US OPEN
  • Dzankee

Јел прати неко тенис, и грен' слем који се тренутно одржава?

Ко вам је фаворит? Шта мислите, који тенисер-ка ће ове године направити изненађење?

• [

Brate što je ovo u igrama?

• Dzankee

Au jebote al sam ga omasio, nek prebaci neko u sport..

• [

Moraš to na pvt da kažeš modu, ne zalaze oni ovde.

• Towelie_

JA JEBEM I DOK TRAJE US OPEN!!!

• Rainmaker

Ja navijam za federera..uvek, mislim nikada ne navijam protiv Djokovica, ali fedex je fedex..zao mi je sto nisam jedno 2-3 god stariji pa da sam mogao da pratim i samprasa i agasija, i oni su legende..

• Dzankee

Добро је, има неког да прати тенис :)))

Мечеви одложени због кише, данас би ваљда требали да одиграју само Изнер и Симон..

• Dzankee

Неће нико ипак, прекинуто при резултату

Милер - Надал 3:0 први сет
    Родик - Ферер 3:1 први сет
    Јанг - Мареј 2: 1 први сет

• Rainmaker

Sutra igraju Federer i Djokovic jedva cekam...bice mnoigo dobar tenis,mada malo vise navijam za Fedexa...

• Dzankee

Јаооо јуче не дај Боже...

Родик - Надал

Па шта је оно јебено било, Родик је одма на старту изгубио брејк, играо с&в целих 2 сата, лепо је доминирао са бејслајна, имао своје шансе, којих је било мало, али их није искористио...види се да није у форми, ово му је најгори ранкинг још од фебруара 2001, додуше сад ће напредовати неких 5-6 места јер је прошле године бранио 2. рунду...
    Лош проценат убаченог првог сервиса, мало асева, волеји нису били на нивоу, лоше је прекривао терен, а и некад је стварно предвидљив са оним бекенд слајсом после кога излази на мрежу..Надал одиграо ко и увек, смарачки, доминирао (од половине 1. сета) са бејслајна, Родик је морао више да напада, јер се само тако може добити Надал... и није искористио низак проценат убаченог сервиса Надала..ето ово нек му буде лекција за следећи пут, јер је ова тактика можда прошла код Ферера, али код Надала неће....

• Rainmaker

Ovim putem moram da cestitam djokovicu na pobedi i zelim mu svu srecu u finalu. I mislim da ovo jedan od poslednjih, ako ne i poslednji veliki mec koji smo videli od federera. od veceras on odlazi u istoriju...ali kao jedan od najboljih tenisera sveta ikada

• Filozofinjo

Đovak pobedijo!

• Сидрашевић

M A J S T O R !
    Vratiti se protiv čarobnjaka sa "tu sets daun" je nešto, bre. Svaka mu čast.

• Jezivi

Svaka čast Đovaku. Dečko je mentalno iznad svih tenisera. na 5-5 u petom je pokazao da je majstorčina. Mislim da osvaja turnir, bez obzira s kim bude igrao. Jedina je frka što će doći mortale na Dejvis KUp.

• Dzankee

Почело да се прича како ће Федекс у пензију...ја мислим да ће играти још неких 4-5 године

• Loksi

Почело да се прича како ће Федекс у пензију...ја мислим да ће играти још неких 4-5 године

Momak što citiraš retardiranog komentatora sa EuroSporta?

• Dzankee

Каквог сад коментатора? :))

• Rainmaker

Pa mozda i bude igrao, ali ne verujem da ce sa preko 30 godina biti sposoban za neki veci uspeh..njegovo vreme je proslo..ja mislim da ce on u penziju nakon olimpijskih igara, pokusace njih da osvoji jer mu jedine fale u kolekciji trofeja...

• Loksi

To je on tačno tako rekao, haha. Ma izvini molim te, mora da je čuo od tebe lol

• Млатони

Ђовак победијо, опет не морам леба да једем два дана.

