PREDLOG: Ograničenje na pravljenje postera radnim danima
  • urrad

Pošto je nažalost došlo do ukidanja granice od 50 poena za pravljenje postera kvantitet je naglo skočio, dok je kvalitet još naglije pao predlažem jednu više eksperimentalnu, a ne trajnu meru. Vikendom će biti omogućeno kačenje postera bez ikakvih restrikcija, tj. ako neko nema 50 poena, a ima dobru ideju neka okači poster u subotu ili u nedelju. Radnim danima bi minimum od 50 poena ponovo bio na snazi. Ovim bi smo jasno utvrdili da li je kvalitet ili kvantitet bolji za popularizaciju sajta.

• Сантјаго Коровјов

Nemoj molim te, onda opet opada kvalitet definicija. Protiv.

• dusan1001

Jesam ja pre bio za 50 poena pa i više al pokazalo se da ne valja svakakva govna od definicija su se kačila tako da protiv

• urrad

Ne mora da znači. Ljudi će pre sačekati do vikenda, nego da pokušaju da napišu definiciju.

• Сантјаго Коровјов

Mora, posterdžije su to, sad ili nikad. :) Sto posto ti kažem. :) Ja sam bio za neko ograničenje koje će ih odmah obeshrabriti tipa, 500 ili 1000 poena.

• bojanboj

Ovako je super nek prave postere, samo nek ne pišu one nebulozne definicije i mole za poJene,protiv.

• Cara™

opet topla voda -

• Hugocavez

Мени ово и није лоше.

• Migza

Ma dajte, pustite ljude nek posterisu, jaka muda. Sto rece bojanboj, bolje i to nego da forsiraju neke retardirane definicije samo da skupe poene. Eno, mene neki klinac prozivao na posteru, a njegove definicije sve plagijati. Jos i otvoreno priznao da ih je ukrao samo da skupi +50 pa da moze da posterise.

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.