, шта ћеш да ти пише у загради?

• Џафтара

Ох, хвала. Уста су ми широм отворена.

• D

Draga Saveta

Buksnetina pitaj za savet ako ćeš da se igraš i primi me u patke više :)

АКО ОДЕШ У ПАТКЕ ВИШЕ НЕ МОЖЕ НА ТЕМУ О ЈЕБАЊУ. ДО САД СМО СЕ КЛЕЛИ У ТЕБЕ, МИСЛИЛИ СМО ДА НИСИ ТОЛИКО ГЕЈ ДА ОДЕШ К ПАТКАМА, ПАЗИ ШТА РАДИШ НА ДАЉЕ! ПАТКЕ ЋЕ ТИ УЗЕТИ ДУШУ!

• Šanzamm

JOIN THE DUCK SIDE LUKE!

• Џафтара

Па ме занима да ли могу бити отац?

Нећемо овако јавно о томе. Видиш да сам питала под другим именом. Брука је то! Брууука!

• Draga Saveta

Duncara nećeš biti jer ti sporo plivaju momci, a buksnetina zna Stefan Kostić gde ima da se kupi, pitaj njega.

• D

Џафтаро, и ја сам писао под лажним профилом, не зна нико ко смо! А Данкан је банован, на мене нико не сумња.

Хвала, Савета, знао сам да пливају споро, зато и не користим кондом, фала курцу.

• Џафтара

Ок, онда ћу да питам и за ОНО! А? Ш'а има везе, ионако не знају да смо то ми.

• Draga Saveta

Ajde pitajte za savet, ja imam odgovor.

• D

ПА, јесте, Џафт. Нико није ни свестан. Ево она и ја да питамо у дуету. Да ли да се узимамо ако затрудни? Ја ћу га признати, иако није можда само моје.

• Џафтара

:нервозно трља хулахопке о дунцарино међуножје:

Хајде, одговарај, сва се озноји'!

• Ј

Ево ја да питам какве су шансе да добијем сепсу ако скидам хемАроиде грицкалицом за нокте?

• Draga Saveta

Oženi je, rodiće se PATKA JEBAČ koja će ujediniti dva klana! Svi ga željno iščekujemo!
    P.S.
    Vadite ruke iz gaća oboje, vidim šta radite! E pa nećete na mojoj temi!

• Draga Saveta

Jogurte, moguće je.
    Kako ti dođavola pada na pamet?

• Draga Saveta

Wow Duncara baš si sladak :)
    Sledeće pitanje?

• D

Џафтарице, па зашто приватне слике мајку му???

• Букснетина™

, a buksnetina zna Stefan Kostić gde ima da se kupi, pitaj njega.

Нећу да купујем, 'оћу да поправим већ постојеће ЗВУЧЊАКЕ!

• Џафтара

Зато што сам љубоморна. Нек' знају чији си.

• Ella Kurajberka

Mene interesuje konkretno da li proizvodnja pletenih korpi u Indiji direktno utiče na pad prodaje neslanog prženog kikirikija u Temišvaru?

• Draga Saveta

Nema tu popravke, kupi nove!

• D

Џафтаро, али знаш да не волим да ме виде са цвикерима, лоше ми стоје, бре!

ЈТУ, како да је натерам да абортира? А да при том не користим стари трик са купусом и две цигле.

• Draga Saveta

Ne znam taj trik, ali ti ne znaš da je ona već bila trudna, pre tog sexa s tobom! I to sa patkom! O.O
    Ela, naravno da utiče, kakvo ti je to pitanje?

• Šanzamm

Ako te tvoj klon ubije, je li to onda samoubistvo?

• Draga Saveta

Nije, to je klonoubistvo.

• D

Их, не знаш трик... Па храниш је док је трудна 10 дана само купусом. А онда 11. дана даш јој да се наждере неког много јаког фенси оброка. Фетус се изненади, провири кроз вагину да пита "А шта је са купусом?", а ти га сачекаш са две цигле и спичиш га у главу. Јефтин абортус, пичкомеханичари раде за 30 евра то.

• Ella Kurajberka

Aha, znači utiče? Pa jel smem ja u tom slučaju da jedem pohovane neprcane losose? Triput dnevno, dva komada.

• D

Да ли сам ја геј ако бих јебао неког са теме о паткама, а при том тај неко није мушко, али опет је патка? А патке су геј... ПОМОЗИ, БОЖЕ!

• Draga Saveta

odgovarajte malo i vi ostali jedni drugima, moram malo odmoriti :)

• Ella Kurajberka

Да ли сам ја геј ако бих јебао неког са теме о паткама, а при том тај неко није мушко, али опет је патка? А патке су геј... ПОМОЗИ, БОЖЕ!

Samo ukoliko uđeš na temu pataka sa dupetom uzA zid, da ne bi primio patkana od druge patke. Ili pak možeš biti bezbedan ako se popatkaniš.

• D

Samo ukoliko uđeš na temu pataka sa dupetom uzA zid, da ne bi primio patkana od druge patke. Ili pak možeš biti bezbedan ako se popatkaniš.

Или на српском, имам одобрење да јебем нешто са ваше теме. Свиџа ми се.

• Ella Kurajberka

Da, uz rizik da i sam primiš patkana ukoliko se ne popatkaniš.

• Џафтара

Оштрим патку. Кога би ти то?!?

http://th966.photobucket.com/albums/ae143/carinaw22/th_Duck.png

• D

Џафтаро, ако ме пушташ ја бих и нешто са стране. А ако не, онда и даље саммо с тобом :(

• Ella Kurajberka

Draga Saveta, ako mi momak gurne jezik u usta, da li treba da spavam sa njim ili da mu lupim šamar? Očekujem maksimalno iskren odgovor, mnogo mi znači.

• Џафтара

Побогу, Елла! ШАМАРОМ ГА ШУТНИ! ију!

• Џафтара

Џафтаро, ако ме пушташ ја бих и нешто са стране. А ако не, онда и даље саммо с тобом :(

http://janeheller.mlblogs.com/funny-angry-woman.jpg