- eu
U koju srednju školu idete, kakve su vam ocene trenutno, kako ste položili na polugodištu, koji su vam omiljeni predmeti ?
- D
Idem u srednju mašinsku, za auto-limara.
Imam sve petice i biću vrhunski limar jednog dana. - eu
Kako ste egocentrični, prosto neverovatno !
- eu
Dobro, na polugodištu sam bio 5,00 kad već pitate.
- DL0L
Е ако си дошео да се фалиш оценама иди на неко друго место саранићемо те овде нашим дојајним успехом тако да ћао!
estradni umetnikDobro, na polugodištu sam bio 5,00 kad već pitate.
Brat L0L te izvalio na prvu. Smešan si
- D
kolko si prošo je gluplje pitanje od gde ćeš za novaka
- a
Ja tek idem u osnovnu ali na jučerašnjem probnom sam imala 32 poena što me veseli jer ću upisati neku književnost da me tamo uče kako da čitam ono što sam pročitala.
Javiću se s novim informacijama. - D
jasam u zabavištu uštinuo onu kurvu što nas vaspitavala za bulju
i dalje me pamti oće kurva šuru ali ne može, nek se jebe sa dedama kad nije tela da da sisu na vreme
glupa kurva - P
Ja sam kod učiteljice dobio 4 iz diktata jer nisam znao da napišem malo slovo Ž.
- eu
Baš mi je drago zbog uspeha Aurore072 na probnom testu, a ne kao pojedinim personama ( LOL ) ovde koje zavide tuđem uspehu.
- o
kad sam isao u srednju skolu bio sam najgori ucenik u istoriji skole...svi moguci kecevi osim iz fizickog i svi moguci ukori koji postoje
- a
Za mnom trčali drugari da uzmu bezec za kiflu, ja pobegla u WC i kad sam videla da će me stići i požderati je, ja je obližem.
U zadnji čas. Jedva je pojedoh do početka časa. - a
Imam slabu iz veronauke.
Neka zadaća bila Kako se u veri solidarišemo s narodom Japana, ja napisala TAKO IM BOG POMOGAO i dade mi 1 :(((
Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.