1. Такви ликови су махом тешки имбецили или деца и након одузимања права на прављење постера вероватно би једноставно направили нови налог.
2. Они који праве глупе постере (ненамерно, за разлику од Самхаина и осталих) вероватно нит иду на форум, нит читају дефиниције, тако да не видим потребу за оваквом мером.
3. То што каже Др Јанковић.НАЈПРОТИВ
- P
Definitivno Dzankee. A i kaizen je ukinuo 50 poena verovatno zbog smanjene posete sajtu, isto će tako biti i za ovo.

Против, довољна је опција брисања да схватиш да радиш то на погрешан начин. Ако схватиш, али нећеш да прихватиш, онда иде бан.
Дешава се да људи временом науче и да пишу и да праве постере прихватљиво, после много критика на оно што су написали и после праћења туђег рада.
Друго, то што ти мислиш да неко није кул, не значи да он то стварно није, ако ти је то једини аргумент. Ја не мислим да си ти кул и најрадије бих теби забранила да пишеш, али ја просто нисам меродавна да проценим тако нешто, а да не оставим простора за могућу погрешну процену.- P
A ko će to da procenjuje da li je duhovit ili ne? Nekome je nešto duhovito, nekome ne. Verovatno se svima desilo da mu se poster ne svidi, da nije duhovit, da minus i vidi, lupam sad, 800:40. Ne mora to da znači. Evo, većina Melkovih posteri su meni njesra. :)

Za. Dosta je više demokratije na ovom sajtu, najbolji je totalitarni režim kažnjvanja i ućutkivanja, ne'moš sa stokom drugačije.
1. Такви ликови су махом тешки имбецили или деца и након одузимања права на прављење постера вероватно би једноставно направили нови налог.Zato sam ja dao predlog, da svaki novi registrovani član ne može da pravi postere 20 dana nakon registrovanja.
- [Најбоље је да свако коме смета више од 50% ствари на сајту да се одјави.
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.