Омиљени правац уметности
  • Цар

Који је по вама најсавршенији правац у уметности? По мени су, што се тиче књижевности, најбољи романтизам и реализам. Што се тиче ликовне уметности, омиљени ми је романтизам, исто важи и за музику.
    Тролови и спемери, ова тема није за џабе постављена на подфорум "Култура".

• Сидрашевић

Definitivno romantizam, barok, pričam o muzici. Tada se fino lepo razvila a i melodična su ta vremena bila, da se upiškiš u gaće. Ostale umetnosti ne poznajem dovoljno da bi mogao da diskutujem.

I samo jedan predlog. Naziv teme bi trebao da bude Omiljena epoha ili nešto slično. Ovako izgleda kao omiljena umetnost (slikarstvo, muzika...).

• Warner von Latinsche

Књижевност: антика, ренесанса, понеки романтизам, егзистенцијализам, апсурдизам, постмодернизам итд.
    Музика: барок, романтизам, импресионизам, подоста праваца класичне музике у 20. веку.
    Сликарство: ренесанса, експресионизам, надреализам и та срања...

• Jericho

Muzika - romantizam. Knjizevnost - potpuno sam neodlucan, od romantizma pa nadalje sve valja :) Likovna umetnost - nisam kompetentan, mada mi je nekako najbliza moderna.

Mada je tema realno promasena, sve je stvar ukusa.

• watch the sun come u

Po meni najsavrseniji pravac umetnosti je alkoholisanje, jer pod uticajem alkohola ti gledas na svet iz drugacije perspektive i to ti daje utisak da mozes da stvaras nova dela bilo koje vrste.

• Цар

Тролови и спемери, ова тема није за џабе постављена на подфорум "Култура".

• watch the sun come u

Tebi pod umetnoscu spadaju samo knjige i slike to nije fer.

• Стеван

http://www.navidiku.eu/magazin/wp-content/uploads/2011/07/bidermajer1.jpg

(заправо још нисам формирао мишљење, али битно је да ми је кул пост)

• Ј

ТРЕШ МЕТАЛ И ФИЛМОВИ СА ЛЕЗБАЧАМА КАД РАДЕ СИЗОРИНГ

• Punjac

Trazim ovu temu,svaka xast na temi...

Kao i mnogim mojim vrsnjacima(21),omiljeni su mi muzika i film,zatim ide slikarstko,pa dalje...jedino za pozoriste nikako nisam zainteresovan:

Ovo je po po redu od najomiljenije

1-film
    2-muzika
    3-slikarstvo
    4-arhitektura
    5-knjizavnost
    6-vajarstvo

pozoriste necu ni da ubrajam,jer me uopste ne zanima...

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.