• Млатони

А Федерер је своје одмрморио.

• Dzankee

Откуд знам јеботе, ја сам гледао на првој :Р

Ма наравно да неће бити јебено способан за успех, али исто је било са Хенманом, после 30-те је играо по тим осредњим турнирима, и понекад убо неки добар резултат...

• Jezivi

S tim što Henman nije imao ni približno uspečnu karijeru kao Fedex. Igrao je do smrti da bi osvojio Vimbldon, a to je bilo nerealno.

• Dzankee

Јебига, кад погледаш Федерер је имао среће са генерацијама, Агаси и Сампрас су тад ишли лагано у пензију, а Ђоковић и Надал су тад пишали у гаће...може се рећи да није имао ко да му парира...а Хенман остављао бубрег на терену..

• Букснетина™

Федерер је говно. Браво Новаче, јеб'о ти пас матер.

• Jezivi

може се рећи да није имао ко да му парира...

Seti se Hjuita, J.C.Ferera, Safina, koji bi bio bolji i od Fedexa da ga nisu više zanimale vodka i pička. Svaka generacija ima jake tenisere.
    EDIT: Kuerten i Rios, njih zaboravih.

• Dzankee

Заборавих и Родика, он је око 2003 био први, додуше веома кратко али је победио Ферера који је био на врхунцу форме тад..

• Loksi

Jezivi je sve rekao. Safin je mogao postati najbolji ikad samo da je imao volju i glavu, ne možda nego sigurno :)

• Dzankee

И од овог Долгополова ће можда бити нешто, мада је лоше грађен и има онај ''Гилбертов синдром''...

• Loksi

Ma ništa posebno, mislim neće biti tih razmera kao ovi :)
    Obrati pažnju na Grigora Dimitrova, to će biti igračina.

• Dzankee

Гледао сам га против Ферера, по мени ништа специјално...

• Loksi

Po tebi lol

• sylar011

Đovak nosi sranje ko iz pičke...

• Butt

Ђовак победијо, опет не морам леба да једем два дана.

Da mi je znati kakve veze jedno s drugim ima.

• Млатони

Никад нећеш сазнати.

• Butt

Šteta, jbg, šteta, ostaću uskraćen za tvoju mudrost.

• Млатони

И мени је жао, јебига.

• Filozofinjo

Đovak pobedijo, mogu da kupim audi R8.

• Butt

Da, da, bije monsun u Indiji, a ja mažem puter na leba i taj rad.

• Filozofinjo

I onda je mrmot zavio čokoladu u foliju.

• Butt

Al jedini gori od ovih što svršavaju kad novak pobedi ko vonabi gotik klinke na koncertu hima su ovi koje kao zabole dupe, al se ipak uvek nadju tu da onako pljucnu uz neku ironičnu, ipstersku opasku. Kao, mi smo previše kul da navijamo za novaka, al ćemo se prijaviti da napišemo komentar kako je on lejm, toliko nam nije stalo. ako ste zaista indiferentni i ako vam lebac ne zavisi od toga, ne gledajte i mirna bačka. Kenjanje je pleonazam u svakom slučaju.

• Млатони

Реално, боли ме курац.

• Butt

Реално, боли ме курац.

mi smo previše kul da navijamo za novaka, al ćemo se prijaviti da napišemo komentar kako je to lejm,toliko nam nije stalo

toliko nam nije stalo

toliko nam nije stalo

• Skočimiš

Moralisti. Jebo vas Đovak u po dukata. Ne znam samo šta je toliko spektakularno. Ok, pobijedio je, PA JEBENO ŠTA? Pobijedili su i vaterpolisti juniori, svjetski prvaci, jel spomenuo iko ikad?

• sylar011

da, a odbojkaši kadeti prvaci sveta i evrope? To ništa a?

• kizo

A ja pocijepao dvajes metara grabovine! To ništa, a??

Ova tema je zaključana.
Nije moguće dodavanje novih komentara.