Prvo Pravo Kazandžijsko Okupljanje (PPKO) - Niš
  • Christine

Daklem, pošto znam da ima interesenata, želim videti ima l' još :)
    kad mislite da bi bilo najbolje da se ovako nešto organizuje?
    ---------------------------------------
    datum: posle 20. (trebalo bi)
    mesto: e da ga jbm, će se nađemo kod konja :D

spisak:
    Christine
    Peki d mod (iako se nije izjasnio ima d' ide pa će peva :D)
    Zapata
    Nisa
    Anchor
    zdrao. zdrao
    bojanboj

• GM

то има неке везе с ракијом?

• GM

ајм ин.

• DP

a sto u kazandzijsko ajmo u beer house. nebitno...ja sam uvek za, bilo kada, sad mi je rok, pa sam u nisu.

• Christine

ee vala može i tamo, ček prvo da organizujemo, lako će d'izaberemo mesto.. što se mene tiče, možemo i da cevčimo dvolitre na tvrđavu xD

• Nisa

Evo i ja se priavljujem. Bitno je da se zberemo, lako ćemo posle za ostalo.

• Christine

e da, aj svi koji bi došli nek kažu pa da polako počnem da sastavljam spisak :)

• DP

a znas ono kad se postavi pitanje 'ko sve ide?' uvek svi kazu pa idem JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...onda kristiiiiinaaaa....lolol

• Christine

more, zapato, naČiČu te. u graD!

• Nisa

HAhaha, pogodio si. Brao ti ga bate. :D

• Сидрашевић

Zavisi kad, često sam u nišu pa nisam pa tako. Koji bi to period bio? :) BAR period, onako okvirno :)

• Christine

a jbm li ga.. kako narod kaže :)

• Nisa

Ja sam za to da usput organizujemo turnir u PES-u. :)

• DP

aloooo? okupljanje, nis, pivo???

• Christine

alo nišlije, bem vas u rč, oglasite se!
    i aleksinčani naravno.

• p

ja bi volo al kako da donesem dzibru iz pazove?

• Christine

imamo i mi ovde, jbte..

• p

bilo bi lepo da se dodje u nish nastojacemo...kad sam mogao u ns mogu vala i u nis

• Banini

i mene me interesuje kadD bi bio termin okvirno jer se vraćam u Niš za desetak dana :-/ pa ako uskočim, vaj not :-)

• DP

banini jos je sve mlado..bez oblika i plana...sad smo u fazi prikupljanja ljudstva i resursa.

• zdrao, zdrao

Javljam se povodom oglasa.

• Сидрашевић

Pa zdrao, zdrao. Dobrodošao.
    Ajde neka neko baci jednu prostu pretpostavku kad bi bilo, da imamo za šta da se u'vatimo pa da spemujemo :)

• Banini

zapata je tvorac, nek se izjasni a mi ćemo da prodiskutujemo.

• Christine

pa.. ja sam za to da bude za nedelju, dve.

• DP

nisam ja tvorac (mada mnogo dobro zvuci)...i ja sam za to da bude za nedelju dve, samo da nije neki ponedeljak, nedelja...

• Christine

i da nije sreda il' petak.. 'oću da pijem!

• p

obratite paznju na to da vam niko nece doci ako ne obezbedite kakav smestaj ili nesto slicno...

• zdrao, zdrao

Ljudi, ako vam nesto znaci neka bude nedelja.. Posto ovako ja radim, i ne bih mogao da dodjem, a inace bih. Da se druzimo, i ako se ne znamo.

• Christine

sad ne idem u školu.. može.. nedelja je kul.
    samo što je niš mrtav nedeljom.

• промашен живот

Неје мртав, има млого свашта да се види и уради :)
    Еве ја се добровољно јављам да угостим све жеМске које би преспавале (ил остале будне ал да буду безобразне) куде нас :)
    Него децо, који сте ви? Све сте нови, слабо ве препознавам, од кад ме Џома бановао пред педерску параду, баталио сам да редовно читам и прегледам Вукајлију...

• Christine

am.. ništa lično, al' ti meni kažeš da sam nova? hahaha. ok :D

• bojanboj

A ja? a ja? Oću i ja breeee...
    Dolazim iz Leskovac sas autobus, samo kažite kad i gde!

• Christine

dobro, računamo i tebe.. pa ja glasam da bude u narednu nedelju, ne ovu sad, nego tam'.. nekog maja.
    je l' može? :)

• zdrao, zdrao

Evo, bar imam sas kuga i ja da dodjem, sas Bojanaa!

• Christine

ja si iz aleksinac sama dolazim.. jer se još niki nije javio da će si ide :)

• zdrao, zdrao

uuuuu mlogo ti pa dalekoooo, sama ci dojes.. koe da ti kazemm! :D

• Christine

more, ako treba i s traktor ima da dođem xD

• bojanboj

dobro, računamo i tebe.. pa ja glasam da bude u narednu nedelju, ne ovu sad, nego tam'.. nekog maja.

Usvaja se predlog, trebaju nam Nišlije za organizaciju, kako mi da organizujemo okupljanje kod nji?

• Christine

ma zapata je nišlija, peki živi u niš, samo ne znam koj se moj ne oglašava.. hm..

• Сидрашевић

Christine, teško da je 2. nedelja odavde još u maju :) pre će biti da je jun. I to 5. jun :) to je fin datum. Pretpostavljam da bi meni odgovaralo.

• Christine

joj, bre, zajeba' se.. :D
    nekako ne želim da se pomirim sa činjenicom da će mi prijemni biti kroz svega mesec dana.. fak.

• bojanboj

Može 5 jun ako svima odgovara, ja ću zamenim dežurstvo ako radim, sve za alkoholisanje i jebačinu...

• Сидрашевић

Ahaha, prijemni. Baš fak. :) dobro eto neka bude to početni datum za razmatranje 5. Jun ! Izjašnjavanje može da počne. :)

• Christine

kakva jebačina? ja nešto nisam upućena dobro.. :D

elem, pogledajte moj prvi post :)

• Сидрашевић

Podvuci crtu dole i kaži : Organizacija jebi ga u dupe.

:) šalu na stranu, pa dobro neka to budu neki preliminarni dogovori.

• rnrt-rain

Ja cetvrtog idem da guram valjak po tvrdjavi, ako budem u stanju, mog' da navratim, tako da Kirs, moraces izgleda sama iz Al. :P

• Пд

Ај после дваестог, жив ви ја.

• М

5.6. a gde se okupljamo? :P