Kako zamišljate autora iznad
  • Трошаринац

Mislim da je tema jasna.Opišite izgled ponašanje i slično.

Nadam se da nema ovakva tema.

• Natnat

Ima u igrama nešto slično...

• Фенрис

Урбани блејач из Ниша, готива особа, кулијана са тенденцијама ка растафаријанизму и кулирању уз обилате опијате.

• BeboP

Не знам човека, никада га у животу нисам видео, а и сада први пут на вукајлији.

• Tračica

Znam čoeka ON JE LUD!

• S

Tema ima formu igre, stoga, treba u igrama i da se nalazi.

• Warner von Latinsche

^
    ima celer umesto kolena a umesto lakta tabane i nosi bademantil srupom na dupetu i kačket na papuči

• Трошаринац

Урбани блејач из Ниша, готива особа, кулијана са тенденцијама ка растафаријанизму и кулирању уз обилате опијате.

Pacove, kao da si vidovit :)

• Марко 

Nesto slicno sam i ja mislio.

• Фенрис

Како сам видовит, можда ипак јесам Бог :О

• Champy

Zamišljam ga kao neku debeljucu kojem smrdi ispod pazuha i koji svaki dan ždere svinjski batak i ima bijelo oko usta od prekomjernog konzumiranja "Meggle" mlijeka.

• Kolfild

celav, mrsav, suv, visok.

• Srkletnik

Ovaj iznad voli dobro pojest', dobro popit' i na ženu zagalamit'.

• sVVitch

Ovaj iznad je duša od čoveka ijekavicu mu pol!
    jubim! :)))

• Марко 

Као транвестита који покушава да навуче овдашње фрајере да је добра пичка да би их силовао у рч у својем мемљивом стану док са звучника пичи Снеки, а комшија поред виче: "Мирољубе, олади мало, не могу гледам Шешеља од тебе! Или му бар набиј нешто у уста да се не дере толико!", а онда му дотични набије нешто.

• Champy

Ovaj iznad je krupan momak, četnik pravi, samo što nema bradu. Voli da se zajebava u društvu, da pravi zijane, te da je stidan kad su cure u pitanju. :)

• Цар

Maло дебељушкаст, висок, обријан, релативно нормалан лик.

• Kolfild

zamisljam ga kao velikog romatika. kao pjesnika. Nekog ko izgovori "samo idioti vjeruju u ljubav" Jesenjinski ogorceno, ali nije ga sramota da govori o tome!

• Цар

Прво да ти захвалим на оваквим речима, јесам песник, али не и романтик (у овом популарном и погрешном значењу), а својих речи "samo idioti vjeruju u ljubav" се никад више нећу одрећи.

• anchy:)

Car...hmmm...zanimljiv covek...mozda '75 osisan na keca, visok, mrsav. Ima velike plave oci. Nadam se da se Car nece uvrediti zbog ovog opisa.

• sunglasses@night

klinkica
    metaršesdes
    duga smeđa kosa i smeđe oči
    punačka
    kratki prsti i izgriženi, nevešto izlakirani nokti

• Цар

Car...hmmm...zanimljiv covek...mozda '75 osisan na keca, visok, mrsav. Ima velike plave oci. Nadam se da se Car nece uvrediti zbog ovog opisa.

Све си омашила сем да сам висок лоло
    ЕДИТ: Ово је био офтопик тако да следећи нек прескочи мене, нек опише сангласес ет најт.

sunglasses@night
    Skoro totalni promasaj! Klinka sam manje-više, kratka (2) smedje-crna kosa, pomalo kose smedje oci metarsedamdespet-sest, nisam punacka:) Nokte radim kao profesionalac i prsti su dugi i tanki, tako da je to najveci promasaj :P

sunglasses@night? Hm...covek sa smedjom kosom srednje duzine i siskicama, mozda oko 20-25 godina...oblaci se kao neki roker sa emos ispadima...mrsav. Tako nesto.

• Kolfild

anci kako da te zamisljam sad kad si sve rekla?

Probaj sad :)

• Цар

Личи на Ђуру из Топ Листе Надреалиста.

• Rosoneri

ја собрнутим ставовима

• Цар

Не-ја, али с обрнутим ставовима.

• riffraff

Међед од 2 метра који воли историју лколоо

• riffraff

хахахаха :Д
    Бошко Јанковић главом и брадом :Д

• Kb

Dve ruke, dve noge, jedna glava... To je to..

• Granon

Pre mršav nego zgodan, više nervozan nego smiren, glasniji nego što se očekuje. Voli da spava, ne voli da uči, pije kokakolu, voli sport-al' je svadljiv na terenu.
    Ne voli da nosi košulje.
    Komšiluk ga baš i ne gotivi jer im se ne javlja.
    Društvo ga gotivi, znaju ga svi u kraju.

• Шерлок

Dama srednjih godina i srednje visine, crna kosa i tamne crne oči, spavalica i voli staru muziku.

• Granon

Nepredvidiv : čak i kad se obuče i obuje za najsvečaniju priliku u njegovom džepu se može očekivati komplet sličica ili nešto od alata.
    Ne ume da oćuti, al' ne želi da vređa.

(Šerloče, preciznosti radi : visoka. smeđa, ranoranilac. Ostalo ne bode oči.)

• свjecна свега

Ne znam zašto, ali imam osjećaj kao da sam je već vidjela negdje. Poslednjih godina je shvatila pravu čar umjetnosti i potpuno je zavoljela. Nosi svijetlu, šarenu odjeću. Voli narandžastu, ljubičastu i možda zelenu boju odjeće.

• Марко 

Зове се Весна и презива на м, па ме подсећа на колегиницу моје кеве. И све мислим да ју је кева послала на вукалију да ме шпијунира, као што је радила и на фејсу па сам је блокирао.

• свjecна свега

Mislim da je visok, krupan i zeza i troluje ljude, ali da je dobar inače. I nosi bijele, velike majice, ima tamnu kosu.

• Kb

Ima oči koje se zatvaraju kad zaspi.

• свjecна свега

Velika pričalica. Tamnog tena, tamnih očiju i kose.

• Трошаринац

Vesela tridesetogodišnjakinja, recimo profesorka književnosti ili tako nešto.

• свjecна свега

Fala, sine. :)
    Sjetan, treba mu veliki razlog da bude srećan. Voli Hemingveja, Bodlera. Visok je, možda mršav, crne kose. Dalekovid je.

• Два Господина

rekao bih da voli umetnost i knjizevnost. Od voca mandarine. Slatko ne jede puno.
    lolol

• Џереми

Е сад, не знам ког бих господина описао?! :-)

• Tužni Lijam

Jamajčanin kao neki Bob Marli stil, i tamnoput. lololo

Dva Gospodina sa naočarima i dugom kosom zasebno. :P

• Два Господина

ahhaahh :D
    Kako si pogodilaa? :P

• Kb

Sad više ne moram da pogađam..

• Kolfild

veliki falus

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.